Bar - balkon

samotný upíří night club - zhlédněte vzrušující podívanou.

Moderátoři: Rebecca Altamirano, Jean-Claude

Re: Bar - balkon

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 bře 2013 13:25

Lu...co? +zamrká poněkud ztraceně nad všema těma výrazama, co dneska slyšela+ Dá se to vůbec ještě nazvat vakcinací, když to má takové vedlejší účinky? +zatváří se zmateně a chvilku nad tím zamračeně přemýšlí+ Ano, vlk zřejmě úspěšně trhá první příčky. +usměje se na ní vesele a pokývá souhlasně hlavou+ Tak to rozhodně. +zasměje se+ I když já mám nejraději z kočkovitých šelem pumy. +přizná se s úsměvem, než je nucena potlačit zívnutí, začíná se cítit unaveně, ale baví se tak dobře, že se jí rozhodně nechce vstát a co teprve jít domů+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 15 bře 2013 13:42

Lugaru. +zopakuje s úsměvem.+ Mají vrozenou schopnost měnit se ve vlka, bez ohledu na to, v jaké fázi zrovna měsíc je. Vlastně to dokážou kdykoliv, i přes den. Technicky vzato se moc neliší od zdejších dlaků, s tím rozdílem, že už se tak narodili. +pousměje se.+ No, ne vždycky se tou vakcinací nakazí, ale to riziko tam je. +pokrčí rameny.+ Je to každýho volba, jestli to riskne, nechá se očkovat a bude chráněn pro případ, že by ho nějaký dlak napadl, nebo bude doufat, že se mu napadení dlakem vyhne. +ušklíbne se.+ Buď, anebo... Jo tak puma je taky moc pěkný zvířátko. Nijak velká, ale v kráse je mezi čičinkama rozhodně v první pětce. +zasměje se.+ Ale ty jsi unavená! +kouká na ni překvapeně, jakoby bylo fakt divný, že lidi spát prostě potřebují:D+ No jo, jsme tu už skoro sami. +rozhlédne se po téměř prázdném baru.+ Máš se vůbec jak dostat domů? Jak jsi se sem dostala? +koukne na ni tázavě.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 15 bře 2013 14:40

Ááááhh... Lugaru. +zopakuje po ní trošku lámaně, ale nadšeně, že to zvládla+ A když se s tím rodí můžou někoho nakazit nebo je to pouze v rámci genů? +zajímá se jak je tenhle druh vlků nakažlivý o nebezpečnosti nediskutuje, je jí jasné že to jsou nebezpeční všichni+ Tak to rozhodně... i když osobně bych si dvakrát rozmyslela jestli bych do toho šla, zejména když je tak vysoké riziko srsti v dárkovém balení. +kroutí nad tím zamyšleně hlavou+ Kolik procent populace zhruba tvoří dlaci? Ví se to nebo většina z nich tají, samozřejmě z pochopitelných důvodů, tím kým jsou? +zajímá se jak se to má s jejich společnosti a kontaktem s dlaky+ Já... no ano... jsem trochu unavená. +přizná se a tiše se zasměje, když vidí jak se na ní dívá překvapeně+ Byl to dlouhý a vyčerpávající večer. +pokrčí trošku omluvně rameny+ No to jsou správný otázky. +musí se nad nimi chvíli zamyslet, přeci jen pila trošku víc než je zvyklá s ohledem k tomu, že vlastně vůbec skoro nepije+ Přemístila jsem se sem. +odpoví na první dotaz a dopije skleničku+ A měla bych se přemístit zpátky pokud se mi nepovede skončit uprostřed moře nebo podpálit ulici, tak bych to snad mohla zvládnout. +pokrčí zlehka zamyšleně rameny skutečně doufajíc, že přenos dobře dopadne+ Další nápad pro tvého šéfa... když ne taxík až domů tak alespoň by mohl zřídit hotel na jednu noc. By si člověk nemusel dělat starosti s tím jestli po takovém večeru dorazí domů v celku. +zazubí se na ní vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Manori » 15 bře 2013 16:58

(lach, rozvoz polomrtvých návštěvníků po představení, to by asi sypalo:D a stylově pohřebákem, ne? Se můžou hned natáhnout...JC si píše :lol: )
Fantazie nevede k šílenství. Co vskutku k šílenství vede, je rozum.
Fantazie opuštěná rozumem plodí nemožné stvůry. Spojená s ním je matkou všech umění a zdrojem jejich zázraků.
- Francisco de Goya y Lucientes-
Manori
Site Admin

Příspěvekod Beatrix » 15 bře 2013 17:24

Tak to neplatí jen o rodině...ale zase to člověk většinou nemá chuť řešit..jak bych to..definitivně, takže to musí čekat. Bohužel.

Nooo..každá první? A každá druhá je pak upír, démon a tak něco podobně. +zasměje se, že se fakt není co divit+ To je snad dobře, ne? Ste skoro mezi svejma! +usměje se na něho mile a jak se k ní nakloní, tak nachvilku zadrží dech a pak se zhluboka nadechne+ Děkuju..taky ji mám ráda..+sleduje ho pozorně jestli cítí bo ne+ tak ale to je dobře! Patrně jsme mimo radar! +musí se smát+ jo, mám žirafu, než sem šla, tak se o mě otřela. Ona je taková malá, vleze do normálně velké místnosti, má nějaký dva metry, no a na mýtince je teď rodinná dovolená, tak jsem jim ju tam nechala na hraní. Ne, v žirafu se vážně neměním. Hádejte. +zavlní obočím+ Na co byste mě tak typoval? A předesílám, že žádná kočka ani kočkovitá šelma to není.

Jako že bych si tu mohla začít vybírat ideální partii? To rači néé,navíc já už jednoho mám...a myslím, že ten je krajně ideální partner pro mě. Nevím nevím jestli vám věřit! To by mohl říct každej, čistej jak slovo boží! +směje se jak se tam šponuje+ Co? +zvědavě+ Vím, že pro ni má Amon slabost...+a zatváří se, že se mu nediví+ tak mě zajímá, jaká slečna vlastně je? Haha +zašklebí se, ale směje se+ že to vy chlapi házíte vždycky na nás!
Die Situation ist nicht ausweglos, sondern beschissen.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jason » 15 bře 2013 20:12

Jen démony ne...*oklepe se, sice žádného na vlastní oči neviděl, ale stačilo mu vyprávění* tak malá...žirafa...*culí se* jo, jste mimo radar..můj tedy určitě...tak když ne, co by to tak mohlo být...*přimhouřenýma očima si ji měří odshora dolů a zpátky* néé, kočkovitá šelma ne...to je tak...profláklé už... nn, něco neobvyklého...pěkného...*sjede si ji znovu pohledem* hebkého...*mroukne* a ne dravec...konkurenci poznám, když ji mám před sebou.

No...jaká...typická Italka...takže občas nám tady supluje větrák, když se rozohní víc a musí něco důkladně vysvětlit*naznačí rozmáchle gestikulaci* jinak dost impulzivní a lehkonasírací...trochu marnivá, ale zase, když se na ni člověk podívá, tak se nediví...hm..možná vašemu známému někoho připomíná...*nadhodí*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 16 bře 2013 01:34

Ono je to s těma sortama trochu...+zakýve neurčitě hlavou+ řekněme, že tady člověk nesmí být moc předsudkovej. I když opatrnosti samozřejmě není nikdy nazbyt..
+Cuknou jí koutky+ Takže tady si evidentně neškrtnu. +zamrká řasama, že je mimo radar, popíjí a sleduje co vymyslí+ takže spíš něco...mírumilovnýho...víceméně...menšího...s docela velkýma ušima a jakž-takž čichem? Ale teda kousat taky umím, aby nedošlo k omylu. A jak už jsem zmínila...něco..co byste měl spíš mazlit, než zakusovat. +podívá se mu do kukadel, jestli mu to dojde+

Italky jsou skvělý! Je s nima sranda! A mluvijou nahlas, což mi u spousty ženských leze na nervy jak mluvijou potichu a já si připadám jak totálně nahluchlá! +musí se smát+ Ale to jsou samo normální vlastnosti! Jo? +zamyslí se nad tím+ Koho? Možná...Kleopatru? Ta je sice občas jak siréna, ale jinak se drží většinou v nižších tooninách, to už musí být...a designově jsou si i podobný...
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Jason » 16 bře 2013 11:23

No předsudkovej ne, ale nemusím se zas kamarádit se vším...*pokrčí rameny* ono to někdy ani nejde, pokud jde o něco takového. Aspoň co znám, určitě jsou i nějaké...mírnější varianty.

Mírumilovného...s ušima...na mazlení...*opakuje si po ní a upřeně ji pozoruje, tak se mu nakonec rozšířijou oči, když mu to dojde, chvíli na ni kouká* Králík...? Jako fakt?*rozesměje se* A to se tady rozplývám nad pečeným na talířu...*zatváří se na chvíli rozpačitě, ale moc mu to nevydrží* A proč zrovna tohle?*zvědavě*To si budu muset fakt dávat pozor...nemáte nějaké.-..poznávací znamení? Nebo tak?

No sranda tady někdy je...*přikývne*no, a někdy je to spíš až opačný problém, člověk z ní ohluchne.*uchechtne se* Kleopatra...ne, tu jsem myslím tady ještě...neviděl?*snaží se vybavit, jestli tady někdy nějaká taková byla*
Jason
Vlkodlak/jiný dlak

Příspěvekod Beatrix » 16 bře 2013 14:23

K tomu vás určitě nikdo nutit nebude. +zavrtí hlavou+

Mhmm...+přikývne, že bingo+ No..+nakloní se k němu spiklenecky+ nikomu to neříkejte, ale králičí řízky..+zatváří se blaženě+ Miluju je! Ale pst! +zase se odtáhne+ To je koloběh, kterej asi jen tak něco nezmění...+že vlci budou papat králíčky+ Proč? No...já nevím...asi si tak připadám nejbezpečněji. Skovaná, lidi mě tak mají rači, líp slyším a cítím...vždycky se mi líbilo jak králíci vonijou a jak jsou takoví nenápadní. Já ani nevím, moc se tak sama nevídám, ale evidentně nějak divně..to..no..+neví jak to hezky říct+ mám divný aroma. +zakoulí očima+ Podle kterýho ostatní zvířata poznají, že králík nejsem.

Tak preventivně špunty do uší! Klea sem asi moc nechodí...ona se celkově drží dost bokem. Ale je to docela fajn ženská, to nemůžu říct. Amon má štěstí, že s ním zůstala.
Beatrix
VIP Member

Příspěvekod Rebecca Altamirano » 16 bře 2013 16:18

Jasmine Clarvik píše:Ááááhh... Lugaru. +zopakuje po ní trošku lámaně, ale nadšeně, že to zvládla+ A když se s tím rodí můžou někoho nakazit nebo je to pouze v rámci genů? +zajímá se jak je tenhle druh vlků nakažlivý o nebezpečnosti nediskutuje, je jí jasné že to jsou nebezpeční všichni+ Tak to rozhodně... i když osobně bych si dvakrát rozmyslela jestli bych do toho šla, zejména když je tak vysoké riziko srsti v dárkovém balení. +kroutí nad tím zamyšleně hlavou+ Kolik procent populace zhruba tvoří dlaci? Ví se to nebo většina z nich tají, samozřejmě z pochopitelných důvodů, tím kým jsou? +zajímá se jak se to má s jejich společnosti a kontaktem s dlaky+ Já... no ano... jsem trochu unavená. +přizná se a tiše se zasměje, když vidí jak se na ní dívá překvapeně+ Byl to dlouhý a vyčerpávající večer. +pokrčí trošku omluvně rameny+ No to jsou správný otázky. +musí se nad nimi chvíli zamyslet, přeci jen pila trošku víc než je zvyklá s ohledem k tomu, že vlastně vůbec skoro nepije+ Přemístila jsem se sem. +odpoví na první dotaz a dopije skleničku+ A měla bych se přemístit zpátky pokud se mi nepovede skončit uprostřed moře nebo podpálit ulici, tak bych to snad mohla zvládnout. +pokrčí zlehka zamyšleně rameny skutečně doufajíc, že přenos dobře dopadne+ Další nápad pro tvého šéfa... když ne taxík až domů tak alespoň by mohl zřídit hotel na jednu noc. By si člověk nemusel dělat starosti s tím jestli po takovém večeru dorazí domů v celku. +zazubí se na ní vesele+

Ne, lugaru nemůže nikoho nakazit. Je to čistě gentická záležitost. +zavrtí hlavou.+ Tak to fakt netuším, kolik. Jak jsi řekla, většina to dost úzkostlivě tají. Že diskriminace dlaků neexistuje, je bohužel jen pohádka pro děti. +ušklíbne se.+ Ve Spojených Státech, kde je nejběžnější druh dlaků ten, co jsi poznala i tady, je běžné, že když se nakažení lykantropií u někoho provalí, většinou přijde o práci. Nesmí se to, protože je to bráno jako nemoc, ale to neznamená, že se to neděje. +potřese nespokojeně hlavou.+ Lidi jsou a budou omezení tupci, to už se asi nezmění. +povzdechne si rezignovaně.+ Jestli chceš, tak já tě přemístím kam budeš chtít. Nebo ti udělám přenášedlo. +nabídne se s úsměvem.+ Nevezmu si na triko, abys skončila merlinví kde. +mrkne na ni+. Hmm, a nebo třeba pár pokojů, co? Místa je tu dost a dost...+zamyšleně přivře oči.+ No zkusím to navrhnout, třeba se to chytne. +zasměje se.+
I become one with my demon
My dark side keeps me alive
Become one with my demon
Let the beast outside of my mind
There are two sides to everyone
I have become one
With my demon
When I’m bleeding
The pain lets me know
Just how much I need it
Rebecca Altamirano
VIP Member