Hospital wing

Moderátor: Victoria

Re: Hospital wing

Příspěvekod Jade » 25 pro 2020 02:05

Jo, rozhodně. +přikývne souhlasně+ Vlastně mám dojem, že tu není nikdo, kdo by nebyl ve svým oboru expert. +pousměje se+ Jo, to zvládne. Ale... +pokrčí rameny+ Netěší mě, že musí. +dodá a pak jí zacukají koutky, až se rozesměje+ já vím, jsem její máma. +řekne naprosto bez váhání+ to je trochu jiná úloha. Srovná se, jen je to teď těžší. Ale s tím jsme počítali. +usměje se+ Kamarády má, ale abych byla upřímná, nejsou to úplně lidi, s kterými bych ji chtěla vídat... A taky se neshodneme v tom, že na některý věci má ještě čas. Ale já v tomhle nemám moc zkušenosti, měla jsem pubertu celkem mírnou. žádný piercingy, kouření a líbání za školou. +pousměje se+
I'll wrap my hands around your neck so tight...
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Payne » 25 pro 2020 03:42

Jo, to jsi. +usměje se mile, ale pak trochu stáhne obočí+ Jo, někdy se děcka zbytečně brzo ženou k dospělosti. +povzdechne si, jakoby jí bylo pětačtyřicet a ne s bídou devatencát pryč, ale ani si to neuvědomuje+ Slibuju, že až bude Dean v pořádku, zkusím s ním na to ještě zavést řeč. Aby s ní aspoň promluvil. Nebo byste mohli přijít k nám, třeba nějaký den po Vánocích? +navrhne tak opatrně, ale napadlo ji to zrovna teď a přijde jí to jako docela fajn nápad.+
I'm not a victim. I'm a survivor.
Payne

Příspěvekod Jade » 25 pro 2020 13:20

+musí se tomu uculit, když se zatvari jako stařena protrela zivotem+ potřebuje nám dokázat, že nikoho nepotřebuje. +pousmeje se+ to je jasný, ale stejně o ní mám strach. +pokrci rameny+ ale ne, nechci abyste se kvůli tomu hádali. +zavrti hlavou s usmevem+ nerada bych se vám nacpala domu bez deanova svoleni. Chápu, že je to pro něj... Náročný. Krom toho Meg je teď naštvaná úplně na všechny, na něj a na mě asi nejvíc. +stáhne trochu oboci+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Payne » 25 pro 2020 16:13

To chápu, že o ni máš strach. +přikývne a zadívá se na Deana+ Kdyby tak v tomhle nebyl tak paličatý....+povzdechne si tiše a potřese hlavou+ Jo, to bylo vidět už posledně, že je na něj naštvaná a je jasný, že se to za tu dobu nezlepšilo. A že je naštvaná i na tebe...to se v jejím věku dá taky čekat. +pousměje se+ Taky jsem měla období, kdy jsem byla na své rodiče naštvaná. A i na Beccy. +dodá po chvíli a pousměje se+ Ať ti řekne cokoli, určitě to nemyslí nijak zle. +ohlédne se na ni a povzbudivě se usměje, než se znovu obrátí k Deanovi. Natáhne se a jemně mu odhrne z čela neposlušný pramen vlasů.+ Určitě se všechno srovná...+poznamená tiše, spíš jen sama pro sebe a snaží se tomu věřit+
Payne

Příspěvekod Jade » 25 pro 2020 19:48

Já vím, že ne. Počítali jsme s tím, že nebudou navždycky roztomilý okatý děcka. Stojíme o ně i tak. +usměje se s takovou hřejivou jistotou v očích+ Snad ano. +přikývne a podívá se na mobil+ poslyš, budu muset jít, mám ještě nějakou práci. Ještě se tu večer stavím, než půjdu domů. +slíbí jí+ Když budeš chtít, přemístím tě na noc domů. +nabídne a zvedne se ze židle+ Buď opatrná. Nenech se moc vyprovokovat. +usměje se+ Lidi si... pamatujou, kdo jsi. A s kým jsi to byla naposled. +řekne to neutrálně, takže se nedá úplně poznat, jak se k tomu staví+ Nemyslím si, že se tě Judy zase pokusí vyhodit, ale... moc je nepopichuj. +uculí se+ Určitě to bude dobrý. +ujistí ji ještě s rukou na dveřích, ohlídne se na Deana, kývne na rozloučenou, a zmizí+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Payne » 25 pro 2020 21:49

Jasně, jen běž, nechci abys měla potíže. Už tak si to určitě slízneš kvůli mě. Za což se už teď omlouvám. +usměje se na ni rozpačitě+ Díky, ale myslela jsem to vážně. Nehnu se odtud. Aspoň dokud se neprobudí. +prohlásí pevně a krátce pohlédne na Deana+ Jo, tím jsem si jistá, že si to pamatujou. +ušklíbne se trochu, ale pak se usměje+ Budu se snažit být úplně hodná a nekonfliktní. +uculí se na ni. Když se za ní tiše zavřou dveře, obrátí se zpátky k Deanovi a úsměv jí pohasne.+ Tohle mi nedělej...víš, že to bez tebe nezvládnu...+zašeptá do ticha, opatrně si zvedne jeho ruku ke rtům a vtiskne mu lehký polibek na chladné prsty. Pak mu ji znovu položí na pokrývku, přisune si křeslo ještě trochu blíž, skrčí si nohy pod sebe a ještě nějakou dobu ho pozoruje, vlastně pečlivě hlídá, jestli pořád dýchá a má v plánu v tom pokračovat celou noc, ale nakonec ji dožene únava z toho všeho, co se za ten den stalo a ona schoulená v křesle usne+
Payne

Příspěvekod Jade » 25 pro 2020 22:19

+pokrčí rameny a usměje se+ Za moje rozhodnutí vinu fakt neneseš. +uculí se+ jen... možná počítej s tím, že se neprobudí tak rychle. +kousne se do rtu, než zmizí, a Dean neřekne nic, jen tiše leží a monitory sledující jeho životní funkce tiše pípají beze změny. Což je vlastně dobrá věc, určitě. Nic moc se neděje, jen asi dvakrát se tam zastaví doktorka Judy, pečlivě Payne ignoruje, a vlastně se všeobecně tváří, jako by tam nebyka. Deanovi do krevního oběhu vkouzlí několik lektvarů a obnoví pár kouzel, které bojují s kletbami v jeho systému, a zase tiše zmizí. A o nějakou dobu, možná pár hodin později se dveře zase tiše otevřou a dovnitř vejde skupinka pěti lidí zhruba v jejich věku, a mezi nima taky Laura, která se na payne překvapeně usměje+ Ahoj... nečekali jsme, že tu někdo bude, promiň. Můžeme přijít jindy? +navrhne nejistě+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Payne » 25 pro 2020 22:51

+jak hodiny pomalu plynou, střídavě se probouzí a zase usíná, obvykle když někdo vejde nebo uslyší nějaké kroky poblíž dveří, což zase tak často nebývá. Když se objeví doktorka, tváří se naprosto neviditelně, ale nenápadně ji pozoruje, protože takovéhle kouzlení ještě neměla možnost vidět a pravda je, že jí to fascinuje. Jak ale slíbila, nijak neotravuje, nezasahuje, nevyptává se. Zjistí taky, že součástí pokoje je díkybohům koupelna i záchod, takže ani kvůli tomu nemusí opustit pokoj a courat se po chodbách, což se jí opravdu hodně nechce. Žízeň zažene vodou s kohoutku a hned se zase vrátí do křesla. Trochu urovná Deanovi přikrývku, i když to vlastně není moc potřeba, jemně ho pohladí konečky prstů po neobvázané tváři a přijde jí opravdu nefér, že výbuch zasáhl levou polovinu tváře, když tu pravou už zdobí jizvy od lamie. Na okamžik jí napadne, jestli bude mít jizvy i po tomhle zranění, ale ve skutečnosti jí na tom nezáleží. Větší strach má z toho, jak by se s tím srovnal on sám+ Na jizvy kašlu, doufám, že to víš. +zašeptá do ticha a trochu se pousměje, jakoby ho o tom chtěla ujistit, přestože netuší, jestli ji vůbec nějak vnímá. Znovu se schoulí v křesle, ale než stihne usnout, otevřou se dveře. Podívá se tam a čeká zase doktorku, proto ji o to víc překvapí, že vejde víc lidí najednou. Přelétne je všechny pohledem, do očí jí vklouzne ostražitý výraz, ale pak pozná Lauru, chvilku před tím, než ji osloví ona+ Ahoj. Ne, to nevadí. Určitě by byl rád, že jste přišli. Kromě toho...nikam nejdu. Za prvé nechci. A za druhý...nemůžu. +cukne jí trochu koutek, protože je to vlastně docela vtipný.+ Ale kdybyste tu chtěli být s ním sami, tak...před dveře snad můžu...? +navrhne potom, za to by jí snad nikdo hlavu ukousnout nemusel:D+
Payne

Příspěvekod Jade » 26 pro 2020 00:28

+Laura nese pár balonků z mudlovskýho obchodu a ostatní mají taky každej v rukou kytky, nebo aspoň plyšáka+ jo, chtěli jsme se stavit jenom na chvilku, kdy je... no sakra. +zamumlá, když sklouzne pohledem od Payne k Deanovi+ Ne, to je dobrý, klidně tu zůstaň. +uculí se, i když je trochu bledší než předtím, a snaží se zakrýt, že jí ten pohled docela otřásl+ Jo... +vzpomene si a zavrtí sama nad sebou hlavou+ Tohle je Hannah, +ukáže na vysokou blondýnku s bohatýma kudrnama vzadu+ Neveah, +štíhlý děvče s čokoládovou kůží a hlavou plnou copánků+ Jackson, +černovlasý kluk úplně u dveří s hranatými obroučkami+ a Nabil. +mávne směrem k poměrně vyrýsovanému klukovi s očima jako dva uhlíky, který vypadá starší než ostatní. Všichni na Payne kývnou nebo tiše pozdraví, vypadají trochu ostražitě, ale ne vyloženě nepřátelsky+ Jsme... Deanovi kámoši. Teda, asi se to tak dá říct. +zasměje se trochu, ale když koukne na deana, úsměv jí zase sklouzne z tváře+ to vypadá fakt děsivě. +poznamená+
...with love.
Jade
Mág

Příspěvekod Payne » 26 pro 2020 01:57

+usměje se trochu, když vidí dárky, který přinesli. Každýmu, jak je představí, krátce kývne na pozdrav a tu ostražitost jim ani nemá za zlou.+ Payne. +řekne jenom, kdyby ji náhodou někdo neznal:D+ Jo, jasně, že jste. +pousměje se pak a je tak nějak opravdu ráda, že má Dean kamarády a že není jediná, kdo za ním kromě ní a Lauren přišel+ Já vím. +řekne pak tiše a taky se zadívá na Deana+ Je prý mimo přímé ohrožení života, ale...nic moc nevím. +pokrčí rameny a trochu stáhne obočí+ Ani Lauren nic neřekli, natož mně. +poznamená trochu kysele+ A...+kousne se do rtu a koukne z jednoho na druhýho a nakonec zpátky na Lauru+ ...vy tady žijete? Všichni?
Payne

PředchozíDalší

Zpět na Jade