+Zoe přendavá kaštany z ruky do ruky a dává je do krabičky a zase je vysypává a je tím děsně moc zaujatá, a Sophie tam pobíhá jak pometlo a honí se s robinem a nosí jim všechno ukázat+ hele mamiiii pabouk! +donese jim v ruce pavouka celá nadšená+
+dřepne si k malé a chytne ji z ruce+ Ukaž mi ho? No ten je! +zazubí se na ni a vezme ji na trávu+ Ale musíš ho pustit, pavouky nemůžeš chytat, aby se jim nic nestalo. Je by to bolelo.
+spolkne zaječení a pevně se chytne deky, protože nechce Sophii vyděsit, a trochu vykulí oči+ uhm, jo, ale pusť ho někde daleko, jo? abysme ho... omylem nezašlápli. +polkne trochu+
Jo, už bysme měli jít domů. +usměje se a nastrčí Zoe zpátky do kočárku+ koupíme cestou nějakou pěknou dýni, co? +uculí se a otře sophii z čela hlínu+ koukejte, kolik máme kaštanů. +zazubí se na ně+
to jsme, co? +uculí se na holky a vtiskne byronovi malou pusu+ jooo! +zazubí se Sophie a poskočí jak se těší+ tak honem, ať nám nevyprodají ty nejpěknější. +uculí se na ně+
já sem se taky bála že mi ho dá do ruky. +zazubí se tiše+ ty seš daleko statečnější, dyť jsi nezpanikařil a odnesli ste ho. +ucul se a pohladí ho po prstech, a pak vyrazí všichni spolu domů kolem farmářských trhů, aby si vybrali dýni+