Vstupní hala

Moderátoři: Wenai Lafayette, Syriana Spinnel

Re: Vstupní hala

Příspěvekod Victoria » 13 pro 2012 20:42

Něco mi říká, že vy dva se jen tak vyhodit nenecháte +zazubí se, vezme si brko a potáhne si+ Po tom všem, co jsem o ní slyšela, se docela těším +blýskne jí v očích, překulí se na záda a fouká kouř do stropu+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Jessica » 13 pro 2012 20:50

No nevim... mě už se naotravovala tolik, že bych jí klidně vyklidila cestu. +vezme si od Viktorie brko a potáhne si a vyfoukne+ To je furt: a proč máš ty dredy. Je to nehygienické. Vypadáš jak bezdomovec. +paroduje Phillipin hlas a nakonec stočí oči ke stopu a podá jointa zase Byronovi+
dejte mi někdo cigááárooo!
Jessica

Příspěvekod Victoria » 13 pro 2012 20:58

Ále, dyť by se tu nudila, kdyby se neměla vůči komu vymezovat. Proč tu teda je, když se jí všechno nelíbí? +pokrčí rameny, ale tráva jí tak pěkně otupuje myšlenky, že se jí o tom nechce přemejšlet+ Já myslím, že máš hezký dredy +usměje se na ni+ Nějak to k tobě sedí +máchá rukou ve vzduchu a posune si nohy blíž do tepla a je jí hezky+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 pro 2012 21:08

Je to její domov. +řekne a sedí a kouká do plamenů+ Že jo. +koukne Jess+ mě se to taky líbí. Dělali jsme je spolu. A před tím vypadala moc slušně. +rozcuchá jí vlasy+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Jessica » 13 pro 2012 21:09

Svých dredů se nevzdám! +řekne odhodlaně, stoupne si a přehodí přes sebe deku tak, že vypadá jak napoleon+ Budu za ně bojovat až do konce světa.
dejte mi někdo cigááárooo!
Jessica

Příspěvekod Victoria » 13 pro 2012 21:44

Domov není barák, domov jsou lidi +řekne na to potichu přesvědčeně a kouká do stropu+ Nemůžeš bejt doma někde, kde tě nechtějí. Slušně? Tak to si neumím představit +zakření se na Jess+ Dobře dělate, generále Jessico! +zasměje se a zasalutuje jí. Potahuje z jointu a dělá, že se vůbec nekouká Byronovi na holej hrudník+ Na to, kolik lidí tu má bydlet, je tu děsný ticho. +rozhlídne se po hale, pak se zhluboka nadechne a z plných plic spustí+ Weeee are the chaaampions, my frieeeeends! And weeee'll keep on fighting, till the eeeeend! +pěje trošku mimo melodii, ale je jí to fuk+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Okolí » 13 pro 2012 21:50

+několik vteřin po tom, co začne Jessica zpívat ze schodů seběhne sluha - Ole a vezme takovou tabulku a něco na ni napíše a pak se z takovýho malího reproduktorku ozve+ Madam Phillipa vás prosí, aby jsme byli zticha. Chce si užít zimní večer v klidu. +a sluha zase odejde+
Okolí

Příspěvekod Byron » 13 pro 2012 21:51

+jak to uslyší tak vyskočí na nohy, uváže si deku jako tógu a spustí i s Viktorií a Jess pokračování té písničky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 pro 2012 21:58

+když přijde sluha přestane zpívat a užasle zírá+ On je... hluchoněmej? +zeptá se nevěřícně hned jak odejde+ To je teda... z toho si ani nemůžu dělat srandu. +pokrčí rameny+ A jak jako v klidu? To jako že nezpíváme hezky? +načuří se a natruc začne zpívat ještě hlasitějc, zabalí se do deky jako do šatů a doplňuje svoje vystoupení Mercuryovskýma pózama+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Okolí » 13 pro 2012 22:07

Jessica: +nemůže si pomoct, ale už toho vyhulila tolik, že se začne chechtat, zvlášť když ještě vidí, jak Byron tak začne dělat Merkuryovský pózy++

Byron: +vyskočí na stolek a začne tam tančit a vyřvává, víceméně falešně další píseň+ Já budu slavnej! Otevřete šampaňský! +mává tam jedním koncem deky+ Děkuji vám dámy a pánové, děkuji. +rozdává vzdušné polibky na všechyny strany+
Okolí

PředchozíDalší

Zpět na Tvrz - Staré