Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 11 dub 2013 19:07

No jo, město snů. +zazubí se+ Myslíš, že tu taky někdo fakt bydlí? Jako ne jen na čas v hotelu? +zajímá se a vleze za ním do obchodu+ A nemusíte se držet zpátky, jestli si myslíte, že je to až moc speciální, tak tady pro gentlemana je to furt málo. +uculí se na obsluhu+ Jo a ty šaty nějaký děsně sexy bych potřebovala. Jako s výstřihem, a ne moc dlouhý, a tak, znáte to. +zazubí se, zapluje do kabinky, kam jí slečna donese pár ramínek, a něco si vyzkouší, načež se začne smát+ No takhle rozhodně nemůžu na veřejnost. +zavolá z kabinky+ Jste si jistá, že k tomu nepatří ještě nějakej díl? Jsou mi vidět celý prsa. +směje se+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 dub 2013 19:12

Přesně jak říká. +ucul íse na prodavačku, která mu taky začne nosti takový šílený obleky+ Co? Ukaž? To musím zkontrolovat! +nakoukne za ní do kabinky, že je mu v tom závěsu vidět jenom hlava - to pro jistotu, aby se to kdyžtak nezvrhlo - a culí se na ni jak měsíček+ Ty ti děsně sluší, kkočko. +mrkne na ni a zase zapluje zkoušet obleky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 dub 2013 19:21

No já si je koupím, když se ti líběj, ale jen na intimčo, nepřichází v úvahu, abych v nich šla mezi lidi. +zavolá na něj přes přepážku mezi kabinkama a vyzkouší si ještě nějaký, až nakonec zůstane u jedněch ještě vcelku cudnejch+ Máte taky boty? +zeptá se prodavačky a nechá si donýst nějaký podpatky, dost vysoký, aby jí dělaly dlouhý nohy, ale aby zároveň ještě mohla chodit+ Hele, co myslíš? +zaklepe na něj vedle a zatočí se pro něj dokola+

(třeba ty, já jsem líná něco hledat. :D http://www.clubwearcentral.com/images/CL21SI.jpg
a tohle můžou bejt ty první http://www.dangerkittyfashions.com/imag ... 83%20D.jpg)
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 dub 2013 19:28

Ty ti moc slušej, bejby. +vyjde z kabinky ve vybraným obleku, obejme ji kolem pasu a dá jí pusu na tvář+ Já chci taky boty, takový ty jakožeitalský s douhejma špičkama. +zazubí se na Vici+ Připadám si v nich jak klaun.

http://www.viewfrom5ft2.com/wp-content/uploads/2010/09/painted-guy.jpg
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 dub 2013 19:43

Já si připadám spíš poněkud obnažená. Jestli mi něco upadne, tak to zvedáš ty. +zazubí se a zkouší chodit, aby se jí nekinklaly kotníky+ Panebože! +položí si dramaticky ruku na srdce, když ho v tom uvidí+ To je ten nejujetější oblek, co jsem v životě viděla, a to už jsem viděla leccos. +zasměje se+ Koupíš si ho? Prosím? +zamrká na něj a luskne, aby mu přinesli boty, a furt si musí připomínat, že musí chodit opatrně a nesmí se moc předklánět+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 dub 2013 19:48

Já tě budu klidně na rukou nosit, kočko. +plácne ji laškovně po zadku+ No jasně, že si ho koupím, to by byla promarněná příležitost, kdyby ne. +usměje se na ni a shlíží se v zrcadle, když mu donesou boty, tak si je nazuje, uhledí si vlasy a otočí se k Vici+ Tak jak se ti líbím? Myslíš, že tohle splňuje podmínky pro náš plán? +natáhne k ní ruku, aby se mohli společně shlížet v zrcadle, co tam je+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 dub 2013 19:59

No to taky budeš muset, po noci v těchhle botách totiž nebudu moct chodit. +zazubí se+ Děsně. +uculí se+ Je to fakticky úplně maximálně boží. +obejme ho jednou rukou kolem pasu a usměje se na něj+ A myslím, že to dneska klapne. +prohlíží si, jak jsou vystrojený+ Tyhle si vezmem. +mrkne na prodavačku a zatáhne to, pobere všechny ty tašky, chytne ho za ruku a vyrazí z obchodu+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 dub 2013 20:16

Tak já hlasuju aby sme zašli na zmrzlina a pak rozjeli nás plán. +uculi se na ni vezme půlku těch tašek a když vyjdou na ulici tak zamíří ke zmrzlinarne+ Co si chceš zahrát jako první? Já rozhodně hlasuju pro Black jack. Nevím co yo je ale zní yo hustě. Černej honza.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 11 dub 2013 20:39

Tak jo, tak jo! +rozsvítí se nadšeně+ A kolik si můžu dát kopečků? +zazubí se+ Hmm... zkusila bych ruletu. Black Jack je normální jednadvacet, ne? Že počítáš hodnoty karet, a když seš přes jedenadvacet, tak si prohrál, a když máš jedenadvacet, tak voko bere. +mudruje, a když dojdou ke stánku, poručí si ten velkej sladkej kornout a do něj extra čokoládovou, citrónovej sorbet a černorybízovou s kouskama ovoce, a clelý to pokydat čokoládovým topingem+ Chceš ochutnat? +nabídne mu cestou zpátky kornout, a když dojdou do hotelu, zaleze do koupelny, aby se oblíkla a namalovala+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 11 dub 2013 20:47

Aha no to bych mohl zvládnout. +uculi se na ni a on si dá postaciovou hruskovou a navrch citrónovou. Po cestě si na chvíli vymění kornoutky ale na moc dlouho se těch svých zmrzlina vzdávat nechce. V hotelu se převlečení trvá mu to jenom chvilku tak si zapálí a sedne si zatím k televizi než bude Vici nachystaná+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner