Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 14 dub 2013 00:06

+nechá si od obsluhy :P donyst obří doutník a další whisky a tváří se tam jak velkej pan hráč a taky sem tam orohraje sem tam vyhraje. Když už vidí že o ne ochranka ztratila zájem tak se k Vici pritoci a obejme ji kolem pasu a zašeptá ji do ucha+ Tak co? Přesunem se nahoru na naší koupel v zetonech?
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2013 00:16

+střídá se s ním v házení a občas mu potáhne z toho obrovskýho doutníku, a když náhodou vyhrajou, tak se raduje čím dál entuziastičtěji+ Tak jo. +souhlasí a dá mu pusu+ A nebude to divně chrastit? +zahihňá se mírně přiopile a chytne se ho za ruku, a nechá se odvést k výtahu, kde se opře o zeď a dělá na sebe ksichty do zrcadla+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2013 01:00

+dozahne svou whisku a nadiriguje obsluze kam ty zetony mají donést. Následně se za stálého uculovani vplizi do výtahu tak nějak tanecne a přitlačit ji ke stěně výtahu+ Budeš dneska moje kořist. +zašeptá ji do ucha+ Jestli tě už neboli kůže.
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2013 01:43

+opře se tam o zeď a nadechne se tý vůně doutníků a alkoholu a Byrona, co z něj cítí, a z toho jeho šepotu na kůži se jí udělá husina+ Ty mě hodláš lovit, jo? +uculí se a přejede mu rty po čelisti+ Já bych řekla, že to zvládnu. +přikývne vážně a sklouzne mu rukama na zadek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2013 15:21

+usměje se jí do kůže a rty putuje po krku dolů, ke klíční kosti, přesně na to její správně vzrušující místo. Rukama bloudí po těle, po břeše, jemně hladí prsa, druhou rukou pod šatama hněte zadeček. Byron sám vzrušeně oddechuje a v kalhotech už je to taky znát+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2013 20:07

+tiše vydechne a doslova mu tam vláční pod rukama, jednu ruku mu zaplete do vlasů a druhou ho hladí po zádech, načež se mu poněkud bezvýsledně pokouší sundat sako, aby se dostala blíž na kůži, tak mu aspoň jednou rukou začne rozepínat košili, a prsty vklouzne do výstřihu, co mu tím udělala, a hladí ho po hrudi+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2013 20:14

+nadrzene zavrci a rozepne si sako zatím co ji nosem rejdi zboku ve vlasech a olibava kůži na krku+ Ty ses tak krásná. +zastena a prsty ji vklouzne pod kalhotky a začne ji tam laskat. Jemne ale intenzivně mne klitoris. Druhou rukou ji vytáhne prsou aby se mohl prisat k bradavce+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2013 20:23

+shodí mu sako na zem a hned se pustí do rozepínání košile, tak nějak napůl mu ho stáhne z ramen, ovšem zůstane mu zachycená na loktech, ale to jí vůbec nevadí, přitiskne se k němu a bloudí mu rukama po kůži, palcem zavadí o bradavku+ Ty přece taky. +usměje se a když ucítí jeho ruce v klíně, zasténá mu do vlasů+ Počkej. +šeptne mu do ucha a vyklouzne z jeho sevření, bleskově si sundá kalhotky a jak neví co s nima, nacpe mu je do kapsy u kalhot+ No, aspoň máš kořist. +zazubí se a naléhavě ho políbí, přitiskne se k nemu boky a zasténá mu do rtů, když ucítí na podbříšku jeho erekci přes látku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 14 dub 2013 20:37

+uculi se na ty kalhotky+ Vždycky jsem chtěl nosit po kapsách dámský spodní prádlo. +zasmeje se a zas ji přitiskne na zeď výtahu ale to už zastaví u jejich apartmanu a tak ji chytne za zadek a vytáhne si ji na boky a vnese ji do pokoje. Přímo do koupelny kde už je váňa plná jejich zetonu tak ji posadí na okraj vany a začne ji svlikat+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 14 dub 2013 20:49

Jo? +zasměje se+ No stačí říct, já jich teďka mám spoustu. +zazubí se a když ji chytne, omotá mu nohy kolem boků, a zasténá mu do ucha, když ucítí jeho mužství přímo pod svým klínem, a jak ji nese, lehce se o něj otírá+ Tyjo! Boží! +uculí se nadšeně, když uvidí tu vanu, a jak tak sedí a nechává se svlíkat, políbí ho zatím na břicho a začne mu rozepínat kalhoty, který mu stáhne i s boxerkama, a zatímco on svlíká ji, chytne jeho erekci do ruky a olízne mu špičku+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner