od Syriana Spinnel » 18 lis 2019 20:23
+Jak se jeden den přelije v druhý a do Gabrielova příjezdu už zbývá jenom nějakých 36 hodin, připadá si víc a víc jako chycená v nějaké zatracené pasti. Nejhorší na tom všem je, že není ani chvilku sama. Neustále je obklopená nějakými vlky, které už zná jmény a pozná jejich pachy a kteří se pořád mají potřebu lísat a mazlit. Je to strašně šílený, v jejich smečce žádné pacy čmuchy neprobíhají, nebo když jo, tak v naprosto minimální míře od tohohle. Ale... už jí to nevadí tak moc jako prve. Hlavně proto, že je jí po tom líp. Když tady nejsou vlci, je tady Ninka. Celou dobu spolu mluvili anglicky a ta holka má na jazyky talent, mluví krásně. A i když ji na pár hodin rozptýlila, pak to přišlo znovu. Hrůza z toho, co nastane až si pro ni Gabriel přijde. Když se Dimitrij, vonící po sprše vrátí do pokoje, zamyšleně se na něj podívá.+
S: Měla bych se vrátit domů, a ušetřit tě všech problémů. +Dimitrij na ni chvilku kouká, jako by jí narostla druhá hlava a pak se zase začne smát.+
D: +protřepe si prstama vlasy, až jich pár dopadne na Syr.+ Mé problémy začaly, už když jsem ti poprvé napsal ten zatracený dopis, zrzko. +Přejde k ní, sedne si do nohou postele a to, že ona je v jeho posteli se mu prostě líbí.+ Nechci s nimi teď končit. +usměje se a pohladí ji po lýtku.+
S: +protočí oči a připadá si naprosto zoufale.+ Jak to můžeš takhle zlehčovat a být naprosto v klidu? Neudělal jsi nic špatného a stejně budeš první, po kom +polkne,+ na kom si Gabriel bude chtít schladit žáhu. +ano, je to tak. Bojí se reakce svého muže.+ Nechci abyste se zase zmlátili. Nechci vidět zbitého ani jednoho z vás.
D: Maljenkaja volka, +povzdechne si a pak, jak šelma když loví kořist, se přesune k ní. Břichem jí přitom klouže po pokožce lýtka a stehna.+ Je roztomilé, že ti na mě tak záleží. Jasně, že jsem v klidu. Dokážu si totiž jasně představit, jak bych reagoval já, pochybuju že Lupeiova reakce bude o moc jiná.... A jestli je to tak, jak si myslím... +pousměje se, když jí pak zákeřně ukradne polibek.+ Kdyby bylo na mě, neopustila bys tuhle postel už nikdy. +přilísne se k ní a čarodějka může cítit, jak moc by si to přál.+ Ale není.
S: +Z toho, že mezi nimi dvěma je vzájemná chemie v šoku není, ale z toho, jak se jí líbí, když se k ní tak blíží a zřetelně po ní touží i v tomto stavu ano. Po polibku, celá bez dechu, zkousne ret a opře si hlavu o polštáře.+ Ale není to na tobě. A popravdě tohle moc šance na to, že přežijeme, nezvyšuje. Dimo, prosím, slib mi, že ho nebudeš provokovat, prosím. +Tohle slovo moc často neříká, a teď dokonce dvakrát v jedné větě. Wow.+
D: +Opře se o loket, nohy propletené v kotnících s jejími.+ Mě to momentálně zvyšuje šance celkem dost. +mrkne na ni významně a pak se zase zasměje.+ Promiň, když te si vždycky tak hezky začervenáš... +vezme do ruky prsty zasádrované ruky a obkrouží tenké zlaté nitky na jejím prsteníčku.+ Doktorka říkala, že ho budeme muset rozstřihnout, když tě operovala... +koukne na ni a pod prsty se mu zformuje jméno jeho souseda.+ nedovolil jsem jí to. Vím, že je to tvůj manžel, a opravdu upřímně to akceptuji, a slibuji, že ho nebudu provokovat, když nebude provokovat on mě. Je to fér?
S: +No páni, představa, že by přišla o ten prstýnek v ní vyvolá pocity na zvracení.+ Děkuji. Jsem ráda, žes jí to nedovolil, to bych možná radši přišla o ten prst +usměje se a pocit marnosti ji zas dostane.+ Copak projedou nemůžeš ustoupit od toho kdo z vás dvou má větší.... +no když vidí s jakým nadšeným očekáváním se těší až to dopoví, tak to radši neudělá+. od toho kdo dočurá dál?
D: Možná, že pro jednou udělám výjimku +pronese zamyšleně.+ A jsem si jistý, že ti klidně můžu ukázat jak na tom jsem s tou velikostí... A taky bych chtěl vidět jak se tváříš při představách, jaký to asi je...+bingo, právě ji nachytal a to ani nemusel použít pouto.+ Ani netušíš, jak moc jsi sexy, když takhle rudneš. +Zavrčí nízko položeným tónem a Syr se uvnitř rozlije teplo.... Ježiši ženská... +přitiskne se k ní a přitáhne k sobě.+ To jak voníš mě dohání k šílenství..
S: +Merline, co se to děje, je rozlámaná na padrť a stejně to ani vzdáleně nepomůže tomu, nepocítit vzrušení. Ne, dost, to prostě ne. Ne, ne, ne.+ Mám hlad! +vyhrkne první stopku, která ji napadne, a ví, že je dostatečně důležitá, aby ji nemohl ignorovat.+
D: +Zarazí se okamžitě.+ Hlad? +dlouze se nadechne, napočítá do milionu a vydechne.+ Jasně, zařídím to. +to citelné sexuální napětí mírně poleví.+ Nakrmíme tě a pak se můžem podívat na nějaký film hm?
S: Děkuji... +za to, že jsi dal zpátečku....+ to bude bezva. +Když odejde z pokoje, vydechne úlevou a cítí se jak na okraji propasti, do které málem spadla.+
Feels like I drown in your every word
And every breath that's in between
Somehow you got me where it really hurts
It's killing every part of me