Na cestách s Vicky a Byronem

Moderátor: Victoria

Re: Na cestách

Příspěvekod Byron » 17 dub 2013 18:06

+vyhřívá se na sluníčku a ji má pěkně v klíně+ Fakt se dá souložit v houpací síti? +koukne na ni tázavě+ Mě přijde, že z toho musíš sletět, já jsem rád, když se tam udržím střízlivej a sám a ještě když tam jsem s někým, tak jsme většinou po pěti minutách na zemi. A tam se souložit dá, to jo. +zazubí se na ni+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 dub 2013 18:19

Fakt to jde, věř mi. +zazubí se+ Musíš si pořídit velikou, abys v ní ležel hezky hluboko, to je základ. Pak se s tebou nepřetočí tak snadno +vykládá+ A nesmíš se u toho moc rozvášňovat, spíš jen tak pomalu a opatrně. A žádný šílený polohy. +uculí se+ Víš co, stejně bysme měli poslat Jeefesovi pohled, tak mu napíšem, ať nám ji pořídí. +narhne+
This is who I am.
Escapist. Paradise Seeker.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 dub 2013 18:26

Jasně. +pokýve se smíchem hlavou+ Pomalu a opatrně, na to mě užije, aby se s náma pak ještě ta síť neprorvala. Pojď, půjdem se projít a po cestě vyberem nějakej ten pohled. +vstane a vytáhne ji na nohy, zbytky jídla a obaly vyhodí někde do koše, chytne ji za ruku a vydá se pomalu přes park zpátky do města+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 dub 2013 18:33

No aspoň si aspoň zkusíš něco novýho. +vyplázne na něj jazyk a zazubí se+ A vždycky si pod sebe můžem dát matrace. Tak jo. +souhlasí s tím a jde s ním do města, kde zastaví u nějaký trafiky a nějakej vybere+ Ještě pošlu Angie. Chceš taky nějaký navíc? +koukne na něj a zatím si tam zkouší kšiltovky Welcome to Vegas+ A budem muset koupit i tužku, takový věci nevedem. +zazubí se+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 dub 2013 18:43

Pošlem Jeefesovi tenhle? +vybere nějakej s pěknou skoro nahatou slečnou a zazubí se na Vici+ On si ho dá na nástěnku nebo na stůl v pokoji a bude mu připomínat, jak jsme skvělí a úžasní. +zasměje se a nezme ho, pak ještě takovou tužku, co bliká, když s ní píšeš a celý to zatáhne. NNačež Vici zatáhne do kavárny vedle a rozloží to všechno na stolku+ Takže začnem, Milý Jeefesi...
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 dub 2013 18:54

Ty jo, myslíš, že má Jeefes holku? +zazubí se na něj, usadí se u stolečku a objedná jim kafe a colu+ Milý Jeefesi. Posíláme křečka. +zasměje se+ Napiš, že se máme dobře, policie nás pořád nehoní, a ať nám koupí houpací síť, ale dost hlubokou, aby se v ní dalo souložit. +instruuje ho+ A ať hlídá mýho bratra, aby tam nedělal nelegální párty. +uculí se a píše zatím pohled Angie+ A pak se podepiš tady dolů. +strčí mu to, když to dopíše+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 dub 2013 18:57

Holku. +zkusí si to představit, ale nějak mu to nejde+ Já nevím, on mi nepřijde, jako někdo, kdo by kdykoliv s někým chodil. Spíš jako někdo kdo se narodil a bylo mu hned třicet a byl úctyhodnej. +zasměje se a píše, co mu Vici říká+ Tak. +udělá tam tečku+ A je to. Autogram, Jistě. +vezme pohled pro Angie a rozmáchle se tam podepíše a vrátí ho Vici+ Ještě něco k podpisu? +zazubí se na ni a dá jí zase podepsat ten pohled pro Jeefese+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 dub 2013 19:06

No nebo nějakou důstojnou paní Jeefesovou. I sluhové se musí nějak množit. +zazubí se, a vystřihne podpis na Jeefesův pohled+ Když jsme se potkali, slíbils mi, že mi podepíšeš zadek. +uculí se významně+ Chceš nějaký zákusky? +koukne do výlohy, když jim donesou kafe+ Já si dááám... žloutkovej věneček. A indiánka. +objedná si+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

Příspěvekod Byron » 17 dub 2013 19:09

No já bych spíš řekl, že je někde sériově vyrábějí. Má vůbec nějaký pohlavní orgány? +zamyslí se+ Ah, jistě, jeden podpis na zadek mylejdy. +zazubí se na ni a než by stačila cokoliv namítnout, tak si ji přehodí přes nohy, vytáhne jí šaty nahoru, ale zase ne tak, aby bylo vidět všechno a vystřihne jí na zadek ukázkovej podpis+ Tak. +usměje se, když ji pustí+ Já si dám pět indiánků, bych prosil. +uculí se nevinně+
Kečup?
Byron
Člověk

Příspěvekod Victoria » 17 dub 2013 19:17

Prosím tě, hlavně se ho na to neptej, až dorazíme domů. +zazubí se+ Myslíš, že vypadá jako Ken, jo? Že má jen takovou tu plastovou destičku? +směje se, a když si ji přes sebe přehodí, tak akorát vyjekne a chytne se ho za nohy, aby nezahučela na zem, párkrát na protest kopne nohama a zavrtí se, jak jí to lechtá, a když ji zas posadí, zůstane poněkud konsternovaná, ovšem obsluze budiž ke cti, že ani nemrkne+ Ty... +koukne na něj nevěřícně+ Ty seš naprosto neuvěřitelnej. +zazubí se a promne si zadek+
This is who I am.
Victoria
VIP Member

PředchozíDalší

Zpět na Vicky's Corner