já víím, ale nejde mi to. +zazubí se na něj, pauzne hru a přeleze si mu na klín jako kočka+ ty hraj. +uculí se nevinně a zamává na něj řasama, opře se o něj zády a vezme si pivko+
to já bych nikdy. +zvedne prst, a napije se+ vidíš, tenhle blbeček mě dvakrát zabil. +stěžuje si a ukazuje na něj+ musíš mě pomstít. +uculí se a olíbne mu krk, až pod ucho+
No ten je zákeřnej. +zasměje se a ukáže jí, jak na něj+ Já tě děsně moc pomstím, sleduj jo. +a pak jí ukazuje, jak lootovat a kde je jaká zajímavá schovka+
no žejo. +přikyvuje a trošičku ho otravuje a olíbává, ale když je to hodně napínavý, tak dává pozor, aby ho kvůli ní nezabili+ kdes vůbec byl tak dlouho? +zamumlá mu do kůže a trošku ho tam olízne+
hmm... +pousměje se mu do kůže a trochu si hraje s tou plechovkou piva+ a nekecáš? +koukne na něj trošku úkosem, ale pak zase kouká na hru, a trochu ho hladí po stehně+
no já nevim, co děláš, když seš pryč. +uculí se trochu+ nebo jestli seš vůbec s majkem. +přimhouří oči, natáhne se na stůl a otevře si ještě jednu plechovku a honem z ní upije, než jí vypění+