Kuchyň s jídelnou

Moderátor: Victoria

Re: Kuchyň s jídelnou

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2022 21:53

+musí se pro sebe děsně pěkně usmát, a taky si k nim sedne na bobek+ jo, bude to paráda. +souhlasí+ a koukej, paní učitelka vypadá moc fajn, no ne? +uculí se, a trošku ji k sobě obejme+ ty seš moje statečný koťátko. A až bude velká ručička úplně dole a malá tady nahoře, tak tu na tebe budeme s tátou čekat, jo? +vtiskne jí pusu na čelo+
tak jo. +souhlasí teda Sophi, protože se přece jenom těší+ jo, já sem jedi. +kývne vážně+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 zář 2022 21:57

Jseš nejlepší jedi, co znám. +řekne vážně+ Pojď mě obejmout a mamku taky. +usměje se na ni a uklidňujícně ji obejme a dá jí pusu do vlasů+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2022 22:03

to jseš, a táta se v tom vyzná. +obejme je oba dva v takovým malým chumlu a má trochu na krajíčku, ale před Sophi to nechce dát najevo, tak ji tak uklidňujícně hladí po zádech+ koukej, paní učitelka už na tebe mává. určitě by tě chtěla přivítat. +uculí se, a Sophie hnedka kouká, jestli to je pravda, a vypadá to, že strach trošku pominul+ vezmeš si aktovku? +usměje se a pomůže jí si nandat tašku, a pak sleduješ, jak Sophi popoběhne k učitelce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 zář 2022 22:06

+podá jí batůžek a sleduje, jak běží k paní učitelce a musí honem rychle mrkat a tak radši obejme Vicky jednou rukou kolem pasu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2022 22:09

+dívá se, jak Sophi paní učitelce vážně potřese rukou, a začne si hnedka povídat s holčičkou vedle ní, opře se Byronovi o rameno, a nic neříká, pač má v krku velkej knedlík, tak jenom mává, když se na ně Sophi koukne+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 zář 2022 22:20

+taky mává i když zacházejí do školy s paní učitelkou+ Chjo. +vydechne+ Je už úplně velká.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2022 22:24

+ještě trochu natahuje krk a mává, a pak se mu opře čelem o rameno, aby si nenápadně otřela slzy+ je, co? velká slečna. +vzdychne, a přitulí se blíž k němu+ momentálně cítím intenzivní potřebu mít ještě dítě, který by mi nemohlo odejít. +uculí se na něj+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 zář 2022 22:28

Odpoledne si ji vyzvednem, to uteče jako voda, uvidíš. +pohladí ji po zádech a otře jí slzy, on má taky nějak vlhký oči+ Můžu tě pozvat na kafe?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 zář 2022 22:30

já vím, ale je to takový... nová éra. +uculí se, a dá mu malou pusu+ tak sme zase osiřeli. +zazubí se na něj+ ty ode mě nikam neutečeš, že ne? +chytne ho za ruku a jde s ním někam do kavárny+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 zář 2022 22:33

No jo, to je. +usměje se a proplete jim prsty a vede si ji+ Já od tebe neuteču nikdy, lásko. +usměje se na ni, něžně a opravdově+ Já jsem s tebou napořád. v
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London