BYT DEANA A PAYNE, NEW YORK

Moderátor: Victoria

Re: BYT DEANA A PAYNE, NEW YORK

Příspěvekod Vishous » 22 úno 2020 16:08

VISHOUS:

+Zas a znovu si vyslechne, jak se ocitl zpět na tomhle krásném kulatém světě, kde není vůbec ale vůbec žádný písek nikde v okolí a absolutně nehrozí, že by se rozpadl na prach. Nope. Ani náhodou to aktuálně nehrozí.+ Jo, byl to moc bezva výlet a pravděpodobně na tom nejhorší je to, že mě odtamtud musely dostat dvě buchty... +ušklíbne se trochu.+ Ale moje zraněné ego to nejspíš ustojí, zvlášť, když vidím, že jste vy dva v pohodě. +S Deanem se potkají pohledem a je to jako by mu koukal až do mozku, což samozřejmě nedělá, protože se chová slušně, ale něco se s tím klukem stalo, něco, co na něm nechalo stopy. Dokud ale je jeho Payne spokojená, nemíní do toho vůbec zasahovat. Zatím. Však on se od B. dozví všechno podstatné. Dříve nebo později.+ Kotě, když jsem.... no, byl na dovolený.... +Vezme ji kousek bokem, pár je mu trapný to řešit před Deanem...+ Nesledovala jsi náhodou pohyby nebo transakce na mým účtu, jak jsem tě to učil?
I’m not strong enough to stay away
What can I do?
I would die without you
In your presence my heart knows no shame
I’m not to blame
Cause you bring my heart to it’s knees
Vishous

Příspěvekod Payne » 23 úno 2020 14:28

+pořád tomu nemůže moc uvěřit a zatím nemá chuť všímat si čehokoliv jinýho, třeba toho chvilkového stínu v Deanových očích nebo Vishousův pátravý pohled, kterým se na něj na okamžik zadíval. Poodejde s ním kousek stranou, i když tam toho prostoru moc není a je pravděpodobný, že ho stejně slyší. Jeho dotaz ji ale celkem překvapí a na okamžik se jí v očích možná mihne náznak pobavení, ale je to pryč tak rychle, že to tam možná ani nebylo.+ Na tvým účtu? +zeptá se neutrálním tónem a krátce zalétne pohledem k Deanovi. Přemýšlí, jak moc ho nechat vycukat nebo mu to říct rovnou, ale když se na něj podívá a vidí, že je z toho fakt celkem špatnej, s povzdechem kapituluje+ Myslíš na tom, co je na nule, protože jsi všechny peníze odkázal mně? +podívá se na něj s nevinným úsměvem a oči jí teď už jiskří smíchem+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Dean » 23 úno 2020 17:39

+chviličku bojuje se zklamáním, protože tohle je evidentně velice speciální one-off, a ne něco, co by se dalo zopakovat třeba... s jinýma mrtvýma, že jo. Trochu poodstoupí, je mu jasný, že si asi mají dost co říct i bez něj, jenže se tak jaksi octne "sám" s Beccou+ no... gratuluju. +zamumlá a vyhne se jí pohledem+ Kafe? +navrhne ve snaze chovat se civilně. ale vlastně neví, jestli ona vůbec kafe pije. Každopádně na něj postaví stejně+ Nebo... něco jinýho. +dodá pro jistotu+ Bude to mít... nějaký následky? +zeptá se jí na rovinu polohlasem, a sklouzne očima na Payne a její rozzářený oči. Přijít o něj podruhý by ji zničilo, to je mu jasný. A i tak by rád věděl, na co se připravit, na co připravit Payne. Jo, má o ni strach. Tyhle věci málokdy vyjdou stoprocentně, nebo už možná jen adoptoval Jadeovu skepsi+
Dean

