Syriana Spinnel píše:Nad tím nechci ani přemýšlet, je to moje kamarádka a jsou věci, který prostě vědět nepotřebuju +zavrtí hlavou ve smíchu.+ Ach.... +zavrní a zasténá zároveň...+ jsi dnes vynalézavý, můj drahý manželi... +hlas má minimálně o oktávu nižší a lehce zadýchaný, protože se Gabriel vskutku činí a uctívá každý kousek těla, které má v rukou.+ Mmmmm... +ano, ano, to tělo mu totiž přesně dává najevo jak moc se to zrzce líbí. Prohne se v zádech, přivře oči a maximálně si užívá péči, i když po chvíli začne kňourat, než se mu v rukou rozsype. Vrátí se zpátky na zem a s úsměvem si přitáhne jeho ústa k polibku.+ Ďáble... +dlouze ho políbí a jemně kousne do rtu.+ Dovol abych ti tvou péči oplatila, můj pane... +olízne mu ret a do koutku ho lehce políbí.+
+když se mu roztřese pod rukama v orgasmu, nepřestává sledovat její tvář a ani po těch letech tohle prostě nezevšední. Po tom oslovení se jí jen pousměje do rtů a je očividně velmi spokojený sám se sebou+ Myslím, že to ti dovolím s největším potěšením. +zamručí hluboce a než ji propustí ze svého sevření, chytí ji za bradu a políbí ji krátce, ale o to dravěji+