Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Christian » 12 bře 2013 21:06

To máme očividně odlišné představy o zábavě. +uculí se na ni+ A kruci. +uvědomí si tu mezeru ve svým plánu, kdyby tam posedávala nahatá, asi by toho fakt moc neuhrál+ no to je taky taková společenská hra. Takovou dlouhou tyčí šťoucháš koule do děr. +neumí to o moc líp vysvětlit+ Stromy nejsou tak zákeřný. +pleskne ji lehce po lýtku a zasměje se+ Ale já nejsem zvyklý na to, aby kolem mě lidi krváceli. +zavrtí hlavou, ať si jako nezvyká se zraňovat+ Jistě. Příště si nevšimneš pětimetrového srázu, že. Sražený vaz vážně napravit neumím. +potřese hlavou pobaveně+ Hm, asi bych tě nemohl radši přesvědčit, ať nelezeš po stromech, co? +zkusí to a děsně nenápadně odvádí pozornost tím, že ji jemně hladí po lýtku a přes koleno až na stehna+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 bře 2013 21:17

Tak úplně bych neřekla. +zazubí se na něj, protože kdyby on měl skončit nahý, tak je klidně pro+ Jo a kruci. +rozesměje se vesele a vrtí přitom hlavou až jí vlasy lítají kolem obličeje+ Tyčí šťoucháš do koulí? +protáhne a je jasné jak moc se snaží nesmát, jelikož jí napadli poněkud jiné koule do kterých by mohli při tý hře šťouchat a rozhodně nejde o herní koule na kulečník :D + Si si tím opravdu tak jistý? +směje se vesele a na oko se ožene po jeho ruce když jí pleskne po lýtku+ Dobře, pokusím se už víc nekrvácet. +slíbí mu s úsměvem, že se bude snažit co nejméně přijít k úhoně+ No dovol, nejsem slepá. +kroutí nad tím hlavou a našpulí uraženě rtíky jako co si to o ní myslí, ale v očích jí jiskří, sice je trdlo a to ví ale sráz ještě pozná+ No to nevím... zatím nikdo neuspěl... a že se skutečně snažili. +zatváří se skutečně velice pochybovačně+ Záleží na tom jak moc dobře mě budeš přesvědčovat. +zazubí se na něj vesele a vplete mu i druhou ruku do vlasů a jemně se jimi probírá+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 12 bře 2013 23:15

Tyčí šťoucháš do koulí. +přikývne, než mu dojde, proč se tak culí, a pobaveně protočí oči+ Do kulečníkových koulí. Na stole. +upřesní se smíchem+ Ale nemám tu kulečníkový stůl, což je škoda, protože na zeleným plátnu bys vypadala výborně. +dodá zdánlivě nesouvisle+ Děkuju, to by od tebe byla chvályhodná oběť. +souhlasí, že krvácet už by teda nemusela+ Slepá ne, ale pěkně zbrklá. +zazubí se na ni, nemyslí to zle, přijde mu to spíš roztomilý, každopádně jí díky tomu hrozí dost nehod+ No očividně na to přesvědčování šli ze špatnýho konce. +uculí se šplhá prsty po jejím stehně pořád výš až do klína kde ji jemně pohladí a přimhouřenýma očima pozoruje, co ona na to+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 12 bře 2013 23:30

+kousne se do rtu, aby se nerozesmála, když jí to tak hezky odkyvuje, ale jakmile mu to dojde vyprskne smíchy a vesele se rozesměje+ Cože? +zamrká náhle dezorientovaná takovým zvratem a chvilku jí trvá, než se nad tím pořádně zamyslí+ Oh... až tak? +vypadne z ní nakonec s ruměncem ve tvářích, když si představí jedinou situaci kdy by se ocitla ne kulečníkovém stole+ No možná by sis ho měl pořídit. +poznamená nevinnost sama+ Já a zbrklá? +zamrká na oko naprosto překvapeně+ To slyším poprvé. +kroutí nad tím hlavou, než se začne tiše smát+ A z jakýho na to hodláš jít ty? +zajímá se vesele a naprosto nevinně, ovšem všechen smích jí přejde téměř ve vteřině, když jeho prsty začnou tak nebezpečně stoupat po její noze. její tělo na to zareaguje po svém a nepatrně se zachvěje očekáváním+ Jsi si jistý, že se něco takového klasifikuje jako přesvědčování? +zabrouká a prohrábne mu prsty vlasy, než ho jemně pohladí po tváři a nezdá se, že by hodlala nějak protestovat proti jeho jednání+ Ale už chápu praktičnost absence spodního prádla. +uculí se vesele, než mu palcem zlehka přejede po rtu+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 bře 2013 00:20

Ha ha ha. +vyplázne na ni jazyk, ale pak se taky rozesměje+ Přesně tak. +přikývne a v očích mu blýskne, protože to vidí před sebou v živých barvách+ No to tedy vážně netuším, kam bych ho dal. Možná dolů do hudebního pokoje. I když to by Vic asi moc nepotěšilo. +zazubí se+ Poprvé? To se mi ani nechce věřit. +zasměje se+ Já na to půjdu zespoda. +uculí se+ Já myslím, že to je nejlepší přesvědčovací taktika. +mrkne na ni a než se naděje, podsekne ji rukou pod koleny a chytne ji do náručí, načež ji položí do trávy a zmizí hlavou pod její sukní, takže ho nevidí, jen cítí, jak ji políbí na koleno a pomaličku se prolíbává po vnitřní straně stehna výš+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 bře 2013 00:31

