Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 20 bře 2013 21:14

+přetočí se na záda, když ho domasíruje+ Díky, lásko. Tohle můžeš klidně dělat častějc. +usměje se a taky si zapálí, ale na to aby se zvednul má moc velkej kopr+ Třeba američani na jaře migrujou na západ. +uculí se na ni+ Neboj, zítra zmizíme a nikdo nás už neuvidí.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2013 22:12

No když mě správně namotivuješ. +uculí se, vyhodí vajgl z okna a vrátí se k němu do postele, vezme tu tašku s nákupem a položí mu na prsa dva hambáče+ Koukej, jak se o tebe starám. +zazubí se, vezme si taky jeden a flašku vodky a hupsne vedle něj+ To byl fakt bezva nápad, půjčit si auto. +usměje se mezi soustama+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2013 22:20

Hele, já mám kozy. +dá si cigáro do koutku a chytne hambáče, jako by to byly jeho prsa a culí se, jak už to má ve zvyku. Zamáčkne špačka, vezme si druhej hambáč a vyhrabe se do sedu+ No že jo. Roadtrip jak vyšitej, ještě musíme potkat nějakýho filozofujícího napůl šílenáho chlápka a bude to dokonalý. Nebo Ježíše. +zasměje se+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2013 22:37

Ty jsi cvok. +rozesměje se nad ním+ Né, žádnýho šílence, mně stačíš ty. +uculí se+ Kam bysme ho asi tak posadili, musel by jet na kapotě, a nemohla bych jezdit svlečená. +zazubí se, lehne si k němu na břicho a cpe se tím mastným burgerem+ Ale Ježíše bysme potkat mohli. Udělala bych mu afrocopánky. +zazubí se+ Heleď básníčku, co kdybysme se nechali tetovat? +napadne ji najednou+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2013 23:08

Ale bez takovýho parádního cvoka to není pravej roadtrip, fakt jako. +zatváří se, že pokud jde o něj, tak si na cvokovi trvá+ Tetování. +zarazí se a chvilku nad tím přemýšlí+ Ale ne žádný prdlý prstýnky nebo podobnej nesmysl, že ne? Něco, za co bych se před chlapama v hospodě nemusel stydět.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 20 bře 2013 23:31

No třeba nějakýho potkáme. +uculí se+ Ale jestli nás okrade a zastřelí, bude to na tebe. +zazubí se na něj+ Prosím tě, myslíš že bych ti nechala vytetovat na čelo srdíčka? +zavrtí hlavou trošku dotčeně+ To je jedno, nemusíme to dělat, to byl jen takovej nápad. +pokrčí rameny a zahodí mastnej obal od večeře a říká si, že to vůbec neměla navrhovat, vzhledem k tomu, jak to dopadlo posledně, když se s někým nechala tetovat+ Já se skočím osprchovat,hm? +usměje se na něj, líbne ho na rameno, zvedne se z postele a začne hledat v tašce kosmetickou taštičku a ručník, protože do toho, co mají tady, se rozhodně utírat nehodlá+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 20 bře 2013 23:58

Tak jo, tak jo. Bude to na mě až nás zastřelí. +souhlasí, ale je šťastnej, že mu to schválila+ Srdíčka +přikývne+ Nebo hvězdičky. +zazubí se na ni, pak kouká, jak je najednou... zamlklá a jde do koupelny, když se ozve voda ve sprše tak se tam za ní vplíží, svleče se a vklouzne k ní pod sprchu+ Jasně, že se s tebou nechám rád tetovat, ty cvoku. +zašeptá jí do ucha a zezadu ji obejme+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 bře 2013 00:41

+vleze si pod sprchu, a jak je pokoj celkej slušnej, tak koupelna je docela děsivá, takže rovnou vytáhne sprcháč a začne se mydlit, rozhodnutá zkrátit koupací čas na minimum, když kolem sebe ucítí jeho paže a chtě nechtě se musí usmát+ Fakt nemusíme, já to jen tak plácla. Ke štěstí to nepotřebuju, na to mi stačíš i nepotetovanej. +opře se o něj a pohladí ho po pažích+ Nejsem na tebe uražená. +uculí se, otočí se mu v náručí, aby na něj viděla, a jen ho obejme kolem pasu a opře si mu hlavu o rameno+ Mám tě ráda, básníčku. +uculí se mu do kůže+ A ani na to nemysli, tady mě o zeď fakt neopřeš, koukni na tu plíseň. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 21 bře 2013 00:58

Já se nechci koukat na žádnou plíseň. +zaculí se a kouká jí na prsa, který taky zrovna hladí+ A výjimečně to můžem dělat taky jinde, než ve sprše. +otočí si ji k sobě a usměje se+ Dobře, dobře a co bys řekla na natovýho tazmánskýho čerta. To byl přece dobrej machr. +navrhne to tetování+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 21 bře 2013 01:45

No rozhodně ne v týhle sprše, tady je to moc hnusný, nemohla bych se soustředit. +zasměje se a začne ze sebe smývat tu mejdlovou pěnu+ A náhodou, neděláme to furt jen ve sprše! +pleskne ho po ruce, co jí bloudí po těle+ Když ty za mnou vždycky vlezeš a já nemůžu odolat. +uculí se+ To už tě dostal sexuální stereotyp, jo? +zazubí se na něj přes rameno, vyleze ze sprchy a zabalí se do ručníku+ Lásko. +koukne na něj, když si nandavá pastu na kartáček+ Víš, že ti kejvnu v podstatě na cokoliv, ale co se týče toho, co na sobě budu mít vytetovaný po zbytek života, na tazmánskýho čerta zapomeň. +uculí se a dá mu pusu, než si začne čistit zuby+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner