Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 27 bře 2013 01:42

( :D se stává, alespoň by měli další téma k probírá a začínalo by "Christiane, jsem těhotná" a "Chtěl bys holčičku nebo kluka? :D )

+slastně přivírá oči užívajíc si jejich spojení neschopná myslet nebo uvažovat, v mysli nemá nic jiného než slast kterou jí způsobuje jeho erekce v jejím těle+ Cože? +překvapeně sebou trhne a znehybní, když mu zanadává a následně jí ze sebe sundá. dalších pár sekund jí trvá, než jí do mozku doputuje nová informace a další než si jí vyloží a dojde co se stalo, ale dříve než se na něco zmůžeš natož pak se zhrozit, tak opět spokojeně sedí na jeho klíně a vnímá jeho tvrdost v sobě. skloní se, aby ho políbila dravě vkládajíc do polibku veškeré své vzrušení. pohybuje boky aniž by se nadzvedla a pak se napřímí aby se pomalu nadzvedla a opět na něj dosedla. ze rtů jí uniká sténání a rychle nachází rytmus, který vyhovuje oboum dvoum. prsty mu jemně zatíná do hrudníku a pohyby jejích boků jsou čím dál rychlejší a naléhavější, vnímajíc potřebu v jeho sténání a svojí vlastní kolující jí v krvi. ovšem nemyslí na nic jiného jak poskytnout uvolnění zejména jemu, zejména když cítí že její vrchol visí doslova na vlásku+ Christiane... +vydechne rostřesená téměř vrcholnou slastí, když se přitiskne k tělu pod sebou a otírá se o něj v pravidelném stupňujícím se rytmu, když spojí jejich rty v polibku vyjadřujícím veškerou potřebu a touhu, než s tichým výkřikem exploduje v orgasmu+

(a já půjdu spát. omlouvám se, že je to poslední dobou tak brzo, ale jak stěhujeme sklad tak mě to nějak dokáže vždycky vycucnout tak, že nad tím počítačem doslova usínám... takže dobrou noc a hezký sny :hug2: )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 28 bře 2013 12:17

(žiši, žádný děti proboha! :D)

+nechá ji určovat si tempo, aby měla taky jednou pocit, že má kontrolu nad jejich společnou rozkoší, sám si ji jen přidržuje za boky, se zrychlujícím se tempem čím dál křečovitěji, sténá jí do kůže na krku, vlasy se mu potem lepí k čelu a jen si vychutnává ji a vzrušení, které mu koluje žilami, tiskne si ji ňadry na hrudník a nepřestává ji laskat kam rty dosáhne, sklouzne po čelisti na krk a poškádlí jemnou kůži zuby, a cítí, jak se v něm vzrušení hromadí až na samotnou hranici, a když ucítí stahy jejího lůna v orgasmu, stačí mu to, aby se přes vrchol přehoupl taky, a s několika krátkými přírazy prudce vyvrcholí, opře si čelo o její rameno a prudce oddychuje+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 bře 2013 12:31

(žádný strachy, žádný děti nebudou :D ještě toho trochu :D )

+tělo se jí chvěje pod tíhou vrcholné slasti, kterou umocňuje fakt, že on sám dosáhl téměř ve stejnou dobu vrcholu. když nejsilnější vlny slasti odezní vyčerpaně mu klesne na hruď a prudce oddechuje a jemně se chvěje příjemným vyčerpáním. zlehka ho políbí na hrudník a hlavou se mu usídlí na rameni dýchajíc mu zlehka na krk, chvilku jen tiše odpočívá a vychutnává si dozvuky prožitého a v řadě druhého sexu, který kdy zažila+ Dobré ráno, miláčku. +zabrouká a jemně ho políbí, než se opatrně nadzvedne a s tichým syknutím ho ze sebe nechá vyklouznout, přeci jen byla ještě trošku rozbolavělá z večera, a uloží se mu těsně k boku+ Rozhodně bych neměla nic proti kdyby každé ráno bylo takové. +zabrouká tiše a vesele se na něj zazubí+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 28 bře 2013 18:16

+jemně jí hladí po zádech a oddechuje jí do kůže na rameni, a vychutnává si dozvuky rozkoše, teré v něm pomalu doznívají+ Dobré ráno. +uculí se, jakože to je teda poněkud eufemismus+ Už chápeš, co jsem myslel tím, že je to pokaždý lepší? +zazubí se na ni, nechá zmizet použitou ochranu a rozkošnicky se protáhne, načež se natáhne vedle ní na postel+ Každé ráno? Nejsi ty nějaká nenasytná? +zasměje se, ovšem on se rozhodně protestovat nechystá, co se jeho týče, tak klidně můžou souložit po každém jídle. :D + Spalas dobře? +koukne na ni starostlivě+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 bře 2013 18:21

+tiše se zasměje a jemně ho líbne na rameno+ Jo už to naprosto chápu. +pokývá souhlasně hlavou a v očích jí jiskří, i když si neumí představit jak by to mohlo být ještě lepší, tak jí něco říká, že on to rozhodně dokáže+ Já? Né... +protáhne jako že ona přeci za nic vůbec nemůže a že jí by to ani ve snu nenapadlo+ Ale pokud s tím máš problém, tak stačí říct. +uculí se na něj vesele nabízejíc, že svůj sexuální apetit sníží, i když ho spíš zlobí, než aby to myslela vážně. ale měli by to jako dobrý způsob jak zhubnout po tolika jídle :D + Jo od toho snu jsem spala už docela dobře. +pokývá souhlasně hlavou+ Divím se, že jsem usnula. Jindy jakmile se takhle probudím zůstávám vzhůru až do rána. +zamručí zamyšleně ale spíš to bude tím, že u něj se cítí prostě dostatečně bezpečně na to, aby po noční můře opět usnula+ Omlouvám se, že jsem tě probudila. Neudělala jsem ti něco? +zajímá se, protože netuší co přesně se s ní děje, když má noční můry+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 28 bře 2013 22:52

+leží si tam spokojeně a uspokojeně na zádech a poněkud nablble se culí+ Neboj, problém zatím nemám. +zazubí se, na svoje schopnosti a výdrž je patřičně ješitně pyšný, a neradno cokoliv z toho zpochybňovat :D + To je dobře. +přikývne s úsměvem+ Pak se půjdu podívat po nějakých těch lektvarech, snad se s tvojí magií snesou. +pohladí si starostlivě bradu+ Vážně? Mně přišlo, žes vytuhla docela rychle. +usměje se+ To je v pořádku, mně to nevadí. +pohladí ji konejšivě+ Ne, jenom jsi sebou trochu házela, spíš to vypadalo, že máš bolesti. +řekne trochu znepokojeně, že by měla mít větší obavy o sebe, než o něj+ Tam u vás nikdo nezná způsob, jak se toho zbavit? +zajímá se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 bře 2013 23:06

Tak to moc ráda slyším. +zazubí se na něj vesele a nadšeně, ona rozhodně nehodlá zpochybňovat ani jeho výdrž ani schopnosti :D spíš aby ze vší té chvály nepraskl :D + Jo, to by bylo skvělý. +odkývá mu s úsměvem, že vyzkoušet nějaký ten lektvar zní hodně jako dobrý nápad, jen doufá, že se nevyloupnou nějaký vedlejší a nežádoucí účinky+ Pokud mi nenaroste něco co nemá, tak budu v pohodě. +konejší nejen jeho ale i sebe, přeci jen vidina druhé hlavy není zrovna příjemná+ No právě, že jo. Samotnou mě to překvapilo, ale asi se s tebou cítím víc v bezpečí nebo co. +pousměje se a zlehka mu prohrábne trošku zpocené vlasy+ Bolesti? +trošku nad tím nakrčí čelo jak přemýšlí+ No, každopádně jsem v pohodě. +usměje se na něj vesele ne příliš ochotná vyprávět o tom, co se jí zdálo+ Zkoušela jsem pár bylinek... nějaká zaříkávadla, kouzla... ale nic nepomohlo. Jedno tedy ano, ale po jeho použití jsem byla týden naprosto mimo, takže už jsem se k tomu nevrátila. Sestra říká, že je to příliš hluboko v mojí hlavě na to aby to šlo tím co známe potlačit nebo odstranit. +pokrčí zlehka rameny, zřejmě hledání něčeho na noční můry vzdala už dávno+ Hmn.... mám nápad... +protáhne zamyšleně a hezky se sama protáhne+ ...co si takhle dát společnou sprchu? +zajímá se s veselým zajiskřením v očích+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 28 bře 2013 23:46

+to je dobře, ještě by urazila jeho křehké city :D a chvály není nikdy dost, on se může nafukovat ještě klidně mnohem víc :D +Dobře. +souhlasí, ale ke zvedání se teda moc nemá, poněkud rozkošnicky se tam převaluje+ No jestli bude stejně pěkná, jako ta první, tak já nejsem proti. +zazubí se, ostatně s dvěma hlavama by se dala dělat spousta zajímavých věcí :D + Tak dobře. +přikývne, tahat to z ní nehodlá, když o tom očividně nechce mluvit+ Tak to už prosím tě nedělej. +souhlasí, rozhodně ji preferuje při vědomí+ Ale na lektvary taky spoléhat nemůžeš, při dlouhodobým častým používání se na ně může vytvořit určitá závislost. +varuje ji+ Ale to bys je musela brát každý den, nebo i několik denně. +uklidní ji trochu+ Ty ještě nemáš dost? +zasměje se+ No osprchovat se rozhodně musíme. +přikývne vážně+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 28 bře 2013 23:58

Ale já jsem. Nemám chuť se dohadovat s druhou hlavou, zejména pokud by byla stejně tak tvrdohlavá jako já. +zazubí se na něj vesele a zavrtí nad tím hlavou+ A ty by sis to hezky rychle rozmyslel až bychom se začali mezi sebou dohadovat. +uculí se, když si představí jak se hádá se svojí druhou hlavou :D + Někdy ti o tom povyprávím, slibuju. Ale dneska se mi o tom nechce mluvit. +pohladí ho jemně po tváři a mírně se pousměje+ Zejména když dnešní den začal... víc jak uspokojivě. +culí se na něj vesele neopomenouc pochválit jeho výdrž a schopnosti :D + Neboj, to rozhodně nebudu. +ujistí ho, že rozhodně nehodlá na týden odpadnout. to by neudělala ani jednomu z nich+ Závislost? +zamračí se+ Nechci se stát na něčem závislá. +ne to se jí rozhodně nelíbí, ona je velice nezávislý tvor, tedy když se jí to hodí+ A jak často se berou? +zajímá se, jak často by měla sny bez můr, i když od té doby co spolu tráví dny byla dnes první co jí trápila+ Já? S tebou? Nikdy. +zubí se na něj vesele a překulí se na kraj postele, aby vstala a hezky se vytáhla s pootočením do výšky a protáhla se, hezky předvádějíc svoje veškeré přednosti+ To rozhodně musíme. +pokyvuje vážně hlavou, než se k němu přes postel natáhne+ Ale pokud chceš jít pod sprchu raději sám... +zabrouká vesele, rozhodně ho do sprchy nutit nebude a vyrazí s pohupováním v bocích ke dveřím+ ...každopádně všimla jsem si, že máte sprchový kout docela velký. +v očích jí zajiskří, když se zastaví ve dveřích a opře se zády o futro, jak ho láká aby vylezl z postele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 29 bře 2013 00:46

+Spolkne myšlenku, že v případě nutnosti by mohl na obě použít silencio, něco mu říká, že by genialitu toho nápadu zrovna moc neocenila :D + Nemusíš, to je v pořádku. +usměje se, rozhodně ji do toho nebude nutit dřív, než bude sama chtít, a příkladně se pyšně nafoukne :D + To já taky nechci. +ujistí ji, že závislačku z ní mít neplánuje+ Můžeš ho brát normálně třikrát čtyřikrát, možná i pětkrát do týdne, ale pak bys měla aspoň dvě noci dát organismu klid na pročištění. +vzpomíná honem na všechno, co o tom ví+ Rozhodně je to lepší než lektvary na bolest, na těch se závislost vytvoří mnohem rychleji. +uklidní ji+ Já se překonám. +zazubí se, takovou sprchu si rozhodně nehodlá nechat ujít, zvedne se z postele a míří rovnou za ní, cestou ji pohladí po zadku, vleze si do sprchy a pustí na ně teplou vodu+ Tak co, mám ti umýt záda? +uculí se, kydne si do ruky trochu sprcháče s nějakou pěknou vůní a jemnějí ho začne roztírat po zádech, dokud nevznikne pěna, ovšem moc dlouho mu to nevinné umývání nevydrží a za chvilku už jí mydlí taky zadek, břicho, a pak konečně vyjede nahoru i na ňadra+
Christian
Mág

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro