Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 22 bře 2013 00:15

+jemně ho hladí po té jeho nafouknuté hrudi a vesele se na něj usmívá+ Tak to je moc dobře. +protáhne nadšeně a vesele, rozhodně se nechystá nechat o něco takového ochudit+ Teď jen doufej, že se tvoje malá princezna neprobudí a nebude tě u sebe chtít, protože tě nehodlám v nejbližší době kamkoliv pouštět. +zazubí se na něj vesele, protože zvednout by se v takovém případě musel únava neúnava pokud by jí nechtěl mít nakvartýrovanou v posteli+ Předtím jsem byla Panna. +řekne to tak že myslí spíš status než to, že neměla sex, zřejmě v tom vidí celkem rozdíl, takže se začervená až ve chvíli kdy tak hezky ocení její snahu+ Zdatně? Skutečně? +zamává na něj potěšeně řasama, i když moc nevěří tomu, že by na tom měla zase tak velký podíl, dle svého názoru může za všechno on+ Jsem naprosto spokojená a šťastná. +přizná se po chvíli zamyšlení a zářivě se na něj usměje+ A tak nějak... příjemně rozbolavělá. +zamručí zamyšleně když se trošku zavrtí se zvláštním rozbolavělým pocitem v klíně, který však nikterak není nepříjemný spíše naopak. bych se moc neradovala, ona na to kavalerii nepotřebuje vystačí si sama :D +
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 bře 2013 01:56

Ta je tak utahaná, že ji budem ráno muset z postele páčit. +uculí se, že z tohohle směru jim rozhodně vyrušení nehrozí, a vzhledem k tomu, jak pečlivě zamknul, by se sem k nim dobývala marně+ A cítíš rozdíl? +zajímá se vážně, a myslí spíš psychicky, než kde ji co zrovna bolí :D + Výjimečně zdatně. +uculí se, ne že by tak často defloroval děvčata :D , ale ani od ní tolik protiaktivity napoprvé nečekal, a rozhodně by jí nevyčítal, kdyby ho nechala oddřít většinu námahy+ Tak to je moc, moc dobře. +usměje se a líbne ji do vlasů+ To přejde. +pokýve, teda aspoň doufá, že se pozdějc neukáže, že jí nějak ublížil. Tak to je asi chlapec pěkně v háji :D +
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 bře 2013 18:21

Ta z nás bude mít teda radost. +zazubí se na něj vesele a na jednu stranu je ráda, že se jí dívenka z ničeho nic neobjeví u postele ne ve zrovna vhodnou chvíli :D + Na kolikátou to tak vidíš? +zajímá se v kolik že to bude ráno nucena vylézt z postele+ Hmn... +zamručí zamyšleně a zavrtá se mu nosem do krku, jak si dává chvilku času na pochopení vlastních nových i cizích pocitů+ ...myslím, že ano. +prohlásí nakonec a jemně ho políbí na krk+ Cítím se tak nějak dospěleji... +zamručí zamyšleně, ale nemá zdá se ty správná slova, aby všechno co cítí vysvětlila, má dokonce i dojem, že to nejde. je šťastná, spokojená, uspokojená a někde v koutečku mysli se krčí malinký strach kterých jí připomíná, že jednou se to sestra dozví a ona neví jak na to zareaguje+ Oh. +hlesne jen na všechnu tu chválu a i přes to všechno takovým zvláštním cudným způsobem sklopí zrak a zrůžoví ve tvářích+ Myslím, že ráno už to bude dobrý. +zabrouká a přetočí se mu v náručí tak, že si vedle něj lehne na záda, hlavu si mu položí na paži, kterou si obtočí kolem ramen a položí si jeho dlaň na hrudník a jemně jí ohlazuje a kouká do stropu+ Nikdy by mě nenapadlo, že mě něco takového potká. +pronese tiše a zamyšleně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 24 bře 2013 00:30

No poslouchat se musí. +zazubí se, a významně zvedne obočí, jakože to myslí s obecnou platností+ Až se nám bude chtít. Nikam nemusíme. +pokrčí rameny s úsměvem a zlehka ji hladí po vlasech+ Asi to chápu. +přikývne, koneckonců si sám dobře pamatuje, jak děsně chlapácky si připadal po vlastním první sexu :D , tak příjemně unaveně se tam rozvaluje v peřinách a vůbec nic mu nechybí, přizpůsobí se všem jejím převracením a hezky je přikryje+ Kdyby ne, tak ti to pofoukám. +uculí se a v očích mu blýskne+ No, to mě tedy rozhodně taky ne. +zasměje se potichu a konečky prstů ji lehce hladí po kůži+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 24 bře 2013 01:14

Jo to už jsem někde slyšela. +zazubí se na něj vesele, ona poslouchá jen když chce a zřejmě jen koho chce+ Tak to je skvělá zpráva, protože si nejsem jistá jestli bys mě z postele dostal v nějakou rozumnou dobu. +uculí se vesele, v osm ráno zřejmě vstávat jen tak nehodlá, jen pokud si to vyžádají nenadálé a důležité situace+ To je dobře, protože netuším jak bych ti to mohla přiblížit. Mám dojem, že to slovy ani nejde. +usměje se na něj tak nějak něžně a spokojeně se u něj zavrtá a jen si v klidu užívá jeho blízkosti+ Tak to můžeš i kdyby to bylo dobrý. +zazubí se na něj vesele, proč by mu taky v něčem takovém vůbec bránila, že :D + Slyšela jsem o tom, že Styxiny plesy mají velkou úspěšnost co se týče dávání párů dohromady, ale nechtělo se mi tomu věřit. +koukne na něj s úsměvem+ A to se mi tam tak nechtělo jít. Myslela jsem, že to bude jeden z těch suchých načančaných plesů, i když se to konalo na trošku nezvyklém místě. +kroutí nad tím v duchu hlavou+ Ale výhodou je, že jsi mě už viděl v situaci kdy jsem byla neskutečně levá, takže už by se nemělo stát, aby tě odradila moje nešikovnost. +zazubí se na něj vesele, když si vzpomene jak se ne zrovna šikovně motala na bruslích po ledě a nebýt jeho pomoci, nejspíš by odešla s pár zlomeninami+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 bře 2013 19:25

No radši tě nebudu pokoušet. +zasměje se, že tahat z postele za nohu ji nehodlá, on si taky rád přispí, a začínat den v poledne mu nedělá ani trochu problém, líbne ji do vlasů a jen se usměje, že mluvit nemusí, stačí mu jen tak tam vedle sebe ležet+ Já to tušil,, že nebudeš protestovat. +zazubí se a hladí ji jemně po paži+ Vážně? +usměje se+ Já nikdy na žádném jejím plese nebyl, nemůžu to posoudit. Ale taky mě překvapilo, že se to konalo na ledě, na bruslích vypadá málokdo půvabně a graciézně. +zazubí se, jakože on s tím teda měl taky značné potíže+ Můžu tě ujistit, že mě odrazují poněkud jiné vlastnosti než zrovna nešikovnost. +ujistí ji, že to vážně nehrozí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 bře 2013 20:05

+tiše a vesele se směje a spokojeně mu ohlazuje paži+ Jo, tedy já to jen slyšela taky jsem na žádným nebyla. +pousměje se+ Ale sestra o jejích plesech mluvila, když mě lákala abych šla místo ní. Když si vzpomenu že se mi tam tak nechtělo. +kroutí nad tím v duchu nechápavě hlavou+ Možná to byl záměr... třeba provádí nějaký pokus týkající se toho za jakých okolností se lidi dokážou dát dohromady. +zasměje se tiše spokojená, že nebyla jediná kdo měl na ledu poněkud problémy+ Tak to jsem si oddechla. +usměje se na něj+ A jaké že to jsou vlastnosti? +zajímá se zvědavě jakých že to vlastně vlastností se to má vyvarovat+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 bře 2013 22:25

Myslíš, že to má jako sociologický pokus, jo? +zasměje se+ Jak dlouho tu vůbec tvoje sestra žije? +napadne ho, když si vzpomene, že ty plesy jsou jen jednou za rok, a nenápadně tím sonduje, jak dlouho tady tak vůbec lidi z jejich světa zůstávají, a jak dlouho ji tu tak pro sebe bude mít+ Nó, nemám rád nevěru a lhaní, povrchnost, a vážně nemůžu vystát nespolehlivost a neschopnost dostát závazkům. A hloupost mezi moje favority taky nepatří. +zasměje se+ Zkrátka nic, s čím by sis měla dělat starosti. +usměje se na ni a líbne ji na rameno+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 25 bře 2013 22:55

No jasně. Proč by ne. +směje se vesele a v očích jí jiskří+ Myslím, že letos by to byly tři roky. +zamručí zamyšleně není si tak úplně jistá má dojem, že čas někdy plyne příliš rychle+ Osobně ale doufám, že tu budu bydlet mnohem déle. +usměje se na něj jemně+ Ach, tak to jsem si oddychla. Nic z toho snad nevlastním. +usměje se potěšeně, když se nad těmi vlastnostmi skutečně sama ještě zamyslí přemýšlejíc jestli některou z nich má+ A já mám skvělý nápad! +vypadne z ní najednou nadšeně, prudce se posadí a za chvilku mu sedí na břiše a nadšeně se na něj zubí+ Co takhle vyrazit do lunaparku? +září když si vzpomene nejspíš na jeden z televizních pořadů+ Prý tam jsou zajímavý atrakce... ne že bych věděla co to přesně je... ale viděla jsem to v televizi a vypadalo to jako zábava. +nadšeně div nešermuje rukama+ A určitě tam budou mít i něco pro Vannescu. +září jak sluníčko, i když pořádně netuší do čeho se žene+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 25 bře 2013 23:43

Aha. +přikývne, je to dokonce dýl, než čekal, a spokojeně se na ni usměje+ Kdyby ano, těžko bychom tu teď takhle leželi. +zasměje se+ No povídej, +uculí se a upřímně doufá, že nebude obsahovat lezení po stromech nebo surfování, nebo něco podobného :D + Lunaparky jsou zábavný. +přikývne, když nad tím zapřemýšlí+ To bychom asi mohli. Van by se to určitě líbilo. +souhlasně se usměje+ Bude chtít na tu nejšílenější centrifugu, ze který se všichni pozvracíme, a pak nás přežere curkovou vatou . +protočí pobaveně oči+ Tak šup spát, ať ráno vůbec vstanem. +mrkne na ni a stulí si ji blíž k sobě+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro