Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 06 led 2021 23:55

No tak jasně, že se ptám, páč mám děsný štěstí, že jsi se mnou a že tě můžu milovat. +uculí se a koukne na ni a pak se uculí ještě víc+ Ale, ale ale. +koukne na ni nemravnýma očima+ To bych rád ověřil.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 led 2021 00:00

no, ale nemusel bys. +usměje se+ každej to nedělá. +pohladí ho lehce po prstech, a pak se mu uculí do ramene+ jo, někdy když vařím, tak si představuju, že mě zatáhneš do špajzu, strčí mi ruku do kalhotek a uděláš mi to jen tak prstama... a já tobě. než se začnou vařit brambory. +zasměje se mu potichu do trika. ale jenom někdy! +koukne na něj aby si nemyslel+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 led 2021 00:03

Nene! +vykulí na ni oči+ A jak to, že já blbec jsem to ještě neudělal! Máš děsnýho muže. +koukne na ni naoko zkroušeně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 led 2021 00:06

pač kdybys to zkusil doopravdy, tak máme za pět vteřin ve špajzu dva vetřelce. +zazubí se+ to je jenom taková představa. +uculí se, a dá mu pusu+ takovejch mám spoustu, udržujou mě v provozní teplotě na večer. pak se na tebe tak pěkně těším. +usměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 led 2021 00:09

Jo? +uculí se+ A co bys chtěla večer dělat? Něco konkrétního? Nebo jenom vklouznout do postele a já bych tě zulíbal na každým kousku těla a na jednom konkrétním nejvíc? +koukne na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 led 2021 00:14

jo... +uculí se a trochu se k němu tulí, ale před holkama ne moc nemravně+ to by se mi líbilo. +přimhouří trochu oči+ dneska na to myslím celej den, je to fakt děsný. +svěří se mu a musí se uculit+ přivážeš mě k posteli? +navrhne úplně nevinně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 led 2021 00:16

A proč se to dozvídám až teď? +vykulí na ni oči+ To bych to udělal milerrrád už dřív. +uculí se a pohladí ji nenápadně po boku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 led 2021 00:21

to není něco co můžu jen tak vybalit odpoledne mezi stavěním lega. +zazubí se, a jen tak lehce ho hladí po ruce a na předloktí+ že chci abys mě přivázal k posteli a lízal mě dokud neochraptím. +zasměje se potichoučku, aby je holky neslyšely+ a dělal si se mnou co chceš. +uculí se, pač ji baví si o tom povídat+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 07 led 2021 00:37

Jasně, že můžeš. +uculí se na ni, přesně tak, jak ona na něj+ A přesně to bych udělal. +zkontoluje holky a pohledem kontaktuje Jeefese, aby se o ně postaral+ Jdeme?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 07 led 2021 00:43

já myslím, že by to mohlo zkazit hru. +zazubí se na něj, a vklouzne mu rukou do dlaně+ myslíš, že nás jeefes někdy soudí? +uculí se, když na něj mrkne+ "oh ne, už zase kopulují" +prohlásí s britským přízvukem+ tak jo. +koukne na něj+ počkám na tebe v posteli. +špitne mu do ucha, vyplíží se z gauče, a vyběhne nahoru, a než přijde, tak si honem natáhne svý nejhezčí punčochy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London