Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 18 bře 2013 22:23

No třeba že mi tu predvedes striptýz a žonglování s myvalem. +zasmeje se+ To je moje zmrzka! +sebere ji plnou lžičku a strčí si ji do pusy a jak to studio tak udělá desnej skleb+ Hele benzinka. +ukáže na barak asi dva kilaky před nema.+ A já si dám sendvič. +zazubi se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 18 bře 2013 22:56

To víš že jo, ty nebudeš koukat na cestu a oba nás zabiješ. +zazubí se, nechá teda zmrzku zmrzkou, a když dojedou na benzínku a Byron začne tankovat, už se chystá vyrazit na záchod, když si to ta přihasí prsatá bloncka na brigádě v kraťasech a vršku od plavek a začne jim umývat přední sklo, a mrká po Byronovi, že to vypadá, že za chvíli umeje i jeho, což se teda Vicky vůbec nelíbí, tak to čůrání odloží, vystoupne na špičky, přitiskne se k němu a pěkně dlouze a vášnivě ho políbí, aby jako bylo jasný, že k sobě patřej, a teprv pak spokojeně odejde středem na záchod+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 bře 2013 00:01

+blondýny si sotva všimne jak tankuje tak se na to soustředí když se k němu přitiskne Vici tak ji pěkně o ejme a ppradne polibi a pohladit ji po zadku. Když dotankuje tak kde zaplatit a koupí so sendvič a hromadu cokoladicek a odnese to zpátky do auta kde čeká na Vici+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 bře 2013 00:32

+koupí si tam taky něco k jídlu, flašku studený coly a opalovací krém a naboso doběhne zpátky k autu, bloncka se tam furt ometá a čeká na dýško, a je samej úsměv, tak jí Vicky zamračeně strčí pár dolarů a tváří se dostatečně nepřátelsky, aby vysmahla, usadí se zpátky do auta a usměje se na Byrona+ Tak můžem? Šlápni na to, ať už jsme pryč. +zabouchne dvířka a začne se mazat krémem+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 bře 2013 00:46

+bloncka nebloncka Byron sedí tozvalenej v autě a cpe se zbytkem zmrzliny a hledí kamsi k obzoru+ Jedem ? +zeptá se Vici s uzmevem a hodí prazdnej kelímek od zmrzliny na zadní sedadlo a nastartuje+ O mě se holky prakticky perou. Můžeš bejt pyšná žes mě ulovila ty. +zasmeje se na ni a je vidět že si dělá srandu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 bře 2013 01:22

Jedem. +souhlasí s úsměvem a dá si pořádnýho loka z tý coly+ Já jsem tě ulovila, jo? +zazubí se+ To mám teda kliku. +přikývne vážně a nakloní se, aby ho líbla na tvář+ Já myslela, že ty jsi sbalil mě. +koukne na něj a culí se+ Mně ses líbil hned, ale jak jsem se prvně vzbudila v tvý posteli, tak to bylo jasný. +zazubí se+ No aby sis nestěžoval, že tě nijak cestou nestimuluju, tak tady máš poloviční striptýz. +uculí se a sundá si košili, aby si taky namazala a opálila břicho+ Žonglovat s mývalama fakt neumím. +zapálí si cigaretu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 bře 2013 16:05

Škoda, na ty mývali jsem se fakt těšil. +zasměje se a mrkne na ni+ Namažeš mi nos, prosím? +poprosí ji, když je tak zaneprázdněnej řízením+ To jsi jistě byla naprosto unesená mím šarmem a grácií, co? +zazubí se na ni+ Ty ses mi taky líbila, ale nechtěl jsem vypadat jako úchylák, co se na tebe hned vrhne a poslintá ti celej obličej. +mrkne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 bře 2013 16:39

Tak musíš nejdřív nějakýho přejet, a já ti z něj pak udělám klobouk. +zazubí se, klekne si na sedadlo, aby na něj líp mohl a jemně mu rozmaže trochu krému po obličeji, taky mu namaže uši a zezadu krk, aby se nespálil+ To víš, hnedka se mi z tebe svlíkaly kalhoty. +zasměje se a začne mu mazat ramena a paže a nakreslí mu krémem na rameno lebku, vypadá to teda spíš trochu jak ty duchové z pacmana a dá mu pusu na tvář+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 19 bře 2013 16:49

Vážně? +uculí se na ni+ Přede mnou si žádný tvoje kalhoty nemůžou bejt jistý. +zasměje se a nechá ji, aby si na něj patlala co chce+ To tem teďka budu mít opálený! +zkoukne to v zrcadle+ No hustý. +zazubí se+ Budu drsoň.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 19 bře 2013 17:24

Vážně. +zazubí se a nasadí mu svoje topgunovský sluneční brejle+ Teďka seš drsnej jak šmirglpapír. +mrkne na něj a sedne si zas na svoje místo, ovšem za chvilku se začne zase nudit, tak po něm rozverně koukne ze strany a očividně plánuje nějakou škoďárnu, lehce mu položí ruku na stehno a chvilku ji tam nechá, nicméně potom pomalu sjede na vnitřní stranu stehna začne ho lehce hladit+ Víš co jsem dycky chtěla zkusit? +uculí se na něj naprosto nevinně, a pomalu mu jede po stehně do klína, načež jemně pohladí jeho mužství přes kalhoty+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner