+uculí se a obejme jeho nohu svýma, a trochu mu stiskne prsty+ joooo! +zazubí se+ I'm married as fuuuuuck! +zavolá ochraptěle+ mám adrenalin až u mraků. +zamumlá+
Jo? +směje se+ Já taky. +odpoví jí se smíchem a napůl se překulí, aby ji políbil a má až do mraků taky něco jinýho díky adrenalinu, ale moc se tím nezabývá+
+vyjekne mu do rtů a hluboce ho políbí, vroucně a trochu zoufale, dravě, protože nic jinýho než oni neexistuje, a ona potřebuje všechno ostatní přehlušit+
jo, já vím. +zašeptá mu do rtů, a nepřestává ho líbat, drží se ho oběma rukama a hledá v jeho polibkách něco, čím by ucpala ty divný místa v sobě+ já vím, že jo. miluju. +špitne bez dechu+
řekni mi to ještě. +pošeptá mu, a trochu ho drtí v náručí, pevně, tiskne se k jeho kůži+ máš ve vlasech trávu. +zamumlá+ a já taky. a... jsem k ničemu. jaktože mě miluješ, když sem k ničemu? +zafuní mu do trika+
Děsně moc tě miluju. +zašeptá+ A jseš moje a nafurt a jseš nejlepší a teď máš jenom blbou chvilku, ale to dáme. +koukne na ni a trošku se na ni usměje+ A já ti pomůžu, jak budu moct.