jasně, že se mi líbí. strašně moc. +usměje se, nenápadně si mu otře oči do trička, a koukne na něj+ jseš dokonalej kluk. +uculí se a pěkně něžně ho políbí na rty+
chci tě líbat a nikdy nepřestat. +uculí se na něj, nakloní se k němu a políbí ho víc, tak pěkně, ale vroucně a trochu naléhavě, a rukama mu vklouzne pod triko+
+sklouzne mu rty po rtech a usměje se+ ty seš nedočkavej. +zazubí se a stáhne ho tam s sebou do těch dek a polštářů, co tam připravil, a přitulí se k jeho kůži+ mám ráda, jak hřeješ. +usměje se a hladí ho po ramenou a po hrudi+
to je náhodou děsně pěkný. +zazubí se na něj, natáhne se tam k němu v tom hnízdě, a strčí mu svoje studený nohy mezi lýtka+ ano prosím. +uculí se+ na to všechno. +vtiskne mu pusu pod ucho a olíbne ho tam+ dnešek byl boží, víš? +usměje se na něj+
no, ne tak pěkný, jako ty. +uculí se a naleje jí víno a podá jí špeka, aby ho mohla slavnostně zapálit, protože je její+ Jo? Líbilo se ti to? já se snažím, ale mám pocit, že to sem tam nějak pohnojím.
bylo to úplně parádní a perfektní. +usměje se a dá mu pusu, aby to věděl+ a já kolikrát pohnojím úplně všecko. to je život, ne. +zazubí se+ důležitý je, že se snažíme. +usměje se a uvelebí s emu v náručí a napije se vína+