Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 24 říj 2019 20:38

Jo! +zavýskne si a vítězoslavně ji políbí+ Jsem nejlepší. +zazubí se na ni a koukne na dýni+ No já jsem se fakt moc snažil, aby to bylo jak chce Sophi.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2019 20:43

seš král všeho. +směje se mu do rtů+ já myslím, že to se ti povedlo, viděls jak jí svítily oči? +uculí se a prohrábne mu trošku vlasy+ je z toho nadšená. +pousměje se+ mamíííí dolt. +přilítne sophie do kuchyně a sápe se na linku na těsto+ to je koláč, zlato. +zasměje se, ještě dá Byronovi pusu, a jde jí přistrknout židli k lince+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2019 20:47

Jo? No já jsem rád. +pousměje se a pustí ji, i když dost neochotně a kouká na ně, jak tam spolu kuchtí a přijde mu to dokonalý, že jsou jeho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2019 20:49

+zaváže si zástěru a sváže si vlasy nahoru do drdolu, a vysvětluje sophii, jak roztáhnout těsto ve formě, a pak na něj dávají kousky jablek, a sophie se děsně soustředí a půlku jich nenápadně nastrká do vlastní pusy, a za chvilku sou obě od mouky a trošku rozcuchaný a vicky se na něj občas usměje+ pomůžeš nám s ozdobama? +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2019 20:53

+potichu se chichotá, jak jim to jde a sluší a pak přikývne+ Jasně, že pomůžu. +vstane a dojde k nim+ Co pro vás můžu udělat, děvčata?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2019 20:54

+zakryje jablka plátem těsta+ no teďka tam musíme nachystat nějaký ozdoby, že jo, třeba lístečky, nebo písmena... +uculí se, a vykrojí z těsta šišatý S+ Sophi. +pozná to hnedka malá a zasměje se tomu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2019 21:00

No, nebo hvězdu smrti. +zazubí se na ně vesele, ale vykrojí jim iniciály všem a pak tam ještě zkusí napsat Seebohms ale nejde mu to+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2019 21:03

joo, vezdu! +zasvítí sophii oči a vykrajuje kruh, ale je to spíš elipsa+ jééé a jsme tam všichni hele. +culí se na ty písmenka+ to je táta? +ukáže Sophie poněkud nejistě na vykrojený Z+ nene, to je malá Zo. +uculí se na n Vicky+ víš jak se jmenuje táta? +opře se u nich zadkem o linku, Sophie trochu znejistí a přimáčkne si ruce na hlavu, jakože usilovně přemejšlí, a umaže se tím od mouky+ Balón? +zašeptá a koukne na ně a vicky se rozhihňá+ No skoro, Byron přece. +zazubí se+ joo, Bajlón. +přikyvuje sophie a taky se culí+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 24 říj 2019 21:09

Jo to jsem já, Bajlón, ale můžeš mi říkat mistře Jedi, že jsi to ty. +zazubí se na ni a cvrnkne jí do nosu+ A víš, jak se jmenuje maminka?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 24 říj 2019 21:11

+Sophie se směje a trochu si potahuje triko, pač se stydí+ noo kocka. +zazubí se Sophie+ Tak mi říká jenom táta, ostatní ne. +uculí se tomu, a přijde jí to ohromně rozkošný+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London