od Dean » 01 led 2020 22:24
Jo. +uculí se a vtiskne jí pusu do dlaně, natáhne se k ní, a vezme si aspon spodky a triko, pač je prosinec, a nenápadně pokukuje, jak se jí na prstě třpytí, a naplňuje ho to děsně zvláštním pocitem+ já tebe taky. +zazubí se+ nemusíme spěchat... stejně na tu svatbu musím nejdřív našetřit. +uculí se na ni, a políbí ji na rameno, nechce myslet na to, jak by její život vypadal, kdyby se nepotkali+ Hm? +koukne na ni, a pak sklopí oči. Ta otázka ho zaskočí, ale chce ji vzít vážně, přemejšlet o tom. On jako něčí táta. uhm. protože všechny otcovský vzory kolem něj jsou úplný extratřídy, lol+ No... já nevím. +řekne pak+ Teď určitě ne, mám dost práce sám se sebou. +zašklebí se+ vždycky... sem si myslel že jo, že to je to správný štěstí. Mít rodinu. +prstem jí do kůže nakreslí kolečko+ Ale když vím, co se stalo našim, a co to udělalo se mnou a s děckama... nevim, jestli můžeme mít děti, když děláme tohle. +koukne na ni, a je to nejupřímnější odpověď, co jí může dát+ Asi chci. Ale prakticky si to vůbec nedokážu představit, a nevim, jestli je to tím, že máme ještě čas, nebo tím, že na to... nejsme ty správný typy. +zasměje se+