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 23 úno 2020 21:47

+pozoruje Payne a Vishouse a trochu se usmívá. Když ji Dean osloví, docela ji to překvapí, čekala, že se spíš bude tvářit, že tam vůbec není:D+ Ne, díky. +odmítne a nepovažuje za nutný upřesňovat, že kromě alkoholu a krve nic jinýho konzumovat nemůže. Znovu zalétne pohledem k těm dvěma+ Popravdě nemám tušení. +pokrčí rameny a podívá se na Deana, nemá potřebu mu něco nalhávat+ S ničím takovým jsem se nikdy nesetkala, takže...+potřese hlavou a pravdou je, že jí tohle dělá taky trochu starosti. Vishous se sice tváří, že je úplně v pohodě a nic se nezměnilo, ale...to by bylo trochu moc štěstí najednou+ ...uvidím časem. +dodá pak a znovu pokrčí lehce rameny a pak se musí usmát, když vidí, jak se Payne tváří a hlavně jak se tváří V.+ No tak aspoň jedna záhada rozluštěna. +ušklíbne se pobaveně+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 26 úno 2020 22:46

VISHOUS

+Trochu nestíhá ty výměny pohledů a začíná se mračit. Protože má dojem, že tady jde o něco, co mu uniká a když se Payne začne ještě culit tak toho začíná na něj být moc. Možná, kdyby byl nějaká holka, tak by se mu při tom oznámení zamotala hlava a podlomila kolena. Jenže on není. Je sakra drsný zabiják bezduchých, tvrďácký upír, jo...+ eh? +Vykulí trochu oči a pak se začne smát. Jako opravdicky opravdu.+ Já jsem takový idiot... +obejme ji zase a je tak hrozně moc spokojený, i když si připadá jak idiot, že líp by to ani nemohlo být.+ V tom případě je všechno v pořádku, někdy mě můžeš vzít na pivo. +mrkne na ni a i tak mu neujde debata na druhé straně...+ Deane, promiň, že jsme sem tak vpadli, jen jsem chtěl vědět, že je Payne v pořádku. Díky.+ Za co přesně nemusí říkat. Je rád, že jsou spolu, že se o ni Dean postaral a ví, že to dělal jen pro ni a pro nikoho jinýho.+ No, asi vás necháme...? +podívá se na B.+ Víš, kde mě najdeš kotě +dá jí do ruky svoje nový (starý) číslo, které zas funguje. Měl bych jít vydělávat nějaký prachy, ať mě tady bledule nemusí dlouho vydržovat jako gigola. +Vyzubí se lehce+.
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Dean » 28 úno 2020 22:49

+say whaaaat? no, zajímavý zjištění dneska večer evidentně přímo pršej z nebe. trošku si připadá jako pitomec, ten prstýnek co jí koupil ani není s opravdovejma diamantama, a Payne by si ho evidentně mohla koupit i s botama. Nicméně pak se V rozesměje, a na chvilku vypadá zase jako... předtím. Ale pohled upírky, kterým se na něj dívá, mu neujde. Taky jí to vrtá hlavou, a to je přinejmenším znepokojivý+ Jo, jasný. +kývne prostě na Vishouse. Můžou si myslet co chtějí, ale to nejdůležitější mají společný. Jako... gigola, hm. Ne, tohle je mentální obrázek co fakt nechce. Nope. Nechá Payne, aby se v klidu rozloučila, a když za nima zapadnou dveře, pousměje se+ Jak ti je? +koukne na Payne tak opatrně, přece jenom to je šok, jakej člověk moc často nezažije+
Dean

Příspěvekod Payne » 29 úno 2020 01:14

+nemůže si pomoct a zasměje se, když vidí, jak se tváří.+ Jasný, to klidně vezmu. Nebo ti je můžu taky poslat zpátky, ne? +nadhodí i když asi tuší, s jakou odpovědí se to setká:D Ona si zatím žádné obavy nepřipouští, je prostě jen šťastná, že je V zpátky a dokonce se směje. Všechno je naprosto v pořádku.+ Jasně, díky. +pousměje se a vezme si číslo. Krátce a pevně ho obejme a pak dojde k Bí a objeme ji taky. Když se odtáhne, krátce se jí podívá do očí a pousměje se.+ Jo, to bys teda měl. +zazubí se na Vishouse a dojde k Deanovi+ Pozdravuj Butche a ostatní. Doufám, že z toho nikoho nekleplo...+cukne pobaveně koutky. Když za těmi dvěma zaklapnou dveře, otočí se k Deanovi a vzhlédne k němu, oči rozzářené+ Skvěle. Ale asi tomu pořád moc nevěřím. +potřese trochu hlavou a když teď ten prvotní šok a euforie začne trochu opadat, uvědomí si, že na to by se měla ptát spíš ona jeho.+ A tobě? +zeptá se tiše a zadívá se mu pátravě do očí+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 29 úno 2020 01:36

+obejme Payne a ten její pohled moc dobře dešifruje. Jen se pouměje, pustí a otevře dveře. Nad tou Vishouovou poznámkou o gigolech jen protočí pobaveně oči a zavrtí hlavou.+ Tak se mějte...+kývne hlavně Deanovi a napadne ji, za jak dlouho se tuhle nejčerstvější novinku dozví jeho šéf. No...to je něco, s čím nic udělat nemůže, takže nemá cenu se tím nějak zatěžovat. Vyjde ven na ulici a zadívá se na Vishouse.+ Tak gigola jo? Myslím, žes Deanovi zadělal na noční můry. +ušklíbne se pobaveně+ Potřebuješ vyřešit ještě nějaký záležitosti? Jestli ne, nejspíš by se mi hodil nějaký rychlokurz pro "nováčka v Bratrstvu". Protože nevím, jestli si to pamatuješ, ale jako člen týmu nemám nijak rozsáhlý zkušenosti. +zvedne koutek a zadívá se na něj+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Vishous » 06 bře 2020 08:36

To bys mi teda nemohla poslat zpátky, jsou tvoje podle práva s tak to i zůstane. Ani to nezkoušej . +věnuje ní jeden z těch svých extra tvrďáckých pohledů a jestli to i přesto udělá, tak jí je stejně pošle zpět a zamrazí možnost aby si ty prachy přepinkávaly jak pingpongový balónek. Však ona najde časem způsob jak je dobře využít.+
No Polda trochu vypadal, že ho budem křísit. + ušklíbne se.+ ale vyřídím. Mějte se, mládeži. +vyjde za B. Ven a dá jí ruku kolem krku a ramene+ To šlo celkem dobře ne? Payne vypadá spokojeně. +Říká jí jak jdou ze schodů.+ Řekneš mi někdy, co se stalo mladému? +Jo, prohlédl si ho docela důkladně, ale do hlavinky neleź. To není slušný a Vishous je ztělesněním slušnosti. Je přece upír.
No Gigolo, myslím, že bych si vydělal, +vypadá sám se sebou děsně spokojeně.+
Jasně, jseš člen týmu, +přikývne vážně.+ Takže potřebuješ parťáka. A já náhodou vím, kdo to bude. Myslím, že si budete rozumět. Sice není taková střela jako tvoje zrzavá kámoška, ale když zvládneš pracovat v tandemu s ní, +která nemá uplně moc disciplíny a je jak neřízená dělová koule - tohle nahlas neřekne ale je mu to vidět na očích+ Podívej se na mobil, myslím, že tam budeš mít zprávu o tom, kde se s JM máte setkat. Já dneska ještě do terénu nejdu +Skoro mu orasklo pár zubů, jak jimi skřípá o sebe.+
What can I do?
I would die without you
I’m not to blame
Vishous

Příspěvekod Dean » 07 bře 2020 19:54

+musí se trochu uculit, když vidí jak se tváří. Je prostě děsně roztomilá, no. Usměje se a zastrčí si ruce do kapes+ Já... sem rád, že ho máš zpátky. +uculí se trochu, a teď když to řekne nahlas, uvědomí si, že je to fakt pravda. O svý momentální pochyby, že to všechno bude až tak růžový, se s ní zatím dělit nemusí+ ale netušil sem teda, že budu mít bohatou ženu. +uculí se místo toho, a tázavě zvedne obočí. Jasně, trochu ho mrzí, že mu nic neřekla, ale nebude se kvůli tomu chovat jak kretén+ No, jedna je věc je teda jasná. +koukne na ni vážně, ale pak se musí zazubi+ Příště kupuješ pizzu ty. +dodá pobaveně+
Dean

PředchozíDalší

Zpět na Jade