Ložnice

Moderátor: Victoria

Re: Ložnice

Příspěvekod Byron » 10 pro 2022 22:17

+všimne si, jak se na něj kouká, tak tak nenápadně pohodí patkou+ Nápodobně, kočko. +usměje se+ Ty jseš to nejlepší, co mě v životě potkalo. Ty a hnedka za tebou je slanina. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 pro 2022 22:21

+schová svůj úcul do tequily, pač je stejně furt děsně pěknej+ oh božíčku, předstihla sem slaninu. +zasměje se+ je to proto, že slanina tě nevykouří? +zajímá se+ a změnil bys něco, kdybys moh? slibuju, že se neurazim. +uculí se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 pro 2022 22:26

Jo, ale je to děsně těsný. +mrkne na ni s úculem, obejme ji kolem pasu a dá jí pusu na líčko a vymění zas jointa za tequillu+ Mnoooo. Já ti ani nevim, kočko. Asi ne. Fakt mě nic nenapadá. Co ty? Abych tě víc lízal?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 pro 2022 22:30

mně je to jasný, já se budu víc snažit. +zazubí se, trochu se o něj opře a položí mu hlavu na rameno+ asi ne, teda lízat mě můžeš dycky. +zazubí se+ ale slibuju, že když mě něco napadne, tak ti to hned řeknu. +zvedne malíček jako přísahu+ no, asi bych změnila v minulosti to, abych ti víc věřila a nedělala takový scény. +ošije se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 pro 2022 22:34

Tak jo, já taky slibuju, že ti kdyžtak řeknu. A lízat tě budu kdykoliv. +mrkne na ni a spojí jim malíčky v přísaze+ Lásko, ale já myslím, že jsme to spolu museli prožít, aby ti bylo líp. +usměje se na ni a pohladí ji+ Myslím, že to nakonec pomohlo nám oběma. Nevím sice jak, ale myslím, že jo.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 pro 2022 22:39

ok, beru to jako tvý hlavní závazky do příští dekády. +zazubí se a slavnostně s ním spojí malíčky, položí si mu hlavu na rameno a potáhne si z brka+ no, asi jo. všechno zlý je pro něco dobrý, a tak vůbec. +zakoulí očima, ale culí se, a pak zahodí špačka někam dolů pod ně+ dík, žes to vydržel tak dlouho. +usměje se, a natáhne se pro pusu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 pro 2022 22:43

S tebou, kočko, já vydržím navěky. +usměje se, tak moc pěkně, protože je to ona a miluje ji a pak ji políbí, dlouze a krásně, než jim dojde dech+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 pro 2022 22:50

+uculí se mu do rtů a prostě ho jen tak dlouze, beze spěchu líbá, aby věděl všecky ty ostatní věci, který chce, aby věděl+ mhm, chutnáš jako tráva. miluju to. +zazubí se do polibku a otře se rty o ty jeho+ a když mi říkáš kočko. to je moc pěkný. +pousměje se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 10 pro 2022 22:55

Ty chutnáš jako tequilla a to je taky moc pěkný. +uculí se na ni taky+ Já ti tak říkám moc rád, tak doufám... mno doufám, že to nevadí. Páč jseš moje... kočka.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 10 pro 2022 22:57

mně se líbí bejt tvoje kočka. +zazubí se, a z kabelky jim vyndá dva mastný fastfoodový burgery, jsou už trošku studený, ale furt dobrý, a ze svýho vyndá okurku a přidá mu ji nenápadně do toho jeho+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Kensington house, London