Christianovy pokoje - archiv

Moderátor: Victoria

Re: Christianovy pokoje

Příspěvekod Christian » 06 dub 2013 19:07

Tak jo. +usměje se a udělá si mentální poznámku+ (žiši, to je děsně brzo, to aby začal vymejšlet dárek :D) To je pravda. +přikývne vážně+ Třeba Alex si ji pamatuje jen málo. Já měl štěstí, že jsem s ní mohl být nejdýl. +pousměje se+ To by přece už nebylo tak vzrušující, kdybych ti všechno překládal. +zazubí se+ No to se vůbec neopovažuj. +zhrozí se, protože je mu jasný, že ty dvě jsou dost praštěný na to, aby si rozuměly a spikly se proti němu :D + Počkej až ochutnáš burgundský hovězí, to je nebe v puse. +přikývne a oči se mu potáhnou zasněnou clonou+ No tak jo, holky, skočte si pro věci a venkovní boty a sejdeme se v hale, co vy na to? +usměje se a taky se zvedne, aby si našel svetr+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 dub 2013 19:19

(no to jsme na něj zvědavý, co vymyslí :D )

+souhlasně pokyvuje hlavou, ale dilema jestli je to dobře nebo by bylo lepší nikdy rodiče nepoznat si nechá raději pro sebe+ To ano, vzrušující to je. +souhlasí s ním trošku zdráhavě ale s jiskřením v očích+ Ale na druhou stranu jsem zvědavý člověk. +tváří se jako nevinnost sama+ A proč ne? Jsem si jistá, že by mi určitě pomohla... kdybych byla schopná zopakovat co jsi říkal. +zazubí se na něj vesele, rozhodně hodlá s jeho sestrami vycházet co nejlépe+ Hovězí? Hmn, to zní překvapivě dobře... dáme si ho k večeři. +vyhrkne nadšeně, zejména když vidí jak zasněně se tváří, takže usuzuje že to musí být skutečně něco+ Souhlas, jdem si pro věci. +zazubí se na ně na oba a natáhne ruku k Van+ Pojď princezno vybere nám něco v čem budeme zářit. +usměje se na ní a vyrazí s ní nejdříve k ní do pokojíčku, aby jí přezula do botiček na ven a vyndala jí bundičku k šatičkám, vše dle jejího přání aby se nestalo že u ní v pokojíčku skejsnou celej den než bude malá spokojená :D a pak jí pošle dolů za tatínkem a sama si zaběhne pro věci. obuje si černé boty s pohodlnými podpatky a oblékne si navrch džínovou bundu, ještě se učeše, zlehka si rozhodí vlasy na ramena a vyrazí do haly+ Tak já myslím, že můžeme vyrazit. +oznámí když sestupuje ze schodů a opravdu vypadá velice nadšeně+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 06 dub 2013 19:42

(upřímně to já taky :D )

Tak to budeš muset zapojit představivost, drahoušku. +zazubí se a dá jí pusu na tvář+ No to asi jo. +souhlasí zachmuřeně+ Ta pomůže kde může, zvlášť když je to mně do hrobu. +uculí se+ Dobře. +přikývne, to se bude na večeři obzvlášť těšit+ Já nainstruuju Jeefese. +usměje se, a když dojdou do haly, chytne se za srdce+ Teda dámy, dnes ráno jste obzvláště půvabné. +zazubí se, chytne Van do náruče a cvrnkne ji do nosu+ Tak princezno, víš jak to je. Pevně se drž. +chytne ji za ruku+ A ty taky. +usměje se na ni a přemístí je pryč+

(já nám na to založím téma jinde, ať to máme pohromadě)
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 06 dub 2013 19:48

( :D )

No, myslím, že s moje představivost nebude problém. +uculí se na něj vesele se zajiskřením v očích+ Myslím, že to mi je naprosto jasný. +rozesměje se vesele a vrtí nad tím hlavou+ S tím nemůžu než souhlasit. +pokyvuje nadšeně hlavou+ Taky jsme si daly záležet. +zazubí se na něj vesele a bezděky si upraví klopy bundy+ S tím rozhodně nemám problém. +v očích jí vesele zajiskří a pevně se ho chytí za ruku, když se mu z druhé stranu přitiskne k boku aby jim náhodou neodpadla po cestě, zavře oči a nechá se přemístit+

(souhlas :) )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 dub 2013 18:35

No, přivázal bych si tě k posteli a pak bych si s tebou mohl dělat, co bych jenom chtěl. +zavrčí jí tiše do ucha a významně se usměje+ Já jsem přece pořád hodný! +zaprotestuje ublíženě+ Že jsem hodnej? +koukne na Van, co mu klimbá na klíně, ale té už se skoro něco zdá, tak jen zamručí+ Já myslím, že svůj účel to splnilo báječně. +zazubí se, když vidí, jak to malou znavilo, opře se o sloupek u postele a chvílku se na ně s úsměvem dívá, a pak Vanessku uloží do postele, vtiskne jí pusu na čelo, vykouzlí jí na stolek sklenici s vodou a malá je tak ztahaná, že ani nevyžaduje pohádku, tak ji jen přikryje až po bradu, nechá svítit noční lampičku, aktivuje kouzlo, co ho upozorní, když se probudí, a tiše za nima zavře dveře+ Tak, bomba deaktivována. +zazubí se, a jde s ní do svých pokojů, ještě zaskočí do pracovny kouknout, jestlli mu něco nepřišlo, a ke svému otrávení tam najde štůček materiálů+ Musím to přečíst, než půjdem spát. +usměje se na ni omluvně, když se k ní natáhne na postel+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 dub 2013 18:49

Oh... +hlesne a zčervená ve tvářích, jak jí dojde o čem že to vlastně mluví+ To zní... lákavě. +hlesne tiše a pak se zatváří jakoby nic, že ona rozhodně nic neřekla+ No nevím, nevypadá to, že s tebou souhlasí. +tiše se zasměje, jak vidí jak malá klimbá+ To rozhodně. +souhlasí s ním a pokyvuje souhlasně hlavou. předá mu Van, aby jí mohl uložit do postýlky. s úsměvem je sleduje, jak jí ukládá přičemž potichu couvá ke vchodu, aby malou náhodou neprobudila až nakonec stojí za dveřmi a nakukuje do pokoje+ Ale, že nám to dalo práci. +zasměje se tiše a trošku znaveně, ale přesto vesele ho následuje do pokoje a zatímco zamíří do pracovny, tak ona to rovnou vezme přímo do postele, kde se svalí na záda a dělá mrtvolu+ Co? +rozlepí očka a stočí k němu pohled+ Jasně, jen si to v klidu přečti. Skočím se zatím vysprchovat, než usnu na místě. +zazubí se na něj vesele, vyhrabe se na nohy, natáhne se, aby ho zlehka líbla a odšourá se do koupelny, kde si dá dlouhou a teplou sprchu, vyčistí si zuby a nakonec se k němu vrátí zabalená ve velkém huňatém županu a s mokrými vlasy a zatímco je pryč se na jejím polštáři objeví z ničeho nic malý zelený hádek, který se stočí do klubíčka a zvedne jen hlavičku. rozhlíží se kolem a tiše syčí, než se začne plazit přímo Christianovi na papíry. nese vzkaz a chce ho někomu předat a když nikde není Jasmine, tak hold zamíří k nejbližší živé duši+

(Eset je takové malé hádě, vcelku neškodná, přenáší zprávy od Neferet ve formě obrazů, spíš vzpomínek :D )
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 dub 2013 20:06

A to máš vidět, jak lákavě to vypadá v mojí hlavě. +uculí se+ To teda, obávám se, že v procesu jsem deaktivoval i sám sebe. +protáhne si trochu ztuhlá záda+ Dobře, tak se mi tam neutop. +zasměje se, když ji vidí+ Já to nějak urychlím tady. +povzdychne si, vezme si tužku a začne si v tom podtrhávat, a zabere se do toho, že si ani hada nevšimne, dokud mu nezačne šustit po papírech, načež s poněkud nemužným výkřikem vyletí z postele, jak se lekne, v tu ránu má v ruce hůlku a je plně připraven střílet kletby+ Kde se to tu kurva vzalo? +zakleje, a tep má asi 230+ Nechoď sem. +zavelí, když se objeví ve dveřích koupelny, a horečně se pokouší vybavit si všechny druhy hadů, co se jako kluk musel drtit kvůli přísadám do lektvarů, a snaží se vzpomenout, jestli je tenhle druh jedovatej+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 dub 2013 20:18

Tomu docela i věřím. +zazubí se vesele a tiše se zasměje, jak se tam tak protahuje+ Jestli chceš můžu ti pak namasírovat záda. +nabídne s úsměvem+ Neboj se, dám na sebe pozor. +udělá rozverné pukrle a ztratí se v koupelně, odkud však vystřelí chvíli potom, co k ní dolehne jeho křik+ Co se děje? +vletí dovnitř připravená roztrhnout každého kdo by je ohrožoval, ale když jí padne pohled na Christiana mířícího na postel svojí hůlkou zatváří se poněkud zmateně+ Proč míříš hůlkou na postel? +nakrčí zamyšleně čelo, než si všimne háděte stočeného do klubíčka a očividně nechápavě sledujícího svoje okolí+ Eset? +zamračí se a v očích jí proběhne starost a strach+ To je v pořádku. +stočí pohled k Christianovi a zamíří k posteli+ Omlouvám se, netušila jsem, že se tady objeví. Správně by měla čekat na Darktoru. +posadí se na postel a natáhne ruku k hádkovi, který jí vleze na dlaň a vzápětí se jí obtočí kolem zápěstí a viditelně ztuhne jako by se změnilo v kov, ale ve skutečnosti odpočívá a vyčkává až bude moc před vzkaz+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 23 dub 2013 21:38

+jak tam leží, záda se mu narovnávají sama od sebe, ale to by rozhodně nepřiznal, když dostal takovou nabídku+ Mám v posteli hada, to není moc v pořádku. +zabručí, ale uklidní se, když vidí, že ho zná+ Ale s tím nepůjdeš spát, že ne? +pozoruje její zápěstí nedůvěřivě+ Kde se tady vzal, vylezl ti z výstřihu? +uculí se trochu+ Nejsem zrovna fanoušek představy, že se kolem mojí dcery motají hadi. +promne si znepokojeně krk+ Nemůžeš jí tam poslat? Jako na Darktor. +nespouští z hada oči, ani když už se nehýbe, ne žte by to přiznal nahlas, ale z hadů je poněkud nesvůj :D +
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 23 dub 2013 21:57

Proč ne? +zamrká trošku nechápavě, proč by nemohla jít spát s Eset na zápěstí+ Ale ne. +zasměje se tiše a poklepe na postel vedle sebe, aby si k ní jako sedl+ Prochází mezi světy. Poslala jí Neferet se zprávami. +vysvětlí a starostlivě se koukne na hádka kolem zápěstí+ Neboj se. Eset je naprosto neškodná. Jen nosí zprávy. +uklidňuje ho, že Eset nikomu nic neprovede vynechávajíc ten malý detail, že ten malej hádej je schopný uškrtit útočníka, ale je si naprosto jistá, že jemu a Van by nikdy nic neudělala. ne že by měla v plánu jí tu držet víc než by bylo nutné+ Jo... můžu... +připustí a zkoumavě se na něj podívá+ Ty nemáš hady moc rád, že? +zajímá se zaujatě+ Ještě dneska jí pošlu zpátky. Jen si převezmu vzkaz. +rozhodne se, že ho nebude v žádném případě trápit a vyhoupne se na nohy, že se s ní odebere vedle, když se Christianovi moc nelíbí+ Ale jestli už máš hotovo, tak to klidně nechám na zítra. Stejně jsem moc unavená na to, abych se dokázala soustředit na odpověď. +otočí se k němu a je na ní znát, jak moc se jí do toho nechce. jak moc se bojí špatných zpráv, které by nejraději odložila na jindy+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Christianovo patro