BYT DEANA A PAYNE, NEW YORK

Moderátor: Victoria

Re: BYT DEANA A PAYNE, NEW YORK

Příspěvekod Dean » 01 led 2020 22:24

Jo. +uculí se a vtiskne jí pusu do dlaně, natáhne se k ní, a vezme si aspon spodky a triko, pač je prosinec, a nenápadně pokukuje, jak se jí na prstě třpytí, a naplňuje ho to děsně zvláštním pocitem+ já tebe taky. +zazubí se+ nemusíme spěchat... stejně na tu svatbu musím nejdřív našetřit. +uculí se na ni, a políbí ji na rameno, nechce myslet na to, jak by její život vypadal, kdyby se nepotkali+ Hm? +koukne na ni, a pak sklopí oči. Ta otázka ho zaskočí, ale chce ji vzít vážně, přemejšlet o tom. On jako něčí táta. uhm. protože všechny otcovský vzory kolem něj jsou úplný extratřídy, lol+ No... já nevím. +řekne pak+ Teď určitě ne, mám dost práce sám se sebou. +zašklebí se+ vždycky... sem si myslel že jo, že to je to správný štěstí. Mít rodinu. +prstem jí do kůže nakreslí kolečko+ Ale když vím, co se stalo našim, a co to udělalo se mnou a s děckama... nevim, jestli můžeme mít děti, když děláme tohle. +koukne na ni, a je to nejupřímnější odpověď, co jí může dát+ Asi chci. Ale prakticky si to vůbec nedokážu představit, a nevim, jestli je to tím, že máme ještě čas, nebo tím, že na to... nejsme ty správný typy. +zasměje se+
Dean

Příspěvekod Payne » 02 led 2020 20:35

+taky se oblékne a na chvilku se na něj tak zamyšleně zadívá+ Myslím, že asi nechci velkou svatbu. +řekne potom a už když to vysloví, je si tím jistá. Dívá se na něj, jak se nad její otázkou zamyslí je připravená tak nějak na všechno.+ Jo...mám to asi dost podobně. +přikývne potom a podívá se na něj+ Vždycky jsem děti chtěla, ale pak jsem začala pochybovat. Tam...+nadechne se trochu roztřeseně+...tam jsem se modlila, abych neotěhotněla. +řekne tak tiše, že to skoro není slyšet a na okamžik stiskne rty a sklopí oči+ A teď se ve mně perou naprosto protichůdný pocity. +znovu se na něj podívá a trochu se pousměje+ Na jednu stranu bych hrozně chtěla tvoje dítě. +usměje se tak něžně+ Ale na druhou vím, že do způsobu života a k práci, kterou jsem si vybrala dítě nemůžu přivést....+pokrčí lehce rameny, ale když se mu zadívá do očí, usměje se+ Každopádně je moc brzo. Takže je fajn, že v tomhle jsme zjevně za jedno. +uculí se a vážný otázky odsune na jindy+ Takže...máš tu něco k jídlu? Mám totiž hlad, že bych snědla mamuta. +zamrká na něj a jako na důkaz jí zakručí v břiše+ Hmm...hups. +zasměje se a pokrčí rameny ve stylu “co nadělám”:D+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Dean » 04 led 2020 18:27

to je asi rozumný. +uculí se. Navíc, když se nad tím zamyslí, ani jeden nemají moc lidí, který by pozvali. A představa, jak na ně všichni zírají... brr+ já jsem klidně jen pro svědky. +zazubí se. Tak jo, je to ještě daleko, ale takhle reálně se o tom bavit mu přijde sakra boží. Zbytky nervozity se mu v žaludku rozpustí+ jo... to je asi jasný. +přikývne, a obejme ji kolem ramen. někdy je snadný skoro zapomenout na to, co se jí stalo, vzhledem k tomu, jak dobře se přes to přenesla. A tenhle aspekt toho všeho ho vlastně ani nenapadl+ Jo. +usměje se souhlasně+ Já je chci, ale... až k tomu dojdem, budeme muset něco změnit. +pokrčí rameny, ale nedělá si z toho těžkou hlavu. jen během posledních dvou let se mu život obrátil vzhůru nohama nejmíň třikrát, takže kdoví, co bude za pět let. Teda on ví, že jo. Za pět let budou furt spolu. Nenápadně mrkne na ten prstýnek na jejím prstě a trochu se uculí. Chce mít jeho dítě. To je vlastně ještě perspektiva, o který nepřemejšlel. Dítě pro něj spíš symbolizovalo něco, co souvisí s kompletním štěstím a domovem; stav, ve kterým byl šťastnej - máma, táta a děti, tak to má bejt. Ale tohle dítě bude jejich, z ní a z něj. Jednou, že jo. Jejich. Jasně, neboj. +zasměje se, a přitáhne jim piknikovej koš a začne vytahovat krabičky s jídlem+ Jen se nacpi. +uculí se+
Dean

Příspěvekod Payne » 05 led 2020 01:11

To by asi bylo ideální. +uculí se. A koho by měla za svědka ani nemusí dlouze přemýšlet. Otázka spíš zní, koho by měl on...a asi to zas tak moc vědět zatím nechce:D+ To rozhodně budeme...+přikývne a prozatím je ráda, že to bude až někdy v budoucnu...protože zatím se jí nechce vzdávat své práce+ Hmm, tak to je báječný...+uculí se a začne krabičky otvírat a likvidovat jejich obsah+ No...myslím, že asi brzo puknu. +prohlásí, když už skoro nic nezbylo, ale nesnědla všechno sama, poctivě se s ní podělila:D+ Byl to úžasnej večer...+řekne potom a usměje se na něj. Natáhne se a políbí ho měkkce na rty+ Děkuju...za všechno. +pošeptá mu do rtů a pousměje se+
Payne

Příspěvekod Dean » 05 led 2020 02:43

+jasně, že je mu jasný, koho by měla za svědka. Zajímalo by ho, jestli se upíři při vstupu do kostela samovznítí. Ale nahlas tu myšlenku neventiluje :D a radši si vezme něco k jídlu, než to Payne všechno sní sama+ To jsem rád. +usměje se+ Chtěl sem, abysme měli něco... pěknýho. teda ty. +uculí se+ Ale opravdovej dárek dostaneš taky. +mrkne na ni, a z bundu odhozený stranou vyloví klíčky s mašlí. Přesněji řečeno klíčky od motorky. Stojí před barákem. +zazubí se+ Po městě je to lepší než auto, nebudeš pořád stát v dopravě. +dodá rozpačitě+ Ale budeš nosit helmu! +zvedne prst+
Dean

Příspěvekod Payne » 05 led 2020 17:44

(lol, na to ať se zeptá přímo Bí :D)

Ne, my. +opraví ho a usměje se+ Cože? Opravdovej....tohle není opravdovej dárek? +podiví se upřímně a když uvidí klíčký, oči se jí rozšíří a doslova zazáří+ Děláš si srandu?! Tys mi koupil motorku?! +je očividně úplně perplex, chvilku na klíčky v ruce zírá a pak se zasměje+ Já se zbláním. Vážně. +zavrtí hlavou a prostě ho musí znovu políbit, hluboce a dlouze+ Děkuju. Ale jsi cvok. +oznámí mu vesele+ Ach jo, proč jsme museli pít? Teď tě nemůžu vzít na projížďku. +zalituje upřímně a pravděpodobně přemítá nad tím, že by jeli i když pila:D+ Jasně, helmu, určitě jo, slibuju. +přikyvuje poslušně a oči jí vesele jiskří+
Payne

Příspěvekod Dean » 11 led 2020 00:50

No není to žádný žihadlo... ale do města akorát. +uculí se+ akorát na ní budeš teda extra prudce sexy. +zasměje se. Jo, když jí takhle svítí oči... tajně slíbí sám sobě, že se bude po zbytek života snažit vyvolávat v ní přesně tenhleten výraz+ A když se ti nebude líbit barva, tak ji kámoš přestříká. +uculí se, chytne ji do náruče a políbí ji, jen trochu zamrká, protože jak ho obejme, přimáčkne mu kérku+ Vezmeš mě zítra. +slíbí jí pobaveně+ Stejně na ni ještě nemáš řidičák. +zahýbe obočím vesele+
Dean

Příspěvekod Payne » 12 led 2020 01:13

Jo, myslíš, že budu? +pohodí koketně vlasy a zamrká na něj řasama, jak nějaká Bárbína:D+ Určitě se mi bude líbit. +vůbec o tom nepochybuje; teď si ale znovu všimne, jak trochu ucknul, když ho objala. Pátravě se na něj zadívá+ Tak jo, co ti je? A jestli řekneš, že nic, tak tě ulechtám k smrti. +varuje ho vážně a přivře násilnicky oči a snaží se potlačit smích+ Hmm..to je pravda. Tak se hned zítra přihlásím. +rozhodne se; no vzápětí trochu vyjekne leknutím, protože se na střeše zničehonic objeví obrovský, stříbřitě zářící tvor, co vypadá jako kůň z béčkového hororu, křížený s netopýrem a promluví na ni Beccyiným hlasem+

Ahoj Payne. Musím s tebou něco neodkladně probrat. Za hodinu přijdu. Měj se. +jakmile Patron vzkaz předá, rozplyne se ve vzduchu+

Hergot, tohle mi už nějakou dobu neudělala a já se pokaždý znovu leknu. +potřese hlavou pobaveně.+ Snad nejde o nic vážnýho...+nakrčí ale vzápětí trochu ustaraně čelo. Ale pak jí pohled přítáhne prstýnek na její ruce a prostě se musí znovu usmát. Je skoro zasnoubená! Takže ať to je cokoliv, náladu jí to rozhodně nezkazí+
Payne

Příspěvekod Dean » 14 led 2020 01:09

to si teda piš. +uculí se, a pak uhne očima. Je si tím rozhodnutím jistej, ale najednou si připadá trapně, momentálně v jejích očích fakt klesnout nechce+ To nic, jen... +pokrčí rameny, a pak si vyhrne tričko. Jednou to přijít musí, že jo. Kérka na jeho žebrech je ještě pořád čerstvá, trochu červená, ale hojí se dobře, a písmena mu na kůži černě svítí v krátký větě LOVE IS PAYNE. Protože on taky potřebuje vlastní promise+ místo prstenu. +uculí se trochu provinile, ale pak se tam objeví patron a on si málem prokousne jazyk leknutím. V duchu si vynadá, magii měl cítit dřív, než se objevil. Ztrácí pozornost. Ugh, a jasně že má upírka jako patrona testrála. Kdo jinej by taky vnímal smrt jako něco uklidňujícího a ochraňujícího, že jo. Děsně dramatický. Přece jenom mu to ale vrásku na čele vyloudí, protože kdyby to nebylo vážný, prostě by poslala smsku+ Určitě nebude. +usměje se každopádně, aby Payne uklidnil. Nemůže vědět o tom prstenu, že ne?+ Chceš abych vypadnul? +optá se radši. Sice už nemá na Beccu takovej vztek, ale to neznamená, že s ní touží trávit večery. Navíc si mají určitě co říct+
Dean

Příspěvekod Payne » 16 led 2020 23:32

Hmm? +zvědavě ho pozoruje a když pak vyhrne tričko a uvidí tetování, překvapením opět zapomene zavřít pusu. Bezeslova na tu krátkou větu zírá, než si uvědomí, že se jí zase nějak rozpíjí před očima. Po druhý během ani ne hodiny jí do očí stoupnou slzy dojetí. Honem je vymrká a zadívá se mu do očí+ To je...úžasný. Vůbec nevím, co říct...Zase. +zavrtí hlavou, pomalu natáhne ruku a konečky prstů jemně přejede kousek od tetování, ví že zatím na to nesmí sahat, ale dotknout se ho prostě musí.+ Já vím, že se už opakuju, ale...hrozně moc tě miluju, víš? +pousměje se jen kousek od jeho rtů, než ho políbí+ Ne, nechci. +zavrtí pak hlavou+ Myslím, že to nebude nic vážnýho. Kdyby jo, prostě se tady rovnou objeví. +ušklíbne se pobaveně a je si tím dost jistá+ Ale možná bysme už měli jít dolů. +navrhne a zadívá se na něj tázavě+
Payne

PředchozíDalší

Zpět na Jade