Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 04 bře 2020 21:19

Ano, moje nákupy m&msek drží tuhle rodinu nad vodou. +zazubí se na ni+ Na daně si fakt někoho najmi. +usměje se a pohladí ji+ Jistě, že jsem, ale na zadek ti dám můžu. +mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2020 21:26

náhodou, chodíš nakoupit i jiný věci. +uculí se na něj a dá mu pěknou pusu a tiskne se proti jeho pohlazením+ no, ale to je na tom to nejlepší, chápeš. že když to potřebuju, dáš mi na zadek, a když potřebuju něco jinýho, seš na mě nejhodnější. a nevadí t, že je to každej den něco jinýho. +zazubí se+ co ptořebuješ ty? +pousměje se a koukne na něj tak pěkně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2020 21:29

+uculí se na ni a děsně moc přemýšlí+ Já potřebuju... potřebuju... potřebuju, abys mi dala pusu! +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2020 21:36

s tebou je to děsně jednoduchý. +zasměje se, natočí se k němu a dlouze, pěkně ho políbí, aby věděl, jak ho má ráda+ já se o tebe chci taky starat, abys věděl. +uculí se, a opře se o něj, a kouká z okna, jak tam venku chodí lidi a pomalu se smráká+ už to bude skoro pět let, co tu bydlíme. +uvědomí si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2020 21:38

Vždyť se o mě staráš. +usměje se na ni a kouká taky z okna+ A? Líbí se ti tady? Nebo chceš bydlet někde jinde? Mě se tu docela líbí.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2020 21:42

jo, snažím se. +uculí se a líbí se jí cítit jeho hlavu vedle svojí a jeho teplo za sebou+ líbí se mi to tu moc. +přikývne+ jak se z toho stal domov, víš? +uculí se na něj přes rameno+ když... vejdeš dovnitř a hnedka v chodbě jsou hračky, a na zemi jsou prospekty ze stolku, protože je robin dycky shodí ocasem, a... na futrech jsou čárky, jak holky rostou. +pousměje se hezky+ a tam na schodech je to místo kde ses se mnou pomiloval, když jsme poprvé věděli, že budeme mít sophi... a na terase jsme se usmířili, když jsme se tu poprvé pohádali. je to tu už naše, no. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2020 21:44

+poslouchá, jak mu to popisuje a usmívá se čím dál víc+ Já jsem tak moc rád, že se ti to taky líbí, kočko. +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2020 21:48

+cítí ten jeho úsměv na kůži, a musí se taky culit+ jo, už si moc neumím představit, že bysme se vraceli jinam. +uculí se+ vybrali jsme si to dobře. +zazubí se+ jsme tu šťastný, že jo? +koukne na něj přes rameno+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 04 bře 2020 21:50

+uculí se na ni+ Jsme tu děsně moc šťastný. +usměje se na ni+ A já tě tu miluju, úplně všude, hm? +uculí se a políbí ji+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 04 bře 2020 21:54

to jsem ráda. +uculí se, a otočí se u něj, aby ho mohla líbat, krásně a s láskou+ jo, to miluješ. +zazubí se na něj hezky+ v ložnici, v koupelně, na schodech,v kuchyni, na terase... +uchichtne se mu do rtů+ myslím, že jsme to nedělali jedině u holek v pokoji. +culí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London