Party!

Moderátor: Victoria

Re: Party!

Příspěvekod Christian » 13 dub 2013 19:46

Že jo. +zasměje se+ Sem tam se v tý sestřině hlavince vylíhne i nějaký dobrý nápad. +zazubí se a obtočí kolem ní pod vodou paže+ No, to rozhodně potřebuju. Jsem úplně přitopenej. +uculí se a jemně ji políbí+ No vida, hnedka je to lepší. +usměje se, když se od ní odlepí a pomalu s ní doplave ke kraji+ Tak co myslíš, líbí se ti místní druh párty? +koukne na ni pobaveně, jak jí svítí očka nadšením a alkoholem+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 dub 2013 20:07

Jsem si jistá, že ona má spoustu dobrá nápadů. +usměje se vesele a dlaně mu položí na ramena+ Ty můj chudáčku... přitopenej. +zabrouká vesele a polibek mu s lehkostí vrátí+ Tak to jsem ráda. +zazáří a zamíří s ním ke kraji, kde se opře a jen tak se za ten okraj zavěsí+ Já myslím, že... +rozhlédne se kolem a vesele se zazubí+ ...je naprosto skvělá! +zazáří a v očích jí zajiskří, než zvážní+ Ale teď mám žízeň... asi bych si dala ještě panáka... a taky hlad. +zazubí se a vytáhne se nahoru, takže se usadí na kraj bazénu+ Pro něco nám zaběhnu. +oznámí a nadšeně odběhne pryč, aby se vzápětí vrátila se sklenkama a dvěma lahvema alkoholu. jednou s ginem a druhou to co pila předtím a kecne si na zadek na kraj bazénu a nohy strčí do vody, aby oběma nalila a v druhé ruce balancuje s jednohubkama, zřejmě si udělají piknik u bazénu nebo v bazénu, jak se to vezme+ Tak na co si připijem? +zajímá se vesele+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 dub 2013 20:42

No nápadů má spoustu. O adjektivech k nim by se dalo polemizovat. +zazubí se+ To jsem rád, že se ti líbí. +usměje se a mírně fascinovaně sleduje, jak se její tělo postupně vytahuje z vody+ Tak jo, vem mi taky prosím. +přikývne, jen tak se opře lokty o okraj a pozoruje ostatní, jak tam blbnou+ To máme rovnou minipiknik, jo? +uculí se, když vidí, kolik toho táhne, a rovnou si ukradne jednohubku+ Na tvoje nohy. +usměje se, pohladí jí pod vodou lýtka a vtiskne já pusu na koleno+ To ani nenalívej, nemá to cenu. +zazubí se a přihne si rovnou z lahve+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 dub 2013 20:55

No mě se zatím všechny líbily. +zazubí se vesele+ A na tom máš svůj podíl viny. +obviní ho vesele s jiskřením v očích. pohodlně se uvelebí na okraji a tác postaví vedle sebe+ To si piš. Nechce se mi pořád někam odbíhat. +zazubí se a rovnou si sama jednohubku zobne+ Dobře. +zasměje se, když navrhne její nohy a pak se zarazí+ Proč zrovna na ně? +zamrká trošku zmateně a pak jí rovnou vezme lahev. chvilku na něj jen kouká, než se zase rozzáří a chopí se vlastní lahve+ Takže na moje nohy! +prohlásí vesele a lokne si alkoholu, zachvěje se a chvíli se šklebí, než se spokojeně usměje a postaví lahev vedle sebe+ A když už jsme u toho... tak taky na tvůj zadek. +zazubí se vesele a lokne si ještě jedou, jestli bude pokračovat s pitím, tak bude za chvilku asi pěkně nalitá. už teď jí ten alkohol pěkně stoupá do hlavy+ Kdybych se náhodou opila... jako že to vůbec nemám v plánu... slib mi, že mě nenecháš udělat ostudu. +upře na něj štěněčí pohled+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 dub 2013 22:03

Taky jsi jich zatím moc neviděla. +zasměje se+ Já? Já jsem zcela nevinnen! +brání se pobaveně+ No, protože jsou pěkný? +uculí se nevinně a jemně ji hladí po lýtku, a když si tak přihne, tak se trochu culí, jak to s ní klepe+ Na můj zadek? +zasměje se upřímně pobaveně+ No když ti to udělá radost. +pokrčí rameny a napije se+ Možná bys měla trošičku zbrzdit.+mrkne na ni vesele, ale páčit láhev jí nehodlá, je to na ní+ Neboj se, dokonce ti možná i podržím vlasy, až budeš zvracet. +uculí se+ Ale radši se neopíjej, nemyslím, že bys chtěla zjistit, co je to kocovina. +zazubí se+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 dub 2013 22:12

Jo no... na tom něco bude. +souhlasí se smíchem+ Ale kdepak. Nejsi. +kroutí hlavou a vesele se culí+ Ah... a to jenom nohy? +zvedne mírně pobaveně obočí a rty jí cukají v úsměvu+ No jasně a na spoustu dalších věcí, co se mi na tobě líbí. +pokyvuje vesele hlavou a pak se zarazí a zatváří se vážně+ Na tebe. +hlesne tiše, plaše se pousměje a pro jistotu se ještě jednou napije a opět se vesele rozzáří+ Hmn... na tom něco bude. +pokývá hlavou, ještě jednou naposledy si lokne a skoro poloprázdnou lahev postaví vedle sebe, zdá se že si jeho rady bere k srdci+ Pokusím se něco takového vynechat. +zasměje se vesele a prohrábne mu vlasy+ Tak to určitě nechtěla. +vrtí hlavou, i když moc netuší o čem mluví, ale má dojem, že to nebude nic příjemnýho. vezme si do ruky tác s jednohubkama a jednu si strčí do úst+ Chceš taky? +láká ho jednohubkou blíž k sobě a oddálí nohy od sebe aby se mezi ně vešel+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 13 dub 2013 23:06

