No to teda nemusím. +uculí se a zapne jí šaty úplně jak nic, jako by je měla naposled včera+ Vidíš, co jsem ti říkal. +uculí se spokojeně+ To je tou spoustou sexu, co máme. +zazubí se na ni+
to asi jo, protože běhat sem byla tak naposled před rokem. +uculí se a uhladí si sukni+ no, mohlo by to bejt horší. +usoudí a koukne na sebe do toho velkýho zrcadla+ ale frak by byl taky dobrej! stejně je to škoda... člověk je má jednou na sobě...
myslíš že bys je taky zapnul? +zazubí se+ to zní dobře prdle. +uchichtne se, opráší ten klobouk a posadí mu ho na hlavu+ máš mě ještě rád tak jako tenkrát? +pousměje se a obejme ho kolem krku+
neboj, tyhle sou bez korzetu, to bych si na svojí svatbě neudělala. +zasměje se+ nemohla bych ani pořádně tancovat. +pohladí ho vzadu na krku ve vlasech a vtiskne mu pusu+ jo? slibuješ? v nemoci a ve zdraví, v dobrým a ve zlým? +pousměje se+
+něco v ní tak pěkně poposkočí a musí polknout, aby nepoznal, že je trošku dojatá, stiskne mu prsty, a přitulí se k němu+ jo, matně se mi to vybavuje. +uculí se mu do ramene+
Jo? jenom matně? Chceš si to nějak připomenout? +uculí se na ni a proplete jim prsty, obejme ji kolem pasu a začne se s ní trochu houpat jakoby do rytmu+
pamatuju si hodně tequily a trávu a strašně moc pizzovýho dortu... +zasměje se, přitulí se k němu blíž a houpe se s ním do rytmu co nikdo jinej neslyší+ a jak ses na mě koukal. +pousměje se mu do kůže na krku a vtiskne mu tam pusu+