+prodavač mu popřeje upřímnou soustrast a Vicky tam pobíhá jak pako, dokud už jí není trapný, jak dlouho tam jsou, koupí mu taky nějaký komiksy, a pak mu dá velkou vděčnou pusu+ tady je to boží, mají celý oddělení jenom fantasy!
Tsss. +udělá na prodavače děsně uraženě + Jo? No tak to je boží! +obejme ji kolem pasu a dá jí ještě pusu+ Přiběhla jsi se za mnou potěšit a běžíš tam zpátky? +zazubí se na něj+
jo, budu tam teď bydlet. +uculí se+ Byrone, potřebuju doma větši knihovnu. +koukne na něj zdrceně+ do pracovny a do ložnice už se mi to nevejde. +povzdychne si+ nee, už můžeme jít, než se mi tu začneš nudit. +uculí se+
jéé tak jo. +uculí se na něj+ ale holky je nesmí vytahovat! +vymíní si+ bude to jako chodit v obří knihovně. +zasvítí jí oči, chytne ho za ruku, a vyleze s ní ven na světlo+ to byla boží zajížďka, díky. +zazubí se a dá mu pusu+
jooo, mělo by se dělat víc knihovnocukráren, kde by se mohlo jenom jíst dobroty a číst. +uculí se, chytne ho za obě ruce, a políbí ho na rty+ ty jseš na mě děsně hodnej. +usměje se+