BYT DEANA A PAYNE, NEW YORK

Moderátor: Victoria

Re: BYT DEANA A PAYNE, NEW YORK

Příspěvekod Payne » 30 bře 2020 23:56

+chvilku se na něj trochu nejistě dívá, ale když se usměje, docela se jí uleví. Ví, že to pro něj asi není úplně snadný, ale o to jasněji si uvědomí, jako moc ho miluje+ Hmm, no jo. +začervená se trochu a omluvně se usměje+ Fakt jsem ti to chtěla říct, ale v tom všem...co jsme tehdy řešili, jsem na to pak úplně zapomněla. +pokrčí rameny+ Zatím jsem na ty peníze nesáhla. Sice mě nejdřív napadlo, že si za to koupíme vlastní byt nebo malý domek, ale to můžeme klidně později. +přizná a zadívá se na něj zvědavě, co je jako jasný+ Tak jo, to mi přijde jako fér dohoda. +zasměje se, přistoupí k němu blíž a opatrně, ale odhodlaně ho obejme kolem pasu a přitulí se k němu+ Tohle byl skvělej den...+poví mu tiše a jemně ho líbne na hranu čelisti+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Dean » 05 dub 2020 01:10

zapomnělas na nečekaný dědictví? +uculí se pobaveně a obejme ji u sebe+ to je dobře, nech si je. +přikývne souhlasně+ Mám takovej pocit, že se budou jednou hodit... +poznamená, jasně, že si dobře všimnul, jak poslední dobou hloubá nad složkou, kterou jí dal. Evidentně stojí na prahu něčeho velkýho a důležitýho, ale dokud s tím za ním nebude chtít přijít, nebude do toho rejpat+ Jo, to byl. +souhlasí a vtiskne jí pusu na čelo, když se vedle nich na lince rozvibruje jeho mobil a na displej zabliká písmeno L. Dean se natáhne a zmáčkne tlačítko ignoru+ To je Lauren. +vysvětlí, když mu dojde, že to asi může vypadat vcelku podezřele+ Není to nic důležitýho, jen si chce promluvit o děckách. +mávne rukou, teď to nemá chuť řešit, ne když mají tak dobrej den. Nicméně když vidí Paynin zvědavej výraz, trochu si pro sebe povzdychne. Neřešit to pro ni evidentně neexistuje :D+
Dean

Příspěvekod Payne » 13 dub 2020 01:25

No jo, trochu. Měla jsem jiný priority. +pokrčí rameny a jemně mu dlaněmi přejede po zádech+ Jo, určitě budou. Vlastně už jeden nápad asi mám...+poznamená tak neurčitě+ Zatím jsem to nepromýšlela nijak do hloubky, ale myslím, že by se ti to taky mohlo líbit. +uculí se trochu tajemně; když mu začne zvonit mobil, sleduje jak to típne a na to vysvětlení jen lehce zvedne obočí+ To mi přijde dost důležitý...+řekne jen a její názor na jeho přístup k sourozencům se očividně nezměnil+ Děje se něco? +zeptá se co nejneutrálnějším tónem a zkoumavě se mu zadívá do očí+
Payne

Příspěvekod Dean » 19 dub 2020 02:18

Mně je to jasný. +uculí se, ale jen ji tak popichuje a palcem jí lehce krouží na kůži+ Jo? +zvedne obočí zkoumavě+ to zní zajímavě. +usměje se, ale nijak ji do vysvětlování netlačí+ Ale ne, už jsme spolu mluvili. +přizná trochu neochotně. Dobře si pamatuje její pokusy ho postrčit k tomu, aby se s nima víc stýkal, takže je mu jasný, jak se k tomu bude stavět+ O nic nejde, jen jim Meg jde do puberty. +ušklíbne se trochu zlomyslně, asi si vzpomíná na vlastní pubertu+ Trošku se staví na zadní... to zas přejde. +pokrčí rameny, a zastrčí si mobil do kapsy. Jo, trochu to zlehčuje. Ale odmítá nad tím přemýšlet+
Dean

Příspěvekod Payne » 03 kvě 2020 23:13

+chvilku se mu jen pátravě dívá do očí, jakoby zkoušela uhodnout, co se děje, ale věštkyně bohužel není. A nechce na něj tlačit, protože se nechce pohádat, takže to prozatím nechá být+ Kdybych nějak mohla pomoct, stačí říct. +řekne jenom a jemně mu sklouzne prsty po boku v pohlazení, než se otočí a sedne si zpátky na gauč. Vezme znovu do ruky inkriminovanou složku a začte se do svých poznámek o zabezpečení domu. Jen se ale přesvědčí o tom, že víc připravená už nebude. Položí desky zpátky na stůl a vzhlédne k Deanovi+ Zítra v noci. Je čas pustit motýly na svobodu...+řekne tiše, ale hlas má pevný a odhodlaný+
Payne

Příspěvekod Dean » 10 kvě 2020 02:13

Tím si projde každej, trošku rebelovat proti ro... +spolkne slovo rodičům+ autoritě. +pokrčí rameny+ Nedělej si starosti. +uculí se, ale pak zvážní a zadívá se na desky. Je mu jasný, že to v ní zrálo pěkně dlouho. Uvnitř ho kousnou obavy o ni, ale nenechá to na sobě znát, nechce ji rozrušovat+ Jo? +posadí se na opěrku gauče k ní+ Co potřebuješ? +zeptá se věcně. Svoje postoje si k tomu vyjasnili, ale to neznamená, že nebude poblíž. A že jí vůbec s ničím nepomůže+
Dean

Příspěvekod Payne » 17 kvě 2020 21:49

No jo...asi máš pravdu. +připustí trochu neochotně, ale pro tuhle chvíli to vzdává.+ Asi nic. Díky. +usměje se na něj+ Mám to promyšlený ze všech možných stran. Kdyby se něco podělalo, zavolám ti. +podívá se na něj+ A i Bí bude na příjmu. +dodá ještě+ Dovnitř se dostanu tímhle...+přejede prsty přes náramek, který od něj dostala+ A rozhodla jsem se...že chci spravedlnost. +vzhlédne k němu+ Chci aby šli sedět. Ti dva. Ten mladší...+stiskne krátce rty a oči jí trochu potemní+ Jen on umře. +řekne to naplno, chce aby v tomhle směru bylo jasno+ Vím, že to tak bude všechno složitější. Ale jsem si jistá, že se všemi důkazy, co tam najdou a s výpověďmi těch holek. S tím vším mají několik doživotí prakticky jistých. +pokrčí lehce rameny, asi se s tím už smířila:D+ A co ty? Čeká tě teď nějaká akce? +zadívá se na něj se zájmem+
Payne

Příspěvekod Dean » 19 črc 2020 19:09

+pomalu vydechne, a přikývne. Musí ji tím nechat projít, ví to, ale to neznamená, že to je příjemný+ Tak jo. +pousměje se lehce, a neuhne očima, když se na něj dívá, a rozhodne se nesnažit se rozšifrovat ten záchvěv kolem páteře, když to vysloví+ Jsem na tebe fakt pyšnej. +uculí se a hodí si nohy na stolek+ Nic velkýho, budu pryč jen asi dva dny. Ani by to nemělo bejt nijak zvlášť nebezpečný. +uklidní ji, i když jí nemůže říct o moc víc+ Tyler tam bude taky. +dodá, dávno je jasný, že si cení příležitosti jít někam s ním. A sice to neřekne nahlas, ale je fakt hrdej na to, že si ho Tyler osobně do akce vybral. Jasně, Jade je jeho mentor, ale světu i sobě se tak nějak líp přiznává že vzhlíží k Tylerovi. Je to takovej víc wholesome vzor+ Můžem pak vyrazit na něco do kina. +navrhne, protože se pořád chce snažit balancovat jejich život něčím normálním+
Dean

Příspěvekod Payne » 30 srp 2020 20:41

Dobře. +vezme informaci o jeho akci na vědomí a víc do toho nerýpe, ví že o tom podrobněji stejně mluvit nemůže. Drobnému bodnutí obav ale zabránit nedokáže, je to jako krátké, nepříjemné sevření kolem žaludku a jen v duchu doufá, že to vážně bude jen rutinní akce.+ To je fajn. Tylera mám ráda. +přizná s úsměvem; sice ho viděla jen párkrát, ale prostě v něm bylo něco, co v ní vyvolávalo pocit, že mu může věřit.+ To je bezva nápad. +usměje se a přitulí se k němu+ Nebo můžeme udělat nějakou menší párty tady u nás. Nebo zas na střeše. +napadne ji+ Můžeš pozvat Nicka a ostatní. A Lauru, docela ráda bych ji zase viděla. +celkem se jí ta představa zalíbí a se zájmem se na něj zadívá, co on na to+
Payne

Příspěvekod Dean » 05 pro 2021 01:01

+tentokrát to léčení vezme fakt z gruntu. Oukej, jistou roli v tom hraje i fakt, že když se Payne probudila z mdlob, byla pořád bílá jak papír, a taky to, že ho Jade prostě postavil mimo aktivní službu a Payne je momentálně velmi nezaměstnaná. Takže jsou spolu doma, a přes úvodní nejistotu z nezvyklosti toho stavu se zatím nezabili, naopak je jim takhle docela fajn. Jo, už zhlídli úplně všechny filmy, co ho napadly, a hráli snad všechny deskový hry v existenci lidstva, a nejspíš brzo začnou lízt po zdech z nudy. Takovouhle pauzu ale asi potřebovali oba. Ne že by je teda nečekal nijak příjemnej rozhovor o tom, že Payne skončila v práci, a celým tom clusterfucku ohledně jeho malýho breakdownu, ale není důvod do toho zabředávat, když je jim dobře.
Dean nasype nachosky k filmu do misky a podá jim ještě dvě piva, a ze zvyku zkontroluje mobil, kde najde novou smsku od Beccy. Pár dní už jsou v kontaktu ohledně oslavy Payniných narozenin, což je super divný, ale, jak si Dean rezignovaně připomene, nezbytný, vzhledem k tomu, že má bejt už zítra+
Dean

PředchozíDalší

Zpět na Jade