Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 06 led 2021 23:22

Ne, já mám lepší nápad. Budeme tam sáňkovat, to je mnohem větší sranda, že jo, Sophi. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 led 2021 23:25

jooo +zazubí se Sophi a Vicky se musí uculit+ tak jo, to mi jde líp. +usměje se a pod stolem ho pohladí po stehně, protože jí to přijde moc pěkný+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 led 2021 23:27

+pohladí ji nazpátek a usměje se na ni, protože je to moc pěkný+ Co kdybysme si pustili nějakou pěknou pohádku a dali si zmrzlinu, co, vy moje jezinky? +navrhne jim+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 led 2021 23:30

No to si musíme pustit coco, když je mexickej večer, co? +uculí se, a holky zajásají, slezou z židlí, a běží k televizi, Sophi už to umí zapnout, tak Vicky začne sklízet ze stolu a culí se pro sebe+ já to přinesu, běž za nima. +usměje se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 led 2021 23:32

+nachvíli se k ní přitulí zezadu, když jsou holky pryč+ Já bych byl radši s tebou. +pousměje se a dá jí pusu na tvář+ Potom si tě užiju, budeme se tulit. +pousměje se a ještě ji políbí než jde za holkama+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 led 2021 23:36

+musí se usmát, a pohladí ho po pažích, co má na břiše+ počkej ještě. +chytne ho za ruku, než zmizí, obejme ho kolem pasu a políbí ho+ jseš skvělej, abys věděl. +usměje se a na chviličku se k němu přitiskne, protože je skvělej a taky děsně pěknej a když mluví španělsky, tak je trochu vlhká+ no to budeme, a sním ti zmrzlinu. +zasměje se, a jde jim nandat misky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 led 2021 23:38

No to teda nene! +zavolá ještě za ní a jde s holkama sednout si před televizi a koukat a odpovídá jim na otázky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 led 2021 23:45

+složí zbytky do lednice na oběd na zítra, a nachystá jim čtyři misky zmrzliny s nějakým ovocem a čokoládou, a nenápadně po něm kouká do obýváku, jak se k němu holky na gauči tulí, a přijde jí to děsně pěkný, tak jde za nima, a každýho podělí zmrzkou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 06 led 2021 23:47

+jak přijde, tak si k ní sedne na gauč a přitulí si ji k sobě, holkám to nevadí, protože teď mají sebe a povídaj si o příběhu mezi sebou+ Jak se máš, kočko? +usměje se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 06 led 2021 23:53

+Sophie učí Zoe udělat pevnost z polštářů a zachumlat se před televizí a vysvětluje jí co se tam děje, a je úplně velká ségra, tak se Vicky místo toho přitulí k Byronovi a dá mu pusu na rameno+ dobře, protože se mě na to i po takový době ještě pořád ptáš. +pousměje se a pohladí ho po stehně+ a snažím se rozdejchat, že mám úplně mokrý kalhotky. +pošeptá mu do ucha a uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London