V očích soudu jsem nevinnen, dokud nebude prokázáno jinak. +zazubí se a v očích mu zajiskří+ Jistěže ne jenom nohy, ale ty tu mám tak pěkně nejblíž. +uculí se a pohladí ji po stehně+ No to zní slibně, jako třeba? +zvedne pobaveně obočí, a když se tak stydlivě podívá, oči mu změknou a usměje se na ni+ Na tebe. +zopakuje souhlasně, a taky si dopřeje lok+ To by bylo fajn, ale aspoň jednou se pořádně pozvracet po alkoholu patří k správnýmu párty životu, takže bych to i překousnul. +zasměje se+ Já se obávám, že jestli se víc nenajíme, stejně nás to oba ráno čeká. +povzdychne si tragicky, ale pak se zas zasměje+ A co přesně? +zvedne významně jedno obočí, když se ho tak zeptá, jestli chce taky, a roztahuje přitom nohy. :D+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 13 dub 2013 23:17

No... +zamyšleně si promne bradu+ ...to ty jsi mi řekl o tom, že se tahle párty pořádá a děláš mi společnost. Takže mám i svědky. +rozzáří se vesele, jak hledá nějaké ty důkazy které by ho usvědčili z toho, že na její dobré náladě a to že se jí tu líbí, má svůj podíl+ Tak to potom ano. +zabrouká spokojeně a pokyvuje hlavou+ No... to bude... +zrudne jako rak, jak se jí před očima div nepromítá, co všechno se jí líbí, ale rozhodně to není něco co by měla rozkřikovat na párty plné lidí+ ...tvoje oči. +vypadne z ní nakonec něco slušného a přijatelného a přitom se do nich zahledí+ A tvůj smysl pro humor, to jak se usmívá a jak se na mě díváš... +rozpovídá se, div nedrmolí jedno přes druhé, když si to uvědomí tak se zarazí a raději si do pusy strčí jednohubku, aby zmlkla+ Myslím, že se pokusím zvracení nechat na jinou párty. Abych si tvojí toleranci nevyplýtvala hned na začátku. +zazubí se vesele+ Co vlastně zabírá na takovou kocovinu? +zajímá se jak by se o něj mohla případně ráno postarat kdyby mu nebylo dobře. zarazí se při jeho dotazu a překvapeně zamrká, jak přemýšlí co má na mysli a pak zrudne a polkne celá v rozpacích+ Já myslela jednohubky. +strčí mu je na chvíli pod nos+ Na co si myslel ty? +zajímá se nevinnost sama jako by to nevěděla+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

Příspěvekod Christian » 14 dub 2013 00:04

Dobře, dobře, vinen v plném rozsahu obžaloby. +zazubí se, a podle toho, jak zrudne, je mu hnedka jasný, na co myslí+ No ty jsou pověstný. +přikývne vážně, ale oči se mu smějou, a jak se tak zadrhne, musí se usmát+ Mně se taky líbí tvoje oči. +sklouzne významně pohledem na její prsa, aby trochu odlehčil její rozpaky+ Jak si přeješ. +přikývne pobaveně+ No, mně rozhodně lektvary. +uculí se+ A pak mastný, pořádný jídlo a aspirin. +zazubí se+ Jednohubky si dám. +souhlasí pobaveně a nabídne si+ Ty jsi fakt roztomilá, když se stydíš. +mrkne na ni, jak už je taky mírně přiopilej+ Já myslím zásadně jenom na tebe. +zazubí se a pohladí ji po stehně+
Christian
Mág

Příspěvekod Jasmine Clarvik » 14 dub 2013 00:16

+vesele se rozesměje a hodí po něm pohledem stylu "a mám tě"+ To věřím, tak nádherné a přitažlivé oči jsem ještě neviděla. +přikyvuje horlivě, jak jí alkohol stoupá pomalu do hlavy+ Hej! A já si odjakživa myslela, že mám oči v obličeji a ne na hrudníku. +rozesměje se vesele a šplíchne na něj trošku vody. rozpaky jsou ta tam a zase jí oči vesele jiskří+ Tak si nezapomeň nějaký připravit, aby sis ho ráno mohl vzít. +radí mu naprosto vážně, protože nechce aby mu ráno bylo špatně příliš dlouho+ Hmn... pořádný jídlo... řízek. Dala bych si pořádně velkej řízek. +zazubí se na něj a tváří se chvíli tak nějak zasněně+ A nic jiného by si nechtěl? +zajímá se s jiskřením v očích a rošťáckým úsměvem+ Ehmn... +hlesne tiše celá v rozpacích, když na ní tak mrká a klopí zrak, než na něj šplíchne ještě trochu vody, jako aby jí nezlobil a nevymýšlel si+ Opravdu? +zvedne pobaveně obočí+ A myslíš na mě jako na mě... +přejede si prstem od čelisti ke spánku+ ...a nebo na mě jako na mě... +tentokrát si přejede špičkou prstu těsně nad látkou vrchního dílu plavek a sleduje ho zpoza řas+
Jasmine Clarvik
Čarodějka

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner