Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 06 led 2021 22:37

+honem se napije mlíka a utře si pot z čela+ Nemusíme, já jem, že jsem je dlouho neviděl a znají vůbec naše holky? +koukne na Sophii+ Možná aby jim neudělali infarkt, jestli tam budou zlobit. +rozesměje se a zlechtá Sophii+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 led 2021 22:40

no, neznají... já sem je taky nikdy neviděla. +uculí se na něj, a přijde jí pěkný, že to navrhnul+ jaký jsou? +zajímá se nenápadně a sophie byrona ostřeluje fazolema a hihňá se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 led 2021 22:42

Hele nech si to. +umravní se smíchem Sophii a konečně si dá víno. S fazolí+ Jsou strašně hodní a milí. +pousměje se+ Je mám asi z naší rodiny nejradši.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 led 2021 22:45

fakt? +usměje se a je moc ráda, že má taky nějaký pozitivní příbuzný+ no tak to je ráda poznám. nebo chceš vzít jen holky? +uculí se+ myslíš, že se jim budu líbit? +odloží příbor a trochu zpanikaří+ co si mám vzít na sebe? co když bude sophie házet jídlo po stole? +koukne na něj zděšeně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 led 2021 22:48

Klid, Vicky, oni jsou úplně v pohodě. +směje se+ No a kdo myslíš, že Wenai naučil kapustičkovej soujo, co? Byla tam se mnou, když nám bylo devět. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 led 2021 22:51

+chytne ho za ruku, pač to ji uklidňuje nejlíp+ jakože by holky mohly mít normální prarodiče? +usměje se a trochu ji to nadchne+ teda ne že by tvoje máma byla nenormální, ona se fakt snaží, ale... +nadechne se a vydechne+ jo, pojedeme, až budeš chtít. +usměje se+ vědí vůbec že ses oženil?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 led 2021 22:57

No, praprarodiče, jestlui to nevadí. +usměje se na ni+ Jo, já jsem jim to psal. Bábi si před pěti rokama udělala kurz třetího věku na počítače., takže je toho celá divá. K vánocům jsem jí pak dal náramek s flashkou, no byla z toho na větvi. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 led 2021 22:59

jasně že nevadí. +uculí se+ jéé to je rozkošný, tak jim můžme posílat fotky emailem. +usměje se+ a jak je to daleko, musí se tam letět? a kdy pojedem? +zajímá se+ a to jsou rodiče tvý mámy nebo otce?
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 led 2021 23:15

To jsou odiče mojí mámy, no a je to ve švýcarsku, takže bysme asi měli letět, ale klidně si můžeme udělat roadtrip, chtěly byste holky? +zazubí se a koukne na všechny tři+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 led 2021 23:19

to bysme měli letět, na roadtrip to je docela daleko. +uculí se+ ale můžeš tam naučit sophi lyžovat, pač já sem v tom děsně špatná. +zasměje se, a docela se těší, i když se taky trochu bojí a Sophi vypadá spíš trochu vykulená z faktu, že babička má taky rodiče+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London