Zahrada s bazénem

Moderátor: Victoria

Re: Zahrada s bazénem

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2020 22:34

+připojí se k němu v zasténání, protože ji vyplňuje přesně tak báječně, jako vždycky, jenže teď se v ní každý nervový zakončení chvěje rozkoší a touhou vybuchnout, a když se skloní a políbí ho, přitiskne se k němu celým tělem a cítí se úpně a naprosto jeho. sevře jeho spodní ret mezi zuby a pomalu se pohne, zavlní na něm boky, zavzdychá mu do rtů a je ho úplně plná+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 srp 2020 22:37

+chytne ji za boky, za zadek a stiskne její kůži v návalu vzrušení ji kousne do spodního rtu a pak ji zlíbá a začne si ji na sobě nadzvedávat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2020 22:42

A-aah. +zasténá naléhavě a nechá ho najít tempo, přizpůsobí se mu a miluje se s ním vášnivě, dychtivě, svírá jeho kůži a svírá ho v sobě, sténá jeho jméno jako nový zaklínadlo, líbá ho hluboce a osudově a dráždivě a je to dokonalý, a pak se nechá strhnout a cítí, jak se řítí k orgasmu, +
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 srp 2020 22:46

Ano, ano! +sténá a bere si ji čím dál víc, jako by je oba ovládala magie, ale má pocit, že to proudí z jejich srdcí a když ucítí její orgasmus, ví už přesně jak se kolem něj stahuje, když to na ni jde a nemůže se dočkat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2020 22:49

+je to jako nádherný šílenství, a ona si ho vychutnává do poslední kapky, stoupá do orgasmu a když konečně vybuchne, vykřikne mu v náručí a svírá ho v sobě, magie v ní a kolem nich se vzedme jako vlna a ona si dovolí se mu úplně rozpadnout pod rukama, protože ví, že smí, a je to perfektní a intenzivní, že se celej svět vymaže a přestane existovat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 srp 2020 22:57

+má pocit, jako by tu magii cítil všude kolem ale hlavně v hlavě, v srdci a v klíně a vykřikne spolu s ní v nádherným, silným orgasmu, kterej nedokáže ovládat a pak ji jenom chytá, objímá a tiskne ji k sobě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2020 23:01

+má pocit, že to trvá nekonečně dlouho, jako by ta křeč nikdy neměla povolit, a v jejím středu je on, tak se k němu přitiskne jako k bójce uprostřed moře a překoná to u něj, a ani neví, jak dlouho tam spolu tak jsou. Když může znova otevřít oči, prudce mu oddychuje do kůže a kolem nich je klid, magie utichla, jen v nich je takovej zvláštně doznívající pocit, a ona se k němu ještě tiskne a nechce od něj pryč+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 srp 2020 23:04

+když se pomalu uklidní, otevře oči a usměje se na ni a pohladí ji ve vlasech+ Páni, kočko... +vydechne potichu+ Tak myslím, že sme to zvládli, nebo ne? +usměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 srp 2020 23:07

+ještě je nosem schovaná v jeho vlasech a trochu se k němu mazlí+ jo, já... jsem tohle teda úplně nečekala. +zasměje se tiše, a když se na něj podívá, cítí někde v sobě, jak něco zaklapne na to správný místo+ myslím, že to dopadlo dobře. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 18 srp 2020 23:11

Já jsem vůbec netušil, co mám čekat. +usměje se na ni a dá jí pusu+ Ale tohle bylo úžasný. A příjemný a mám pocit, jako bych ti byl zase o kousíček blíž, i když jsem si myslel, že to už nejde. +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Winter house