Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Byron » 08 led 2021 23:44

Hmmmm, takovou tě mám nejradši. +uculí se na ni a hladí ji a zakryje je dekou, aby jim nebyla zima+ Já s tebou taky, kočko. +pousměje se+ Nemůžu bejt šťastnější.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 led 2021 23:48

je to tím, že ošukaná nejsem protivná? +zazubí se a trochu se tulí k jeho dotekům+ to by bylo hrozný, kdybys nebyl na sex. +koukne na něj vážně, ještě mu dá pusu a pak vyskočí z postele a dojde do skříně, kde má nahoře na polici, kam sophie nadosáhne, ve starý krabici na klobouky ulitou flašku tequily, cigára, a starej adventní kalendář, a cestou zpátky do postele se s tím zatočí jak baletka+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 led 2021 23:50

Ty jsi pako. +zasměje se a pak jenom kouká, jak to nese+ Kočko... ty jsi dokonalá, víš to, že jo.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 08 led 2021 23:54

to nejsem, dokonalost je na houby. +uculí se a hodí mu flašku, posadí se na postel a zapálí si+ dokonalá sem byla možná když sme se potkali a měla sem pevný prsa a malej zadek. +zasměje se+ řekni číslo od jedný do dvaceti čtyř. +přitáhne si kalendář, a vyloupne jednu čokoládu pro sebe+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 08 led 2021 23:57

Víš co, kočko? +zasměje se a napije se z flašky+ Jseš fakt pako, jestli si myslíš, že mě záleží na malým zadku. +mrkne na ni+ čestnáct
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 led 2021 00:00

možná na tom záleží mně. +uculí se a podá mu cigáro ke rtům, aby si taky dal, vyloupne mu šestnáctku, a dá mu ji na jazyk jako kdyby to byla veselá pilulka+ a na čem ti teda záleží. +pousměje se a pohladí ho konečky prstů na břiše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 led 2021 00:03

Promiň, kočko. +pousměje se na ni omluvně a vezme si čokoládku+ To mě nenapadlo, jsem blbej. +chtne ji za ruku+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 led 2021 00:05

to teda nejseš. +usměje se, podrží cigáro stranou, aby nezapálila peřiny, a nakloní se k němu, aby ho jemně políbila+ jseš chytrej a znepokojivě pěknej a děsně vtipnej a můj. +pousměje se mu do rtů+ a jedinej, na kom záleží. dokud se bude můj zadek líbit tobě, tak to bude dobrý. +uculí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 09 led 2021 00:19

Ale nene. +uculí se a pohladí ji prsty po tváři+ Ty jsi nejúžasnější a dokonalá. +koukne na ni+ A moje. +zazubí se a ukradne jí cigáro+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 09 led 2021 00:22

+trochu se přitulí tváří k jeho ruce a usměje se+ já vím, že by na takovejch věcech nemělo záležet... a že mě neopustíš, když budu mít větší zadek. +uculí se+ nevím, proč mi to vadí. nechci bejt dokonalá, to je divný, ale... když koukám na naše starší fotky, tak se sama sobě líbím. a teďka si přijdu jenom nevyspalá, oteklá a rozplizlá. +zasměje se, a zapálí si druhý+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London