+zajede do auta rychlejc než sophie když se jede na zrmzlinu+ a kam jedem? +vyzvídá nenápadně a svítí jak lampon+ já se tak těším! +zazubí se na něj a honem otevře přihrádku+
To je tajný, nech se překvapit, kočko. +uchichtne se a v přihrádce na ni čeká marihuanová kytice a pár předubalenejch jointů a papírky+ A vzadu je ještě pivo.
néééé já sem strašně zvědavá! +zazubí se na něj a klepe nohou, jak je zvědavá+ ohooo! +uculí se a jedno brko si vyndá+ mám párty! +zazubí se+ můžu si zapálit, nebo tě zhulej výpary? at se nevybouráme. +culí se+
ale ty řídíš. +uculí s a nakloní se k němu, aby jí zapálil, stáhne okýnko, hodí si nohy na desku, a pořádně si potáhne+ mmm, to bude dobrý odpoledne. +zazubí se spokojeně+
+nasadí si sluneční brýle a otevře jim oběma pivko, pustí nějaký cédéčko, co najde v přihrádce, spustí všecky okýnka a potahuje si z brka+ ty seš boží. +uculí se na něj, natáhne se a rozcuchá mu vlasy+
ty mě děsně napínáš! +zasměje se+ já se hlavně těším na celej den s tebou. +uculí se na něj a zastudí ho pivem na stehně, aby si nemyslel, než se napije+