od Styx Lupin » 10 dub 2013 19:01
Aha, ne kvůli nám.. a já jsem si myslela, že jsem si zaplatila soukromého průvodce pouští +uculí se potichu Jacobovi do ramene, aby ji průvodce neslyšel+ Ale pokud tohle podstupuje každý měsíc, alespoň nemám obavu, že bychom někde zabloudili + Moc mě těší, Abbasi. Máte hezké jméno. Každý muslim, se kterým jsem se doteď setkala, byl totiž Ahmed +usměje se na něj a trochu se zarazí, když se odněkud vynoří další dva Maročané, ale jim taky podá ruku+ Dobře, převlékneme se, v tomhle bychom dlouho na slunci nevydrželi +přejde k jejich velbloudům, kde se už Jacob převléká do hábitu. Opravdu nejde přehlédnout jeho obrovské svalnaté tělo+ Žádnou převlékací kabinku tady nevidím, tak mi asi nic jiného nezbyde +uculí se na jeho nabídku, před ním rozhodně nebude trpět takovým studem jako před těmi průvodci. Počká, až jí Jacob udělá zástěnu a pak ze sebe shodí oblečení a vklouzne do oděvu, který je jí pochopitelně vzhledem k její postavě příliš velký a příliš dlouhý+ Vypadám jako hradní strašidlo +rozesměje se a snaží se to na sobě nějak upravit+ Pomůžeš mi?
Non nobis, Domine, non nobis, sed nomini tuo da gloriam.
Ne nám, Pane, ne nám, ale jménu svému dej slávu.
(krédo templářského řádu)