Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 25 srp 2020 21:58

Já to umím s tebou. +uculí se na ni a vtiskne jí udýchanou pusu, vyklouzne z ní prsty a slastně je olízne+ Ty jseš nejlepší. +vydechne a obejme ji a šťouchne ji pérem do boku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2020 22:01

to teda umíš. +zazubí se+ mám kolena z rosolu. +přitáhne si ho k sobě v polibku a líbá ho, nejdřív tak líně a vláčně, ale jak ji šťouchne, tak se uculí+ hele. +uchichtne se a sklouzne prsty po jeho erekci+ nemáš dost? +uculuje se a trošku ho laská konečky prstů+ co bys chtěl? +přimhouří oči+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 srp 2020 22:05

Jo? Takže tě teď budu muset všude nosit. +chytne si ji do náruče, zasměje se a pak trochu zčervená a odtáhne se od jejích boků+ Nene. Za to můžeš ty, tvoje vůně, to, když se tak uděláš. +pousměje se+ Já už nic nechci...jen abys byla šťastná.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2020 22:10

ach, jak tragické. +zazubí se, a přijde jí roztomilej, překulí se k němu na bok, a když se chce odtáhnout, tak se k němu naopak přitiskne bokama+ bože ty seš k sežrání. +uculí se mu do rtů, chytne jeho obličej do dlaní, a koukne mu do očí+ nikdy se nestyď za to, že ti ze mě stojí, jasný. +uculí se+ nebo za to, že něco chceš +trochu roztáhne nohy, a chytne ho mezi stehna, je tam díky němu dost mokro, takže tam hezky klouže+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 srp 2020 22:12

Nene, já jsem děsně drsnej. +zaprostestuje a culí a políbí ji a když vklouzne do ní, tak trochu kníkne+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2020 22:17

jo? +uculí se. tak mi to předveď. +uculí se mu do rtů a docela ostře ho kousne, je celá citlivá od předtím, takže se trochu zachvěje, když do ní vklouzne, přijme ho až po koule a trochu se poposune, aby se do ní dostal v lepším úhlu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 srp 2020 22:20

Jasně. +přikývne a hlas má zdrsnělý vzrušením a touhou po ní, skulí si ji pod sebe a začne si ji brát, naléhavě a nedočkavě, se vší touhou, kterou k ní cítí+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2020 22:24

+trochu jí zatrne, když si ji tak vezme, protože to, jak se na ni dívá, jak si ji bere, jak z něj ta touha vyzařuje, to je lepší než cokoliv jinýho na světě, tiskne ho do sebe hloubějc, hladí ho po těle, a laská ho dotekama, aby mu to ještě zesílila, a když se do ní udělá, sevře ho v sobě, aby nikam nechodil a ještě chvilku tak zůstal, u ní, jenom její+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 25 srp 2020 22:27

+v orgasmu hlasitě křičí její jméno, ještě několikrát do ní přirazí a pak zůstane hluboko v ní, horce jí oddechuje do ramene a občas jí vtiskne polibek do kůže+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 25 srp 2020 22:29

+usmívá se mu do vlasů a do kůže, a jak se o ni tak opře, obejme ho kolem těla a přitulí si ho k sobě a líbí se jí jednou bejt jeho kotva a přístav, když to je vždycky naopak+ dobrý? +usměje se hezky, a připadá si tak správně a milovaně a umilovaně+ ty nemáš vůbec páru, jak jsi skvělej. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Winter house