Wrath: Ano. +ozve se taky konečně.+ I tak se to dá nazvat. Očistec to totiž rozhodně je. No cukrátko... +nakloní hlavu bokem a i když je slepý, lapí do svého pohledu Syrianin.+ to nebude jen tak... +pak se hlasitě, chraplavě rozesměje.+ skoro-tchýni +zavrtí hlavou a pak smrtelně zvážní.+ Stvořitelka už není. +zkonstatuje daný fakt, a když se tam objeví Lassiter, je to poslední kapka. Šokovaných výrazů, které bratři dozajista po jeho prohlášení mají, si nevšímá.+ Ladies, máte mé svolení... k čemukoliv co přivede toho božského bastarda zpátky mezi nás. Tohre?
Tohrment: +Ježiši-kurva-Kriste! co tohle je za zasraný den? nejdřív se mu vybaví všechny ty vzpomínky na Wellsie a ta bolest je stejně velká jako vždycky, Stvořitelka není a ještě se tu objeví anděl a tvrdí že... že může přivést V. zpátky? jako to je super, ale.... Prudce po Lassiterovi střelí pohled, tvář proměněnou v trvdou masku plnou nasrání. To není fér. To kurva není ani trochu fér. Jeho celá rodina... Když na něj zavolá Král, uvědomí si, že skřípe zubama.+ Ano, pane? +procedí namáhavě skrze zuby.+
Wrath: vezmi mě a George domů.
Tohr: pane, já...
Wrath: hned, bratře.
Tohr: +několikrát se musí hluboce nadechnout a vydechnout, přičemž zatíná pěsti.+ Ano, jdeme. +Na ostatní se ani nepodívá. Prostě nemůže, nezvládl by to.
Syr: +Instinktivně se natiskne trochu víc na Rhage, než je v zóně intimního prostoru.+ Jednu pusu bych myslím zvládla +zvedne k němu hlavu a lehce ho kousne do hrany čelisti.+ Tak co, světélkující frajere, co nám k tomu povíš? +zvedne obočí a chtě nechtě jí cuknou rty v úsměvu nad jeho zvezřením. Anděl boří veškeré idee o tom, jak by měl Anděl vypadat.+
Lassiter: +Vrtí se do rytmu hudby, kterou slyší asi jenom on.+ Jestli jsem si získal vaši pozornost, fifleny... Ano, Stvořitelka, není momentálně k dispozici, ale máte mě? +zatváří se nadmíru optimisticky, jako by jim sdělil best news ever.+ Stvořitelka sice už není, ale Svatyně ano. V chrámu pokladů, hledejte knihu. Moc jich tam není. Amalay a Phurry budou vědět kterou. Zbytek je na vás. +Přičemž se otočí na trio upírka, zrzka a Rhage. Věnuje jim jeden dlouhatánskej záhadnej pohled a v záblesku světla zas zmizí.+
Butch: Vážně toho bastarda nesnáším... +zamručí.+