Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2013 17:03

Neblbni, dyť spadnu! +kroutí se mu pod rukama, jak ji to lechtá, směje se jak cvoklá a pevně se ho chytne rukama za boky, i když teda přes tu látku vůbec nic nevidí+ Padáááám! +varuje ho, když jí povolí nohy, a poněkud se sesune na trávu a smíchy skoro škytá, shrne si šaty dolů a stáhne ho k sobě+ Tak co lásko moje, zahulíme? +uculí se na něj a hned se mu nakýbluje hlavou do klína+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2013 18:14

+foukne jí do břicha, aby to vydalo ten prdivej zvuk a chechtá se u toho jak blázen i když oba sletí dolů, pak se posadí a pohladí ji po rameni+ Tak trávy se ti zachtělo? +uculí se+ No máš neskutečné štěstí, protože já jsem vždy připraven. Klidně bych moh chodit do skauta. +zazubí se na ni a vyloví z krabičky od cigár jointa+ Pro tebe. +podá jí ho+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2013 19:08

Ty seš prostě dokonalej ve všech ohledech. +zazubí se a hezky se mu uvelebí hlavou v klíně a nechá si od něj zapálit, přitáhne si ho za tričko k sobě a foukne mu do pusy trochu kouře, ovšem když už ho má tak u sebe, přejede mu jazykem po rtu a políbí ho, pomalu a s něhou, dokud jí nedojde dech, a teprv pak ho pustí+ Na co myslíš? +koukne na něj se spokojeným úsměvem a podá mu brko+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2013 21:20

+s úsměvem si od ni nechá fouknout kouř a políbit ji+ Na co myslím? +zasmeje se+ Víš že je nebezpečný se na takový věci ptát? Myslím na to, že když může to kladovo zvednout jenom Thor, tak jestli může Thora zvednout Hůlka když má Thor to kladivo. +zafilozofuje si ale nakonec se zasmeje+ A taky si myslím že jsi naprosto úžasná holka. +usměje se a dá ji pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2013 22:02

Já se nebojím. +zazubí se a ještě si od něj potáhne, a koukne na něj, jakože to je ale vážný téma+ Já si myslím, že může. Myslím, že ostatní nemůžou zvednout to kladivo ne proto, že by bylo moc těžký, ale proto, že je na Thora naprogramovaný. Jako v Bondovi, jak měl tu pistol, co reagovala na jeho otisky prstů, chápeš. +rozebírá to vážně+ To mě by spíš zajímalo, jaktože nikdy nikdo Supermana nepozná, když jedinej rozdíl mezi ním a Clarkem Kentem jsou brejle. +zazubí se a už má pomalu ze vší tý trávy tak hezky lehkou hlavu+ Víš, že mi takový věci kromě tebe nikdy nikdo neříkal? +usměje se na něj hezky a pohladí ho po ruce+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2013 22:13

No protože brejle jsou ultimátní maska. +rozebírá to+ Kdybych já nosil brejle, všichni by si mysleli, že jsem trapnej hipster, i když ve skutečnosti jsem úžasnej a dokonalej. +zasměje se+ Ne? Ale to je špatný, otázka zvednutelnosti neexistujících zbraní je děsně důležitá. +koukne na ni nechápavě+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2013 22:49

Já myslím, že by ti to určitě slušelo. +zazubí se+ A taky bych chtěla vědět, jak Spiderman jako střílí ze zápěstí, když má ten kostým od prstů až k ramenům. To jako skrz látku nebo co? +svraští nechápavě obočí+ A taky proč jsou všichni superhrdinové sirotci. +pokrčí ramenama+ Ale né, nemyslela jsem otázku zvedání neexistujících zbraní. +zahihňá se poněkud zhuleně+ Ale zásadní to teda je. +souhlasí s ním+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2013 22:54

No já si myslím +koukne na ni vážně+ že ten oblek je nějak spojenej s tělem. Jako třeba u Iron manna. Chapes. No jo bez chybějících rodičů to není pravej superhrdina, že jo. +zakyva vážně hlavou+ Jsi naprosto úžasná holka. +řekne jí vážně a skloni se k ní+ Každou minutu co s tebou jsem je to jasnější. +usměje se a dá ji pusu+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 01 dub 2013 23:13

Ale Iron man je ve svý podstatě geniální, žejo. Spiderman je jenom středoškolák, co si to spíchnul doma pod lampičkou. +rozebírá to vážně+ Já si hlavně myslím, že kdyby nějaký rodiče měli, tak ti by jim to blbnutí v kostýmech zatrhli a pěkně je zmydlili. +zazubí se+ A ty jsi pěknej kecka. +usměje se na něj a taky mu dá pusu+ To bych tě neměla nikam pouštět, abys mi nevystřízlivěl. +zasměje se a típne filtr+ Chceš jít k těm palmám? +zeptá se, když jí začne bejt zima od země+ Dáme si panáka a pustíme něco božího v jukeboxu. Měli bysme si totiž najít nějakou naši písničku, chápeš. +koukne na něj vážně+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 01 dub 2013 23:20

Pochybuju že to přes vystřízlivění přejde. +zasmeje se+ písničku? +zasklebi se a vyhrabe se na nohy a pak ji vytáhne na nohy+ Co kdyby jsme měli svůj vtip. Třeba jak šlo rajče přes cestu? +navrhne když lezou přes plot+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner