Obývací pokoj s barem

Moderátor: Victoria

Re: Obývací pokoj s barem

Příspěvekod Byron » 01 úno 2021 22:01

No, to ne, ale bude to o hodně moc praktičtější. +usměje se na ni a rovná tam holkám hračky+ Holky, u dědy a babičky je hromada hračet, to si ani nestihnete se všema zahrát. +koukne zase na Vicky+ Myslím, že pro Robina bude lepší přemístění, než letadlo, to je aspoň rychlý. Navíc jsem mu zapomněl koupit lístek. +koukne na ni omluvně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 úno 2021 22:04

tak jo, já udělám přenašedlo. +usměje se+ to bude lepší než přemisťovat nás všechny i s věcma, nevim, jestli bych všechny zvládla. +uculí se+ jo, jeden kufr Vám rozhodně stačí. +přikývne a zabalí taky svůj notebook a byronův notebook a dárky, co pro ně koupili+ jak jim mám vůbec říkat? jak se jmenujou? to nejsou seebohmovi, co? +koukne na něj tázavě+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 úno 2021 22:08

Hunklerovi. +odpoví jí+ No... určitě budou chtít, abys jim říkala jménem. Adel a Simon. Ale říkej jim jak chceš. +usměje se na ni a vyndá z kufru dva plyšáky, co tam Sophi propašovala+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 úno 2021 22:10

já nevim jak chci. +uculí se, ale už o tom zase moc přemejšlí a moc to řeší+ to je pěkný jméno, jestli budeme mít ještě někdy děti, můžeme to zvážit. +usměje se a na chvíli se opře o gauč, aby si odpočinula+ máme toho jak na měsíc. +protočí oči+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 úno 2021 22:16

Můžeš jim prvně říct pane a paní Hunklerovi a oni ti hned nabídnou, abys tim tykala a říkala jménem. +zazubí se a koukne na jejich věci+ No jo, tak to myslím, že jsme docela normální rodina. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 úno 2021 22:17

no jo, uvidím. +vzdychne, pač má Starosti+ no tak půlku toho určitě ani nevyndáme, ale chci bejt připravená, chápeš. +uculí se a opře se o něj+ kde vlastně bydlí? je to někde na samotě? nebo v horách? nebo ve městě? +zajímá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 úno 2021 22:19

Bydlí na kraji Sionu. Je to tam moc pěkný, mají obří zahradu. Já to chápu, radši toho vezmeme víc. +usměje se+ Kdy vyrazíme?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 úno 2021 22:22

to zní moc hezky. +usměje se a chytne ho za ruku+ no, ještě to jednou zkontroluju, ale myslím, že už snad máme všechno... a co nebudeme mít, to dokoupíme. +stiskne mu prsty+ bojím se, ale to budu i zejtra, takže můžeme asi klidně za hodinku.
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 úno 2021 22:25

Co nebudeme mít, to bude mít bábi, ona má všechno. +zazubí se na ni a vstane+ Bude to v pohodě, kočko, slibuju. +dá jí pusu+ A budu pořád s tebou.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 úno 2021 22:30

já vím, že jo. +usměje se a přitulí se k němu na chvilku+ tak jo, já to ještě jednou zkontroluju a ty nachystej robina, a já nachystám holky, a sejdem se tu? +uculí se, a vyskočí na nohy+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London