+jen ať poliká, to by určitě jen tak neocenila zamyšleně pokyvuje hlavou jak si to v duchu hezky rovná a počítá+ Takže obden... jo to by šlo. +souhlasí s tím nakonec a rozzáří se jako vánoční stromeček, když se začne sunout z postele+ O tom jsem tak nějak nepochybovala. +zazubí se na něj vesele a vyrazí směr sprcha přičemž nezapomene náležitě pohupovat boky. zavrtí zadečkem když jí tak hezky po něm pohladí a vleze si do sprchy. zaprská když se jí voda nečekaně přelije přes hlavu a do očí a úst+ Ano, prosím... +souhlasí s nadšením, když si vytírá hřbetem ruky vodu z oči a otočí se k němu zády, opře se dlaněmi o zeď a nastaví mu záda hezky k omytí. div, že spokojením nevrní, když se pustí do tak příjemného a hezkého mydlení a kroutí se mu pod dlaněmi navádějíc ho na místečka, která chce umýt+ Hmn... +zamručí spokojeně a opře se o jeho hruď zády, aby jí hezky mohl umýt i bříško a hrudník+ ...nebyla řeč jenom o zádech? +zajímá se s veselým tónem v hlase, když zavrtí boky zatímco si na dlaň nalije trošku mýdla, které mezi dlaněmi rozetře a položí mu je na boky, které začne ohlazovat, než jimi sklouzne na jeho zadek, který sevře v dlaních a přitáhne si ho blíž ke svému zadečku předstírajíc, že mu v první řadě jen vrací péči, kterou věnuje jejímu mytí+
(Tak já jdu pro dnešek spát, jsem unavená a čeká mě perný víkend... ale od pondělí bych měla být zase ready... každopádně přeji hezký Velikonoce, pořádně je doma oslavte a užijte si to... zítra odjíždím na tu chatu a vrátím se až v pondělí odpoledne, takže večer už bych měla být na příjmu a určitě budu dlouho vzhůru, když jsem druhý den doma... takže dobrou noc a hezký sny a nezlobte nám tady )