[(
no já si spíš naběhla, pro ní nemam žádnej datum, musím vymyslet
)
Dobře. +protáhne zamyšleně, tenhle datum rozhodně nesmí zapomenout a určitě nachystá nějaký překvapení+ To ano, ale... říkám si, že mohlo být hůř. Nemusela jsem je vůbec poznat. +a my už si mysleli, že si začíná stěžovat na stáří
+ Já... no... +zatváří se zamyšleně, zřejmě to trošku přepočítává do místního kalendáře nebo něco podobného+ 8.května. +usměje se nakonec spokojeně, že to jako zvládla+ Opravdu? +v očích jí zajiskří a rozhodně nemyslí na něco mládeži přístupného+ To jako, že k tobě nepřibalili překladač? +vykulí na něj očka a píchne ho prstem jemně do hrudníku, pak do ramene, břicha a boku, jako by čekala že na ní vypadne nějaká knížečka s návodem nebo něco podobného
+ To budu muset zavolat tvojí sestře a stěžovat si. +zazubí se na něj vesele s neméně veselým jiskřením v očích, něco takového by neudělala, no i když kdo ví+ Jsi si tím jistý, že něco takového umíte? Mě to po těch šnecích a žábách přijde nepravděpodobný. +culí se na něj vesele jak si ho v tom dobrém slova smyslu dobírá. stočí pozornost ke vchodu, když zaslechne ťapkání dětských nožek a snaží se tvářit naprosto vážně, i když jí rty zacukají v úsměvu, jak jí tak vidí a poslouchá je+ No... v tom případě... omluva přijata. +usměje se na Vannescu a natočí se tak, aby mohla roztáhnout ruce jak jí nabízí, že jí na usmířenou obejme+ Já jsem jedině pro. Co ty princezno? +usměje se na Christiana a pak na malou+ Už se nemůžu dočkat až uvidím tu vaši horskou dráhu a ruský kolo. A až ochutnám tu cukrovou vatu. +září opět nadšením+