Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Christian » 12 bře 2013 02:48

Zvlášť blond je po mně. +zazubí se+ Tak ho vyzvu na souboj a zastřelím. +mávne nad tím rukou+ Já myslím, že by to bylo fér, vzhledem k tomu, že z nás dvou jsi ta pěknější. +mrkne na ni pobaveně+ Jak chceš. +pokrčí rameny+ Stejně se nezdrží, jen si předáme dítě a věci a pár informací o tom, kam je potřeba Van odvézt, na čaj rozhodně nezůstane. +zatváří se trochu jako by ho bolel zub+ Zas tak moc jsme se nevídali. Půlku manželství jsem studoval a bydlel v úplně jiném městě. V podstatě jsme spolu začali bydlet až když se narodila Van. +vykládá+ No... myslím, že jsem ho viděl z okna. +zasměje se+ Neprovokuj mě, víš že tě chytím. +přimouří na ni oči, načež se za ní rozběhne, a jelikož má delší nohy, vážně ji za chviličku chytí do náruče, přehodí si ji přes rameno a nese někam do hloubi zahrady+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 bře 2013 03:02

+vesele se směje a kroutí nad tím hlavou+ Záleží na úhlu pohledu. Z toho mého je tvoje nahota rozhodně zajímavější než moje. +culí se na něj vesele však sebe vidí nahou každou chvíli, ovšem jeh viděla teprve párkrát a rozhodně by nic nenamítala kdyby tu pobíhal na Adama+ Tím líp. +usměje se na něj, ještě aby chtěla zůstat na čaj, kdo ví jak by to nakonec dopadlo+ Aha... +hlesne a skutečně nad tím přemýšlí a nejen nad tím jak je to od jejího světa odlišné+ Jak jste se dobrali k tomu, že se rozvedete? +zajímá se zvědavá jestli nastal nějaký okamžitý zvrat nebo jestli v tom měl jen prsty společně strávený čas po narození dcery+ Ale to je velká chyba. Budeme ho muset vyzkoušet. +zahýbe významně obočím, ono takový večerní koupání má zřejmě něco do sebe+ Jsi si tím skutečně jistý? +houkne na něj vesele a se smíchem, když před ním utíká, kličkuje a uskakuje, ale není jí to nic platné. vypískne, když jí chytne a zničeho nic si jí přehodí přes rameno+ Hej! +protestuje hlasitě, ale se smíchem v hlase, když ho dlaněmi na protest zlehka poplácá po zádech+ Copak tohle se dělá? Nosit mladé nevinné dívky na rameni jako pytel brambor? +zajímá se na oko pohoršeně, ale se smíchem a pobavením hlase. na chvíli se zarazí a sklouzne pohledem dolů+ I když... +broukne+ ...klidně pokračuj. Mám tu moc hezký výhled. +libuje si, když mu dlaní přejede po zadku a zlehka spokojeně ho po něm poplácá+

(a já se opět poroučím, ráno mi zase budík zvoní v sedm :ss tak dobrou noc a hezký sny :hug2: )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 12 bře 2013 17:30

To je asi fér. +souhlasí, a netváří se, že by mu ta myšlenka pobíhat tam nahatý vadila+ No, dobrali... +ušklíbne se+ Spíš jsem zjistil, že mě podváděla, dokonce už před svatbou, tak jsem podal žádost o rozvod. +pokrčí rameny+ Jsou zkrátka určitá pravidla, na kterých trvám. Ale nešlo jen o to, kdybych ji miloval, asi bych se pokoušel to manželství zachránit. Bylo to jedno k druhému, její chování, naše rozdílné povahy... vlastně jsme to vydrželi tak dlouho jen díky Van. +přemýšlí o tom+ To rozhodně budeme. +souhlasí, obzvlášť ten tobogán mu přijde fascinující+ Jsem si naprosto jistý. +zazubí se, když ji chytne, a jak ji nese, osáhává jí přitom děsně nenápadně zadek, a položí ji na zem až teprv když dojdou k hranicím zahrady a k lesíku+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 bře 2013 17:42

Tak v tom případě bychom měli vyrovnat počet kusů oblečení. +zazubí se na něj vesele, zejména když to znamená že by si měl nechat tak akorát ponožku aby vyrovnal ony počty :D . v tichosti ho poslouchá a zlehka pokyvuje hlavou jak nad tím přemýšlí+ Myslím, že to chápu. +prohlásí po chvíli přemýšlení+ Tedy ne že bych někdy byla vdaná, ale... myslím ty pravidla, hranice za který ne půjde. +zamyšleně si prohrábne vlasy a trošku nejistě se pousměje+ Ale já ne! Tohle je naprosto neslýchané! +předvádí jak ukřivděná a pobouřená umí být, ale moc dlouho jí to nevydrží zejména při takovém hezkém pohledu dolů a vesele se rozesměje hezky mu ohlazujíc jeho pozadí, když tak na něj hezky dosáhne+ Kdy že si to naposledy lezl po stromech? +zajímá se a v očích jí zajiskří když jí pohled padne vysoké stromy přímo lákající k lezení, je zvědavá kam až by dohlédla+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 12 bře 2013 18:14

Spíš bychom si měli zahrát svlíkací poker. +zazubí se, tak nějak předpokládá, že to nezná, takže by pořád vyhrával+ Došlo to do fáze, kdy jsme se hádali tolik, že to bylo pro Van horší, než kdybychom spolu nebyli. A to byla ta poslední kapka. +přikývne a postaví ji na zem+ Na stromy? +podiví se+ Asi tak před třiceti kily. +zazubí se, obhlídne si stromem a pak vyskočí, zachytí se větve a vytáhne se na ni nahoru, tělo si to pamatuje, takže poměrně obratně šplhá pořád výš, dokud se nedostane k větvím, co jsou moc tenký na to, aby ho unesly, usadí se tam a koukne na ni dolu+ Je odsud vidět na moře. +zavolá+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 bře 2013 18:28

Cože to? +zatváří se poněkud zmateně a nejistě, něco takového zdá se skutečně nezná. vážně pokyvuje hlavou, když ho tak poslouchá a dalo by se skutečně říct, že to chápe. navíc kdo je ona aby ho soudila za rozvod, zejména když díky němu mohou být spolu, že+ No jistě, že na stromy. +pokývá s úsměvem hlavou+ To je hodně dlouho. +zasměje se vesele a zaujatě ho ze zdola sleduje jak šplhá, obchází kolem stromu a hodnotí jeho výkon, který je skutečně vynikající+ Tak to chci taky vidět. +zavolá na něj nahoru a obejde strom, aby se dostala k vyhlédnuté větvi, udělá několik kroků od stromu a s rozběhem se odrazí od kmenu a rukama se zachytí větve na kterou se vyhoupne. ona ke svému šplhání využívá magii, je tak naučená a zvyklá, i když ani tak to není fyzicky o nic méně náročnější. navíc díky tomu její pohyby vypadají poměrně i ladně. obezřetně postupuje vzhůru než se dostane kousek pod něj kde se pohodlně usadí+ Kde? +zajímá se vesele rozhlížejíc se s nadšením kolem+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 12 bře 2013 19:27

To je taková hra s kartama, a když prohraješ, musíš si svlíknout kus oblečení. +uculí se+ A já jsem v ní vážně dobrej. +dodá jen tak mimochodem, kdyby to jako nebylo jasný předem a s úsměvem ji pozoruje, jak šplhá nahoru jak opice, sukně se jí občas vyhrne na stehna, což celkovému estetickému zážitku jenom dodá, a když se usadí pod ním, ukáže mezi větve, kde je vidět kousek pláže se žlutým pískem a hlavně třpytivá hladina poměrně klidného moře, co se leskne ve slunci pomalu se klonícím k západu, a zatímco se kouká, hází po ní seshora malý šišky+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 bře 2013 19:50

Že mě to nebylo hned jasný. +rozesměje se vesele, když jen tak poznamená že je v tom pokru vážně dobrej+ Dobře, ale nejdřív mě jí budeš muset naučit. Nehodlám se jen tak lehce vzdát jediného kousku oblečení, co mám na sobě. +zazubí se na něj vesele. vytahuje se do výšky a snaží se zahlédnout moře, o kterém tvrdí že je na něj vidět+ Páni. +vydechne okouzleně, když se jí konečně podaří najít úhel, ze kterého má moc hezký výhled a skutečně se snaží si ho chvilku užít ale neustále je rušena, jak po ní hází šišky+ Co to? +zatváří se nejdřív nechápavě než k němu zvedne hlavou+ No tohle! Počkej já ti dám házet po mě šišky. +v očích jí zajiskří nenápadně těkajíc pohledem k seskupení šišek nad jeho hlavou a za chvilku už se sypou ze stromu přímo jeho do vlasů i s jehličím, to bude vybírat týdny+ Vidíš? I ten strom si myslí, že házet vlasy se nedělá. +směje se vesele samozřejmě to svádějíc na nebohý strom. ovšem kdyby jí to neuvěřil tak se jme pro jistotu rychle slézat dolů, div že neskáče z větve na větev a vesele se směje+ Au! Sakra. +zakleje, když nečekaně lítkem zavadí o ostrý konec ulomené větve který jí rozřízne kůži, hold věnovala spíše pozornost tomu aby se vyhnula všem šiškám než aby koukala kam strká nohy+ Připomeň mi, že si mám příště na lezení po stromech vzít kalhoty. +houkne na něj a seskočí z posledních větví na zem nevšímajíc si že jí noha poněkud trochu krvácí, nejspíš je na podobná zranění a odřeniny zvyklá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 12 bře 2013 20:21

Ale takhle by to byla větší zábava. +zasměje se+ Není to těžký, někdy tě to naučím. +slíbí+ A ještě lepší jsem v kulečníku. +dodá skromně+ Je to krásný. +souhlasí, a taky kouká na moře, ovšem jen do té doby, než se mu na hlavu snese půl lesa+ Na strom to vůbec nesváděj! +je mu naprosto jasné, jak to asi bylo, a radši se za ní nežene, když vidí, jak před ním prchá, nerad by, aby ještě spadla ze stromu, a slézá podstatně pomaleji, doskočí na zem a až tam si všimne jejího zranění+ Pro Merlina ty jsi poděs. +protočí oči, ale mezi obočím se mu udělá starostlivá vráska a zaklekne k ní+ Není to moc hluboké. +zkonstatuje a přikryje ránu dlaní, zavře oči, a z dlaně jako by mu začalo sálat teplo, které se jí vsakuje do kůže, a rána se zatahuje, za chvilku už má na lýtku jen růžovou jizvu, která rychle bledne, ještě že má malý dítě a tudíž praxi s odřeninama+ Musíš být opatrnější. +koukne na ni trochu vyčítavě+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 bře 2013 20:32

Jak pro koho. Přijít hned na začátku hry o veškeré oblečení mi jako moc velká zábava nepřijde. +zubí se na něj vesele+ Ale zase na druhou stranu by to byla dobrá rozptylovací taktika. +promne si na oko vážně bradu, něco jí říká, že by pak nemusel dávat takový pozor na hru a lehce by ho mohla obehrát, i když to neumí+ Kulečník? Co je to? +kouká na něj zvědavě+ Proč ne? Jeho šišky. +zubí se vesele+ To nic není. Jsem na škrábance a odřeniny zvyklá. +mávne nad tím rukou ani to moc nebolí, vlastně skoro vůbec+ Co to...? +trošku nechápavě na něj kouká, dokud neucítí jak se jí jeho magie ovíjí kolem rány a zaceluje jí+ Páni... a moje noha je jak nová. +usmívá se vesele a zlehka mu prohrábne prsty vlasy, když u ní tak hezky klečí+ Já jsem opatrná, vážně. Jen jsem si tý větvičky nevšimla. +pokrčí zlehka rameny a usměje se na něj+ Ale příště si vezmu kalhoty a nebudu mít ani odřeninku. +slíbí naprosto vážně tak nějak prozrazujíc že po stromech bude lézt nejspíš častěji+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Winter house