No tedy, pane Wintre, kde je vaše vychování? Plazit jen tak na lidi jazyk... +kroutí nad tím na oko pohoršeně hlavou, ale moc dlouho jí to nevydrží a rozesměje se+ Tak to budeme muset zůstat jen u těch představ. +zakroutí nad tím posmutněle hlavou, ale v očích jí vesele jiskří+ Jistě, většinou používají slovo "šílená". +pokývá naprosto vážně hlavou, než se na něj zazubí+ Ze...zespoda? +zasekne se trošku, jak těžce zapoliká, jelikož jí nedělá nejmenší problém si to představit, zejména teď ne+ Mě to přijde spíš jako podváděníííí... +vyjekne, když se zničeho nic řítí k zemi a tiše se zasměje, když jí zachytí. ovšem moc dlouho jí to nevydrží a dech se jí prohloubí už jen při té přestavě jeho stoupajících rtů. zavře oči a položí hlavu na zem, stejně přes látku sukně nevidí co dělá a někdy jen vnímat a cítit je to nejlepší co může dělat+

(omlouvám se, ale dneska už půjdu spát. jsem utahaná jak kotě a zítra zase do práce :cry: takže dobrou noc )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 bře 2013 01:27

Aspoň vidíš, jak mě kazíš. +uculí se+ Já vymyslím něco lepšího. +slíbí a mrkne na ni, aby neželela absence kulečníkového stolu+ Nebo mi můžeš pomoct a vymyslet něco sama. +zazubí se, než jí zaleze pod sukni, říká si, že když na ni u toho nebude koukat, třeba by se mohla odhodlat k vyslovení něčeho zajímavýho+ Oh, rozhodně zespoda! +pousměje a stoupá v řetězci vlhkých polibků po jejím stehně, na chvilku se zastaví, aby polaskal jemnou kůži zuby, a pak jí jemně roztáhne nohy a uvelebí se mezi nimi a pomalu se přibližuje k jejímu klínu, takže nejdřív cítí na kůži jen horký dech a potom konečně i jeho rty+

(jasný, dobrou noc a krásné sny! :* )
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 bře 2013 01:49

Já tebe? No dovol. +ohradí se vesele, protože je přeci naprosto jasné, že on kazí jí+ To se budu těšit. +usměje se s jiskřením v očích+ Já? +zamrká trošku vykolejeně+ Dobře. +souhlasí po chvíli a opravdu se nad tím snaží přemýšlet, jak je si hezky zalezl pod její sukni, tak jí to docela stěžuje soustředění natož pak aby něco vymyslela, než jí napadne něco co jí přišlo na mysl, když pracoval+ Tvůj pracovní stůl. +vypadne z ní po chvíli trošku stydlivě, ale jistě+ Jako... taková... odměna... za všechnu tu práci... +leze z ní pomalu, jak se snaží soustředit na to co říká.dech se jí pomaloučku zrychluje už jen ze samotné představy jeho rtů stoupajících po kůži jejího stehna až do jejího klína co teprve když její představy následuje skutečnost. trhavě prudce vydechne když ucítí jeho rty tam kde si je po celou dobu prozatím jen představovala. tělem se jí rozlije rozkvétající vzrušení. musí si přiznat, že skutečnost mnohokrát přebíjí její představivost a to že jí má někdy pořádně bujnou+

(tak a teď už vážně jdu :D tobě také a zítra :hug2:
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 bře 2013 14:41

No jistě, že ty! +přikývne rozhodně+ Hm... +zaobírá se chvilku tou představou, načež usoudí, že to vůbec není špatný nápad, a udělá si mentální poznámku, že k tomu se někdy musí dostat, stejně si někdy fakt přeje shodit všechny ty papíry na zem, tak k tomu aspoň bude důvod, a když slyší projevy jejího vzrušení, musí se pro sebe usmát, a vzhledem k tomu, kde má akorát rty, to ona rozhodně může cítit, a pak konečně otevře pusu a poladí ji špičkou jazyka, nejdřív pomaličku, krouží v jejím klíně a hledá citlivá místečka, než zakrouží okolo toho nejcitlivějšího a začne se soustředit přímo na něj+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 bře 2013 14:57

+otevře ústa, aby něco řekla, ale veškerá její snaha o komunikaci je zatlučena do země pohybem jeho rtů. prudce vydechne a zakňourá, když začne prozkoumávat jazykem její nejintimnější partie. vrtí se pod jeho ústy podvědomě ho navádějíc tam kde chce jeho rty a jazyk mít. prsty zatíná do trávy odolávajíc nutkání si sukni vyhrnout a zabořit mu je do vlasů. ze rtů jí unikne sténání a stehna od sebe oddálí o něco víc. vzrušení se jí rozlévám tělem až není schopná přemýšlet jen vnímat a cítit+ Ach bože... +zasténá a zavlní boky jakoby žádala víc, mnohem víc+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Winter house