Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Christian » 04 dub 2013 02:00

(Fakt ne? Palačinky s nutellou jsou naprostej základ! :D určo zkus :Love )

Nene, já psece nespadnu. +zavrtí hlavou a zasměje se, a pak na ni kouká, špulí pusu a trochu se kroutí, jak očividně ví, že má Jasmine pravdu, a trochu se stydí, a pořád je spíš oba dva testuje, co si může dovolit, ale rozhodně je moc paličatá, než aby se omluvila, a rozhodně nerada slyší, že tatínek má pravdu, tak se na Jasmine zamračí plácne jí seshora po hlavě, od ní to ani moc nebolí, spíš jde o to, že si to dovolí+ Tak dost! +okřikne ji Christian, který je do tý doby jenom pozoroval, a když chce, dokáže fakt zaburácet, zvedne ji od stolu a pleskne jí jednu přes zadek, jen tak aby to trochu štíplo, načež holčička samozřejmě začne natahovat, spíš ponížením než bolestí+ Teď mazej do svého pokoje a nevracej se, dokud si nerozmyslíš, cos provedla, a nepřijdeš se omluvit. +přikáže zamračeně, Van se otočí na podpatku a nakrknutě oddupe+ Omlouvám se. +koukne na Jasmine, pořád trošku zamračený+ Pojedeme odpoledne, ona se do tý doby uklidní. +pohladí ji po ruce+ Nevím, co to do ní vjelo. +zavrtí zachmuřeně hlavou+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 dub 2013 02:22

(vážně ne :D ale zkusím, zkusím :) a já jdu spáti, zítra jdu do školy... dobrou noc a hezký sny :hug2: )

+jen v klidu sleduje jak se ošívá a očividně přemýšlí a překvapeně sebou trhne, když jí plácne. nebolí to, to ne, ale rozhodně něco takového nečekala. navíc, když se ozve Christian tak to už sedí v pozoru a jen tak nějak smutně sleduje co se to děje. odtrhne pohled od odcházející holčičky a upře ho na Christiana+ Ne, neomlouvej se. +zavrtí zlehka hlavou a vstane aby ze stolu sklidila úplně+ Nejspíš jsem do toho neměla šťourat. Já... neumím jednat s dětmi. +povzdechne si smutně, protože vyjít s dítětem když má dobrou náladu a samo chce je snadné, ale až teprve ve chvíli kdy zlobí a vzpírá se, se ukáže, kdo s nimi dokáže opravdu jednat+ Já...myslím, že bych to klidně nechala na zítra. Dneska je moc hezky, můžeme se třeba jít projít na pláž nebo vyzkoušet ten bazén. +navrhne tiše, ona bude spokojená i tady a všechny ty atrakce a plánování, líbí se jí představa tam strávit celý den dokud všichni nepadnou únavou+ Možná nás jenom zkouší. Víš aby zjistila co si může dovolit... navíc jsem pro ní nejspíš i vetřelec, někdo nový u koho ještě netestovala co všechno si může dovolit. +pokrčí zlehka rameny+ Nedáš si ještě palačinku? Moc si toho nesnědl. +nabízí mu ochotně, že mu s radostí další porci připraví+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 04 dub 2013 19:26

+sbírá talíře, aby jí je pomohl uklidit+ Ale vůbec ne, argumentovala jsi podobně, jako bych to udělal já. +pousměje se trochu+ Ona jen nerada slyší, že něco provedla, a zkouší, co si může dovolit. A tohle si tedy rozhodně dovolit nemůže. +zamračí se+ Vždyť ti to s ní jinak jde. +usměje se+ Je na podobný jednání zvyklá z domova. Tiffany hlavně chce, aby jí a jejím přátelům dala pokoj, takže se Van rychle naučila, že když se bude vztekat, dostane rychle co chce, jen aby ji umlčeli. +úpvzdychne si+ A neboj, nejpozdějc do oběda dostane hlad a přijde s prosíkem. +uculí se+ Ono odpoledne na takový park úplně stačí. +mrkne na ni+ Hm... možná bych si ještě jednu dal. +připustí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 dub 2013 19:46

+jeho ujišťování a uklidňování jí rozhodně zlepší náladu a za chvíli se už zlehka usmívá+ Jo, no... musí si vytyčit hranice, co? +hlesne a trošku roztěkaně si prohrábne vlasy+ Vážně? +usměje se potěšeně a zároveň trošku nejistě jako by se jí tomu snad ani nechtělo věřit+ Tohle nechápu. +zamračí se+ Vždyť, když mám potomka tak se o něj mám starat a vychovávat ho. Ne k němu přistupovat jako by byl přítěž. +mračí se a vrtí nad tím hlavou. zdá se, že Tiffany u ní nijak závratně nestoupla, když se s ní osobně setkala+ Tak na to jsem zvědavá. Každopádně mi to přivádí na myšlenku, co si dáme k obědu. Cukrová vata to zřejmě nebude. +zazubí se vesele+ Tak dobře. Asi máš pravdu. +pousměje se, když se nad tím tak zamyslí+ Tak já ti jí udělám. +rozzáří se jak sluníčko a vrhne se na banán, aby ho mohla oloupat, namaže mu palačinku a banán do ní opět zabalí. usadí se na stoličku a přitáhne si talířek s palačinkou k sobě+ Řekni mi... +vezme do ruky příbor a ukrojí kousek palačinky+ ...už tě někdy někdo... +napíchne palačinku a vidličkou a zakrouží jí ve vzduchu+ ...krmil palačinkou? +zavlní obočím a v očích jí zablíská+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 04 dub 2013 20:07

Ono ji to přejde. Nebo prostě bude pořád ve svým pokoji. +pokrčí rameny+ Vážně. +přikývne, to si přece musela sama všimnout, že jí malá bere+ No, každý to ovšem až tak zodpovědně nevidí. +povzdychne si unaveně, u něj se Tiff taky závratně dobrýmu postavení netěší :D + No to netuším! Na co bys měla chuť? +zajímá se stran oběda a s úsměvem ji pozoruje, jak mu to tam nadšeně připravuje+ Hm? +koukne na ni podezíravě,když mu to tam začne krájet+ Krmil. +přikývne vážně+ Maminka. +zazubí se potom, i když očima mu probleskne záchvěv smutku, ovšem to je hned pryč+ A tebe? +uculí se a další sousto věnuje stejným způsobem jí+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 dub 2013 20:20

+pokyvuje hlavou a rozzáří se, když jí ujistí, vždycky je nejlepší slyšet to od jejího otce a vědět, že si chování malé nevykládá špatně+ Jo, to je škoda. +hlesne a povzdechne si jako by jí něco trápilo. není si jistá jestli mu má říct o čem s Tiffany mluvili než přišel. přijde jí důležité aby to věděl, ale zároveň mu nechce kazit náladu+ No já nevím. +zatváří se nanejvýš zamyšleně+ Dala bych si... +protáhne zamyšleně, než se jí očka rozzáří a skousne si rty jak přijde na něco bezvadného+ ...svíčkovou. +vypadne z ní tónem jako by to snad bylo tajemství+ Copak? +broukne, když zaregistruje problesknutí nějaké emoce, kterou nestačila dešifrovat+ No dovol, já jsem naprosto samostatný tvor už od dupaček. +zazubí se na něj vesele a vezme si od něj kousek palačinky+ Ale když to na mě nikomu neřekneš... +spiklenecky se k němu nakloní+ ...byla to stará chůva. Co si kdy pamatuju, tak se všichni snažili abych jedla sama i když jsem měla být upatlaná až za ušima, ale ona si mě vždycky brala na klín a přitom mi vyprávěla různé příběhy. +v očích se jí objeví trocha nostalgie jak vzpomíná na dětská léta, svojí chůvu měla moc ráda+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 04 dub 2013 21:50

Tiffany se netrap. +pohladí ji po ruce povzbudivě+ Zařídím to tak, aby sem už nechodila. Budu si malou vyzvedávat a předávat u ní doma. +rozhodne se+ No tak jo. +zasměje se+ Jeefes nám ji uvaří. Holka, ty jsi na maso. +obviní ji s úsměvem a přijde mu to jako příjemná změna, po všech těch salátcích a tofu+ Co? +probere se bleskově z nostalgie+ Ale nic. Vzpomněl jsem si na mámu. +připustí potom s poněkud smutným mírným úsměvem+ No já to nikomu vyprávět nebudu. +slíbí se smíchem+ To zní hezky. +usměje se+ Nás se taky snažili naučit slušnému stolování, občas nás přivazovali k židlím, abychom seděli rovně. +zasměje se nad vzpoínkou+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 dub 2013 22:02

+mírně se pousměje a zavrtí hlavou+ To nemusíš, vážně. Přežiju, když jí sem tam potkám. Zejména teď, když už ví, že nejsem služebná. +zazubí se na něj, na druhou stranu jí to přijde zábavné. když si vzpomene jak se žena tvářila, když zjistila, že ona rozhodně služebnou není+ Stejně mám dojem, že nás ještě překvapí neplánovaným příchodem. +pokrčí zlehka rameny a strčí mu do pusy další sousto+ Tak pod to se klidně podepíšu. +zasměje se vesele+ Já miluju maso. Nechápu jak tu někdo může přežívat jen na salátech. +kroutí nad tím vesele hlavou. natáhne se a sevře mu dlaň jemně ohlazujíc hřbet ruky palcem+ Jaká vlastně je? (nebo byla? teď mám opravdu výpadek jak to s jeho rodiči je :oops: ) +zajímá se s jemným úsměvem o jeho rodinu+ To bych ti taky nedoporučovala. Jinak bych tě musela mučit slastí. +zazubí se na něj vesele s jiskřičkami v očích+ Jo, měla jsem jí strašně ráda. Vždycky věděla co říct, co udělat, abych se cítila líp. +vzpomíná s nostalgií+ Jo to taky párkrát zkoušeli. Lokty se přeci nesmí dotýkat desky stolu a ten příbor se musí držet s elegancí a nedej bůh, aby se dotkl při jídle rtů. +vrtí nad tím se smíchem hlavou+ Jak já jsem nesnášela takový kázání, vždycky jsem naprotest olízla při jídle celou lžíci a srkala. +zubí se naprosto nevinně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 04 dub 2013 22:21

Ale já to nepřežiju. +zavrtí rezolutně hlavou+ Už tě prostě urážet nebude. +máchne rukou jako že to není přístupný diskuzi, očividně je z práce zvyklej, že vydá pokyn a všichni sklapnou podpatky, s čímž by u ní pravděpodobně jednou mohl narazit :D + Cože? Jak jako služebná? +pozvedne nechápavě obočí+ No to já taky. +souhlasí+ Trocha listí nebo pořádnej steak? To je přece jasný. +zazubí se+ No... mrtvá. +pousměje se trochu, ne že by mu to přišlo vtipný, spíš tý skladbě slov+ (však to ani nemůže vědět, to je v pohodě ;) ) Už skoro patnáct let. +usměje se trochu posmutněle+ A co je sní teď? +zajímá se na oplátku+ Ano, Vicky olizovala nože. +zasměje se+ A stříleli jsme po sobě hrášek z polívky. +uculí se+ Všichni vychovatelé z nás šíleli.
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 04 dub 2013 22:41

+s povzdechem nad tím zavrtí hlavou+ Já se ani urážet nenechám. +ujistí ho měkce. pravda, ona si jen tak něco nakazovat nenechá, na to nemá povahu :D by si na to měl dávat pozor aby neskončil na noc na gauči :D + Ale jak chceš, jen si prostě myslím, že by bylo lepší kdybych se s ní normálně sem tam někdy potkala. Měla by si zvyknout na to, že nejsi sám. Navíc kdyby bylo potřeba abych někdy Vanesscu vyzvedla, nebude si moc stěžovat, že mě nezná. +pokrčí zlehka výmluvně rameny, rozhodně mu nechce působit komplikace s přesunem "předávacího místa"+ No... než jsi dorazit, tak tu už tu nějakou chvíli byla. Myslela si, že si mě najal abych se starala o malou a no... snažila se mě uplatit abych proti tobě vypovídala u soudu. +vysype ze sebe a obezřetně sleduje co tím způsobila+ Byla neuvěřitelně přátelská do chvíle než jsem jí řekla, že nejsem u tebe zaměstnaná a že si má svoje šperky nechat. +pokrčí zlehka rameny+ Pořádnej steak, co jiného. +zubí se na něj vesele a souhlasně pokyvuje hlavou, rozhodně je masožravec+ Oh... to je mi líto. +hlesne a jemně mu sevře dlaň kterou zlehka svírala ve své (no já si právě nebyla jistá jestli se už o tom trošku nebavili, někdy mám výpadky :D :) ) + Moje zemřela před šesti lety. +hlesne čímž prozrazuje že moc dobře ví jaké je to, když se člověku stýská po matce a všechny ty pocity okolo+ Odešla na odpočinek. Má chaloupku kousek od hlavního města. Je z ní bylinkářka. Někdy tam za ní jezdím a společně vzpomínáme na to jaký jsem byla trdlo. +usměje se na něj vesele+ Ano zelenina byla nejlepší střelivo. +souhlasí s ním vesele a tiše se zasměje+ Myslím, že si to dokážu živě představit. Nejlepší bylo snažit se trefit mrkví vychovatelce do výstřihu. +tváří se naprosto nevinně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro