oo tak to se mám. +uculí se+ je to úplně perfektní. +usměje se a dá mu malou pusu na rameno+ miluju tě. +špitne mu tiše do ucha a dělí se se sophií o jídlo+ to bysme mohli, to by bylo pěkný. +přikývne+ na sushi! +zasvítí jí oči+
Já tě taky miluju, kočko. +usměje se na ni děsně tajně a Sophie už je opatlaná od marmelády+ No to mi nude potěšením tě pozvat. Můžeme vzít holky sebou, nebo máma slíbila, že je pohlídá.
jo? miluješ? +uculí se na něj pěkně+ můžem vzít holky s sebou, a pak večer si udělat pěknej večer. +usměje se, a trošku ho hladí po prstech+ ty seš na mě děsně hodnej. +pousměje se na něj+
No, večer jsem si říkal, že bysmke si mohli na terase otevřít víno, zachumlat se pod deku a koukat spolu na hvězdy. Já vím, že to není nic moc, ale dělám to s tebou rád., +usměje se+
to je náhodou úplně nejvíc. +pousměje se mu do ramene a na chvilku zavře oči a pěkně si k němu voní+ mám děsně ráda takový večery. a že si můžeme jen tak povídat a vzpomínat a plánovat. +usměje se+ co, sophi, půjdeš se mnou na sushi? +uculí se+
to je moje oblíbený jídlo. +uculí se na ni+ je tam rýže a avokádo a okurka a mrkvička a tak různý věci. +vykládá+ a je to zamotaný. trošku ochutnáš, jo? a když ti to nebude chutnat, tak si dáš něco jinýho, oni mají i nudle a tak. +slíbí jí+