Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 29 bře 2013 16:55

Pochybuju, že si sem někdo dovolí přijít. +uculí se jí do rtů a spoustá je v polibku. Vášnivě ji líbá a bere si ji, divoce a vzrušeně, cítí, že tohle moc dlouho trvat nebude, drží ji tam na stěně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 29 bře 2013 18:00

+upřímně doufá, že to o co se opírá, je fakticky stěna, a ne nějaká překližka, a že když se o to pořádně opřou, tak se celá kabinka nezhroutí na bok, ale pak jí jeho polibky a pohyby úplně vymažou všechny myšlenky, přiráží proti němu a poněkud dravě ho líbá, až mají oba skoro bolestivě opuchlý rty, zatíná mu prsty do ramen a soustředí se jen na něj a svoje až na hranici vybičovaný vzrušení, sténá mu do kůže a cítí, jak se jí v podbříšku koncentruje skoro nesnesitelně intenzivní slast+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 bře 2013 13:28

+tiskne se k ní, hlavou mu víří vzrušení a to, že už to dlouho nevydrží se ovládat, tichounce zasténá, rty pevně sevřený, aby to nebylo slyšet, skloní se a několikrát ji jazykem polaská na klíční kosti, kde má ono místo. Je mu jasné, že už to dlouho nevydrží, trochu zoufale se jí podívá do očí, načež ho zasáhne orgasmus a udělá se do ní+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2013 18:03

+kouše si spodní ret, aby nebyla slyšet po celým obchodě, vlasy jí padaj do obličeje, a když v sobě ucítí jeho vyvrcholení, převalí se orgasmus i přes ni, křečovitě ho sevře a prokousne si ret až na krev, jak urputně potlačuje výkřik rozkoše, načež se na něj tak trochu zhroutí, čelem se mu opře o krk, prudce oddychuje, a snaží se trochu uklidnit rozklepaný kolena+ Myslím, že tohle si asi taky koupím. +uculí se trochu, když už může popadnout dech, jemně mu bříšky prstů přejíždí po pažích a usmívá se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 bře 2013 21:55

+postaví ji na zem, ale ještě ji drží za zadek+ Jo... +přikývne poticju, udýchaně, ale s úsměvem+ Tohle si taky kup, to je taky boží. +usměje se na ni a ještě ji políbí+ Doufám, že nám před kabinkou nestojí zástup prodavaček a nesondujou. +pustí ji a zapne si kalhoty+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2013 22:57

+pohladí ho hezky po hrudi, najde v tý změti oblečení jeho tričko a podá mu ho+ Jestli jo tak mají aspoň co závidět. +uculí se, svlíkne to ze sebe a obleče si svý původní oblečení, a než vylezou z kabinky, vklouzne mu prsty do vlasů a ještě ho jemně políbí, načež vyrazí do jámy lvové, prodavačky jsou tam dvě, z čehož jedna klopí oči do země a zuřivě se červená, a druhá na ně kouká vysloveně pohoršeně, když jí ta Vici vyskládá na pult všechno, co chtěj koupit, a přihodí k tomu kreditku+ Chceš ještě něco? +koukne na Byrona+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 bře 2013 23:23

+ještě se rychle upraví než vyjdou ven a on se jen uculuje kolem+ Ne, zlato, já mám všechno, co potřebuju. +usměje se na ni, pohladí ji po boku+ To nech, já ti to koupim. +vnutí prodavačce svou kreditku a uculuje se u toho přímo provokativně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 31 bře 2013 23:46

Dobře. +uculí se, a pěkně ho tam před nima políbí, načež se prodavačka zakaboní ještě víc, a ta stydlivější se na ně nemůže ani podívat+ Děkujem, rozhodně přijdem zas. +zahýbe na ně významně obočím, posbírá ty tašky a vyrazí ven z krámu, kde se začne smát+ Chudinky, takhle je terorizovat. +zavrtí pobaveně hlavou a naskládá ty tašky do auta+ Zlato, +koukne na něj+ ale nemusíš všechno platit, protože jsi kluk. +usměje se na něj+ Asi bysme se měli o výdaje nějak... dělit. +pokrčí neurčitě rameny+ Já ti ani nevím, jak to vlastně normální lidi dělaj. +koukne na něj zamyšleně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 31 bře 2013 23:59

Jak, terorizovat? +nechápavě zavrtí hlavou+ Koupili sme si to, ne? Takže si stěžovat nemůžou navíc pochybuju, že sme byli první nebo poslední. +koukne na ty tašky+ Ale jako gentleman musím. To je přece jasný, ne? +usměje se na ni+ Ale je mi to víceméně jedno, komplex z toho mít nebudu, když i ty občas zaplatíš za mě. +uzná teda nakonec+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2013 00:33

To jo, koupili. +usměje se+ Děkuju, mimochodem. +zazubí se a natáhne se k němu, aby mu dala pusu+ Já jenom že je mi to jedno, nemám tě jen na peníze, víš. +koukne na něj vážně+ Taky na boží sex. +uculí se+ Takže teďka mám s sebou... sedm triček, troje kalhoty, jedny šaty a dvanáctero souprav spodního prádla. +spočítá to+ To je fajn, že máme srovnaný priority. +zasměje se,a když dojedou k nějakýmu hotelu, zamluví si pokoj a vynesou tašky nahoru a vyzkouší postel+ Jsi unavenej? +usměje se na něj a prohrábne mu vlasy+ Já bych chtěla ven. +koukne na něj s rozsvícenýma očima+ Vyrazit do ulic a trošku se opít, a prostě jenom bejt. +položí si mu hlavu na prsa+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner