Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 27 srp 2019 21:24

+on tam sedí a čte si, on není rychlej čtenář, když se mu nechce, a když vykoukne, tak se na ni tázavě koukne+ Já neuhnu. +řekne jí pomalu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2019 21:27

třeba se odstěhuj, mně je to u prdele. +zamumlá chraptivě, jako by zapomněla používat hlas, jen se tak ztěžka překulí, zavře oči, a nechá přes sebe převalit tmu, je jí pěkně blbě, a občas usne, ale má takový deliriozní sny, ze kterejch většinou tak zoufale kňourá, a druhej den ráno se sophie přijde zeptat kdy s půjdou hrát+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2019 21:30

+nechá jí tam donýst čaj a je u ní pořád+ Běž za babičkou, bobku. +šeptne Byron+ Říkala, že vás vezme do klubu a tam je ohromná sranda, to je totiž klub na hraní. Maminka je nemocná a potřebuje odpočívat.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2019 21:35

musíš se o ně jít postarat. +zamumlá tak unaveně a sophie se na ni uculí+ no to ji musim uzdlavovat. +koukne na ni sophie a chce vylízt na postel, ale vicky na ni koukne tak zle, že se zarazí, a ucouvne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2019 21:38

nene, bobečku. Jeefesi! +zavolá na sluhu+ Mamince je moc špatně, bolí ji bříško. +usměje se na malou+ Až to bude zasedobrý, tak já vám řeknu. +kývne na ni a dá jí pusu, než ji Jeefes odnese+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2019 21:40

no to seš teda otec roku. +ušklíbne se, aby zakryla, jak je jí těžko z toho, že se jí sophe určitě bude bát+ měl by sis k nim najít pořádnou mámu. někoho normálního. +zabrblá+ už to skončí? +vydechne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2019 21:46

já už jednu mám, kočko. Jakože tebe. +koukne na ni+ No... když mi dovolíš, abych ti pomohl, tak bych ti, možná, mohl pomoct. +usměje se na ni pěkně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2019 21:49

já nechci abys mi pomáhal. +posadí se namáhavě, zúží oči a koukne na něj fakt nenávistně+ chci nepotřebovat pomoc, chci bejt normální, chci... +zatne si nehty do předloktí+ chci aby tohle všechno skončilo, chci abys taky cejtil... +zajíkne se+ chci abys mě taky kurva nenáviděl, takhle strašně moc, panebože. +zamumlá a tak nasucho vzlykne, protože nějak nemůže najít slzy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 27 srp 2019 21:51

Já náhodou cejtim! +koukne na ni ublíženě+ Ani nevíš, jak mě kurva rve zevnitř tě takhle vidět, jak je ti zle a nevědět, jak ti pomoct. Jenom vědět, jak jsem nemožnej, že nevím, co mám dělat jinýho, než bejt s tebou.+koukne na ni a ukáže na noční stolek+ A napij se, jseš dehydrovaná.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 27 srp 2019 21:55

jo? no, to máš kurva blbý. +zamumlá+ tak běž pryč, a nemusíš se na to koukat. já tě tady nechci. +sklouzne do peřin+ nechci. +odsekne+ co si jako myslíš, že se stane, magicky mě vyléčíš svojí láskou? +ušklíbne se+ nenávidím to tady. +škrábe si nadloktí nehtama+ nenávidím. a tebe taky. +sekne po něm+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London