Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 bře 2013 18:12

No vypadá to, že s tvojí sestrou máme dost podobný vkus. +usměje se na něj něžně+ Vždycky si to tu můžeš dozařídit podle svého, ale moc bych do toho nezasahovala. Vypadá to tu tak skvěle... domácky. +chvíli přemýšlí jaké slovo zvolit, ale přímo na ní dýchá klid a spokojenost domova, no možná že to nebude jen tím prostředím, prostředí taky není vše, že ano+ Tak to se jí nedivím. Já mít takový pokojíček tak bych pořád nelítala po lesích. +zazubí se na něj vesele+ Tak to jsem ráda. +usmívá se potěšeně, že mu těma chlebama udělala alespoň trochu radost+ Copak? Nenosí ti kávu a svačinku? +zvedne zlehka pobaveně obočí+ Hmn... to je skvělý nápad. +souhlasí s ním+ Mohla bych něco vyzkoušet až budeš v práci.+uculí se něco jí říká že jí bude chvilku trvat než se zžije s jejich hudbou a do tý doby jí nikdo nemusí poslouchat+ V kolik budeš zítra muset vyrazit? +zajímá se rovnou od klika bude zítra v domě sama až na toho sluhu a neochotně mu sundá nohy z klína, když vstane a nakloní hlavu na stranu jak sleduje jeho pozadí, když přechází po místnosti+ Děkuju. +usměje se a tváří se jako neviňátko když si od něj bere knížku+ To nevadí. Já jsem někdy poměrně dost zvědavá. +zazubí se na něj vesele, rozhodně alespoň zkusí číst něco, co by jí trošičku přiblížilo k jeho práci. nakvartýruje mu zpět nohy na klín a spokojeně se uvelebí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 11 bře 2013 19:03

Vážně? +podiví se a rozhlídne se po pracovně, jako by na to koukal jinýma očima+ Jo... myslím, že to byl záměr. My jsme vyrůstali v něčem mnohem bombastičtějším, dřevěná obložení, mramorová hala a křišťálové lustry... myslím, že se od toho snažila co nejvíc odlišit. +pousměje se trochu, tak trochu se projevuje jeho ambivalentní vztah k sestrám, na jednu stranu se navzájem nehorázně vytáčí, ale ve své podstatě ji má rád+ Lítání po lesích jí teda nehrozí. +zazubí se+ Což o to, to nosí, ale rozhodně ne tak dobrou. +uculí se+ To by šlo. +usměje se, je rád, že se tu zatím nějak zabaví+ Mám schůzku na devátou. +koukne do diáře, který má pěkně zaplněný+ Tak co bys tu chtěla dělat, když jsem tak nevhodně přerušil tvoje koupací dopoledne? +uculí se na ni+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 bře 2013 19:22

Jo. +pokývá souhlasně hlavou+ Je to takové jednoduché a účelné, ale přesto elegantní s příjemnou atmosférou. +usmívá se vesele+ Jo to mi něco připomíná... někdy jsem měla strach na něco sáhnout abych to náhodou nerozbila nebo nedej bože ušmudlala. +zatváří se na oko vyděšeně, ale pak se opět vesele usměje+ Seš si tím skutečně jistý? Zdálo se mi, že jsem v dálce zahlédla nějaké stromy. Vypadalo to na lesík. +culí se na něj vesele, jak ho zlobí představou jeho milované princezny, jak běhá po lese jak rusalka+ To bude tím, že jí nedělá s láskou. +pokývá naprosto vážně a moudře, než se vesele usměje a v očích jí zajiskří+ Ukaž? +sedne si a drze se k němu přesune tak aby mu div nos nestrčila do diáře+ Páni, ty bys potřeboval aby měl den čtyřicet osm hodin. +kroutí nad tím plným diářem hlavou+ Hmn... +zamručí zamyšleně a vleze mu na klín, jak předstírá hluboké dumání+ ...mohli bychom se jít pojít. Jsem zvědavá jak to tady kolem vypadá. +navrhne s veselým úsměvem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 11 bře 2013 20:00

+tak nějak nepřesvědčeně přikývne+ Něco jako les tu je, jde se přes něj k moři, ale tam jsem ještě nebyl. +přikývne+ Bydlím tu teprv pár týdnů, a moc času jsem tu nestrávil. +přizná se+ Ale Van nikde běhat nebude. +zatváří se, očividně by ji nejradši přivázal doma k židličce, aby si hezky kreslila, nejlépe tak do doby než jí bude pětadvacet+ No to si někdy nejsem úplně jistý. +zasměje se na tu sekretářku+ Na začátku na mě dělala oči, ale teď už se srovnala. myslím, že by se bez ní rozpadla celá firma. +uculí se+ No, je toho hodně. +přikývne+ Ale díky tomu, že mám některé dny takhle nabité, si zas jiné dny můžu vzít úplně volno. +usměje se, a než se rozkouká, má ji na klíně, tak ji obejme kolem pasu+ To bysme mohli. +souhlasí s úsměvem, chytne ji za ruku a vede dolů na zahradu+

(teda už je mi to poměrně trapné, ale vyrážím do hospody, tak zas až večer. :pii )
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 11 bře 2013 20:11

Tak se tam můžeme jít podívat. Mám ráda lesy. +rozzáří se jako sluníčko+ Jo, ona se tě rozhodně bude ptát. +zasměje se tiše a líbne ho na tvář, aby se taky usmál. ona dá na jeho dceru pozor, pokud spolu budou běhat po lese+ Tak to má jediné štěstí, že se srovnala. +zatváří se bojovně dokonce vystrčí i bojovně bradu a v očích jí zajiskří+ Hmn, zdá se to praktické. +pokývá nakonec souhlasně hlavou, když díky těm pár dnům může mít zase jindy celý dny volno, to se jí osobně rozhodně zamlouvá+ Super. +rozzáří se a vyskočí na nohy+ Počkej jen se skočím převléct nebudu tu po venku pobíhat jen v županu. +zasměje se tiše a odběhne do ložnice aby na sebe natáhla místo županu šaty a vzala si lepší boty. doslova k němu téměř nadšením dohopká a následuje ho do zahrady+ Kdy mají přivézt tu tvojí malou princeznu? Říkal si pozítří? +zajímá se, když už byla řeč o tom běhání po lese. navíc si slíbila že jí sežene nejlepší jahodovou čokoládu kterou tady mají a možná by mohla pak ve volnu zapřemýšlet o plánu kdyby musel Christian náhle neplánovaně do práce+

(No to to :D tak se nám tam hlavně neopijte :twisted: :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 12 bře 2013 00:46

To teda bude. +zabručí, přestože se mu to, že má vlastní hlavu, na ní líbí, být jeho dcera taky taková, asi by ji zabil :D , ale pusa ho spolehlivě rozsvítí+ To jo, musel bych ji vyhodit. V práci si člověk něco takového prostě nemůže dovolit. +souhlasí vážně+ Je to praktické. +usměje se+ A navíc to všechno nejsou jen schůzky, spoustu práce můžu udělat z domova. +zaklapne diář a položí si ho na stůl, hned vedle fotky Vanessky v kostýmu nějaký víly+ Ale proč ne? +zatváří se posmutněle, proč by jako nemohla pobíhat v županu, nebo klidně bez županu, že, sousedy stejně nemají+ Pozítří, a... přivede ji Tiff. Moje žena. Bývalá teda. +koukne na ni opatrně, přece jen si říká, že by ji měl asi varovat, a když se vrátí, odvede ji rovnou na zahradu+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 bře 2013 19:38

Ale kdepak přeju, ale jen když ho dosáhne jinak než svým sexuálním umem. +zazubí se na něj vesele+ Ano, ano přesně tak. +odkývá mu to souhlasně, než se na něj vesele uculí+ No dovol, já umím jíst aniž bych se pokecala. +zatváří se na oko dotčeně, že přeci není nějaké prasátko+ Jak to že nebudeme? +zatváří se jako by jí vzal lízátko+ Já chci jíst v posteli. +udělá na něj svá profesionální psí očka+ Co máš proti dešti? +zajímá se jako by měla v plánu přespávat venku i za bouřky, ale pak se vesele rozesměje+ Samozřejmě, že bychom spali venku když by bylo hezky a nepršelo. Předpokládám, že tu nemáte nějakou jeskyni kde bychom se případně mohli schovat. +pokrčí zlehka rameny+ Ale jaký to pak má smysl spát venku, když si stejně zalezlý uvnitř toho přístřešku? +zamračí se trošku nechápavě+ Vždyť, když usínáš tak nevidíš hvězdy ani když tě ráno probudí slunce nad sebou nespatříš modrou oblohu. +nezdá se, že by jí vidina stanu moc učarovala, i když by to nejspíš bez remcání přežila když by spal uvnitř s ní+ Jasně... a vem mi prosím něco k pití. +houkne za ním, než vyběhne nahoru po schodech a odporoučí se do jeho části domu a po cestě přemýšlí jak docílit toho, aby jedli v posteli a pak dojde k názoru, že když už tam bude tak jí přeci nevyžene ven. zavře za sebou vchod a rovnou zamíří do ložnice, po cestě si sundá šaty a boty, nechá je rozházené na zemi v obýváku, aby si jich hned všiml a věděl kde jí najde. vleze si na postel, na bok čelem ke dveřím a spokojená se svým plánem čeká až se vrátí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 bře 2013 19:49

+poněkud polichoceně se uculí tomu, že má "um" a rozhodne se s tím teda smířit :D + Jestli umíš jíst špagety aby ses nepokecala, tak jsi moje hrdinka. +zavrtí hlavou, že to chce teda vidět+ Já tu postel pak převlíkat nebudu. +upozorní ji se smíchem+ To vážně nemám ani tušení. +zavrtí hlavou, že žádný jeskyně poblíž neviděl, na druhou stranu on se ani moc nekoukal+ Ale stejně si myslím, že postel je lepší. +dodá pobaveně+ No protože lidi obyvkle netouží spát na vlhkým studeným mechu, oblezlý mravencema a kdoví jakou havětí ještě. +zasměje se+ Jistě. +přikývne, všechno nahlásí a vydá se taky nahoru, nad tím poházeným oblečením se pro sebe uculí a jde rovnou do ložnice, tam se opře o futra a s křivým úsměvem si ji prohlíží, jak mu tak leží v posteli+

(a my jdem na koncert. :pii Tak zase večer. :) )
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 bře 2013 20:14

Na tohle nezapomeň, než ti předvedu jak se špagety správně jedí. +zazubí se na něj vesele odhodlaná se špagetama neupatlat, i když kdo ví jak to dopadne+ Taky nemusíš, řekneme když tak tomu vašemu sluhovi. +zazubí se na něj vesele, že má připravenou záchranný plán kdyby měl rajčata přeci jen po celý posteli+ Já odhaduju, že ne, ale schválně se po nich podívám. +pokývá si sama pro sebe souhlasně hlavou a usměje se+ Tak se správnou osobu na ní něco bude. +usměje se na něj a významně zavlní obočím+ Proč by měli spát na vlhkým mechu? +podiví se trošku+ To se musí vybrat správné místo a připravit si správně místo na spaní nedaleko ohně, ale tak akorát aby ti nebyla zima ani moc vedro. +ona na to má zřejmě svůj gryf, ale taky je zvyklá spát sem tam venku, zejména ze svého rebelského období+ Musím říct, že máš opravdu pohodlnou postel. +zavrní, když se objeví mezi futry, usměje se na něj a protáhne se předvádějíc své přednosti+ Ale máš tu trochu zimu. +protáhne lákajíc ho k sobě blíž, jak lépe se zahřát, než sdílením lidského tepla, že+

(skvělé :D tak si to tam užijte :) )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 bře 2013 14:36

Teoreticky to mám taky zmáknuté, neboj se. +zazubí se+ Ovšem rajčatová omáčka je potvora. +pokýve tragicky hlavou+ To bych mohl, ale popravdě, +ztiší hlas+ nejsem si jistý, jestli si ho chci pustit do ložnice, on je takovej zvláštní. Fakt by mě zajímalo, kde ho sestra vyhrabala. +pokrčí rameny+ Lidi si odvykli spát venku. Většina když nemusí, tak dá přednost přístřešku a posteli. +zapřemýšlí nad tím+ Spaní venku už bereme jen jako provizorium, případně něco exotickýho. +usměje se na ni, a pak se uculí,jak rychle si zvykla na nahotu a adaptovala se na sváděcí mód+ Možná by ti bylo tepleji, kdyby ses na večeři nesvlíkala. +zazubí se, ale připojí se tam k ní+ Jídlo tu bude za chvilku. +usměje se a zcela nepokrytě si ji prohlíží+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro