Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Victoria » 12 dub 2013 22:51

Ale nebuď pako, za co by ses omlouval. +uculí se+ Náhodou to je docela hezký, takový trošičku lichotivý. +zazubí se a pohladí ho po ruce+ A co by sis vybral za zbraně? +mrkne na něj, to ji fakt zajímá teda+ Já nevím, tys to někdy hrál v páru? Já dycky hraju sama za sebe. +koukne na něj+ Tak jo, a já budu mít třeba... tohle +poklepe si jakože zamyšleně prstem na spodní ret, a nasadí děsnou tajemnou hráčku, usadí se u stolku a luskne na garcona, ať přinese její žetony+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 12 dub 2013 23:12

+spiklenci.ecky na ni zamrka+ Ty starý pistole. Jedna rána rychlá smrt. +uculi se a sedne si skoro naproti ni aby ji pěkně viděl do vystrihu a nechá si prinyst zetony a whisky aby vypadal drsně a nahodi kamennou tvář. Pak kývne na krupiera že jako může rozdávat a nachystane si prsty na pár karetních triku a taky kouká kolem jestli mu po Vici někdo moc nekouká+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 12 dub 2013 23:50

Takový ty veliký? +usměje se+ No to je sice děsně romantický, ale já ti rány po kulkách zašívat nehodlám, nejsem žádná bond girl, tak se kvůli mě prosím tě zdrž sebedestrukčních radovánek. +zazubí se a dá mu pusu, nechá si donýst šampaňský a zapálit cigaretku a tváří se jak z noir filmů, dlouze mrká řasama a tváří se vrcholně neproniknutelně, koukne na karty a vyzývavě hodí očkem po ostatních+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 dub 2013 02:25

+koukne na ni stylem že si teda jako troufá a taky koukne na karty. Následně předvede saradu na téma vyzývám vás a strčí doprostřed stolu hromádku zetonu s velmi sebevědomým pohledem i když má víc chuť vlist pod stůl a udělat něco velmi nemravnyho ale pak si řekne že na to bude čas pozdejc+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 dub 2013 10:37

+pobaveně na něj zvedne jedno obočí, aby nevypadla ze svý role supertajemný hráčky, vyfoukne proužek kouře a přihodí komínek žetonu, poklepe nehty na svoje karty a koukne na ostatní hráče, který poněkud vyprovokovaně taky přihazujou, takže se veprostřed udělá udělá slušná kupička, některý i položej, načež je krupiér vyzve, aby odhalili karty, tak je otočí, a má tam dva páry+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 dub 2013 15:06

+Byron to pooložil někdy uprostřed, protože mu bylo jasný, že nakonec se svým ničím nezaboduje a vážně ho potěší, že to Vici tak jde, zvlášť když vidí, jak jí krupiér přisunuje všechny ty žetony. Při druhém rozdání má větší štěstí, má pár už od začátku a doufá, že bude mít trojici, tak sebevědomě přihazuje nemalé částky+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 dub 2013 16:55

+furt má ten svůj poker face, ale jak na Byrona koukne, oči jí svítěj nadšením, že vyhrála, v dalším kole moc nemá, ale než položí, tak párkrát přihodí, aby Byron vyhrál víc, v dalších kolech semtam vyhraje a párkrát prohraje, a když dostane nový karty, koukne na ně, zatváří si poměrně spokojeně, dá hodně velkou sázku, opře se do židličky a kouká, co na to ostatní+ Blafuje, nemá nic. vždycky když nic nemá, víc kouří. +ušklíbne se chlápek vedle ní, co se poněkud potí, na což se Vicky jenom pousměje a vyfoukne obláček dýmu+ A vsadíte na to všechno? +pozvedne obočí, předkloní se a nahrne všechny svoje žetony doprostřed, vyzývavě na něj koukne a mírně se usmívá, chlápek si ji chvilku prohlíží, pak zakleje, a taky dá all in+ Full house. +zakření se na ni ošklivě, když vyloží, Vicky uznale protáhne obličej, střelí pohledem po Byronovi a položí na stůl svoje karty+ Straight. flush. +zvedne jeden koutek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 dub 2013 17:02

+při posledním souboji položí poměrně brzo, protože má zase houby s octem a jen fascinovaně sleduje Vici, jak to tam válí. Nemůže si pomoct, ale v těch šatech, zahalená oblakem dýmu a s pokerovým pohledem je naprosto dokonalá, jen si tam užívá ten pohled a když mu dojde kdo vyhrál, tak nadšeně vyskočí+ Jo! To je moje holka! +zazubí se kolem na všechny, obejme stůl a dá jí hluboký polibek+ Miluju tě. +uculí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 13 dub 2013 17:19

+spokojeně sleduje, jak jí krupiér přihrne celou tu hromadu peněz a luskne na obsluhu, co má k ruce, asi nějakej Jeefesův americkej bratránek, aby je posbíral, uculí se na Byrona a políbí ho, užije si ještě vítěznej pohled na toho chlápka, kterýho vyoutovala, a zvedne se od stolu+ Pánové. +pokývne na ostatní u stolu, zavěsí se do Byrona, a důstojně opustí pokerovou sekci, načež se zase začne tvářit normálně a ne jak pokerová lejdy, a nadšeně mu skočí kolem krku+ Já jsem vyhrála! Viděls jak jsem vyhrála! To bylo děsně boží. Úplně jsem ho oškubala! +zubí se a svítí div neposkakuje+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 13 dub 2013 17:28

Pánové. +zazubí se na ně Byron, drží si Vici od sebe i když spolu odcházejí od stolu a pak ji prudce chytne do náruče, zatočí se s ní a nakonec jí dá pořádnou pusu+ Ty seš moje kočka. Seš úžasná, fakt. +pokýve nadšeně hlavou+ Ten na to bude vzpomínat ještě hodně dlouho. +dá jí ještě pusu+ Chceš oškubat ještě někoho? +uculí se+
Kečup?
Byron
Člověk

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner