( se stává, alespoň by měli další téma k probírá a začínalo by "Christiane, jsem těhotná" a "Chtěl bys holčičku nebo kluka? )
+slastně přivírá oči užívajíc si jejich spojení neschopná myslet nebo uvažovat, v mysli nemá nic jiného než slast kterou jí způsobuje jeho erekce v jejím těle+ Cože? +překvapeně sebou trhne a znehybní, když mu zanadává a následně jí ze sebe sundá. dalších pár sekund jí trvá, než jí do mozku doputuje nová informace a další než si jí vyloží a dojde co se stalo, ale dříve než se na něco zmůžeš natož pak se zhrozit, tak opět spokojeně sedí na jeho klíně a vnímá jeho tvrdost v sobě. skloní se, aby ho políbila dravě vkládajíc do polibku veškeré své vzrušení. pohybuje boky aniž by se nadzvedla a pak se napřímí aby se pomalu nadzvedla a opět na něj dosedla. ze rtů jí uniká sténání a rychle nachází rytmus, který vyhovuje oboum dvoum. prsty mu jemně zatíná do hrudníku a pohyby jejích boků jsou čím dál rychlejší a naléhavější, vnímajíc potřebu v jeho sténání a svojí vlastní kolující jí v krvi. ovšem nemyslí na nic jiného jak poskytnout uvolnění zejména jemu, zejména když cítí že její vrchol visí doslova na vlásku+ Christiane... +vydechne rostřesená téměř vrcholnou slastí, když se přitiskne k tělu pod sebou a otírá se o něj v pravidelném stupňujícím se rytmu, když spojí jejich rty v polibku vyjadřujícím veškerou potřebu a touhu, než s tichým výkřikem exploduje v orgasmu+
(a já půjdu spát. omlouvám se, že je to poslední dobou tak brzo, ale jak stěhujeme sklad tak mě to nějak dokáže vždycky vycucnout tak, že nad tím počítačem doslova usínám... takže dobrou noc a hezký sny )